• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Yerinde Vakit Geçiremiyorum Köreliyorum Sanki..

insanın iş motivasyonunun olmaması psikolojik sorunlara yol açıyor bi süre sonra.
ben de aynı durumdayım ama yaklaşık 3 katınız maaş alıyorum ve 2 ay sonra doğum iznine çıkacağım.
döndüğümde başka yerde başlicam bu yüzden tahammül ediyorum.
kesinlikle istifa ederdim yerinizde olsam, çekilecek şey değil böyle bi iş hayatı.
Haklsnz aslnda cok dert degl gibi geliyor insanlara hatta haline sukret diyorlar ama psikojk anlamda insani maffediyor

al bendende o kadar ya bnde bşkn sekreteriyim iş güç yok doğru düzgün çürüdüm burda otura otura maaşı iyi olmasa kimse durmaz burda birde burdan çkmayı ağzıma aldığımda salak herkes senin yerinde olmak istiyor diyorlar ..anlamıyorlar ki çürüdük çürüdümmmmmmmmm napılır ben senelerdir çare bulamadım..evimide yakın yerde tuttum mis ama insan işini sevmeli sevmese bile zamanın nasıl geçtiğini anlamamalı değil mi ama ya ...tek çare zengin bir eş valla çünkü çürüyecem burda ya .bekliyorum burda bir mucizee.
Haklsnz gercektende insan bir sure sonra boyle oluyor kmsede anlamiyor aman daha ne istiyorsun diyorlar

o kitap okumayı film diizi izlemeyi hatta uyumaları yapalı bitireli çok oldu olmuyor olmuyor beynın işlemiyor saman gibi kalıyorsun ve yoruluyorsun resmen oturararkta yorulunur mu demeyin pas tutuyor yoruluyorsunuz..hareket hareketi tembellik tembelliği getiriyor.
Aynen ole hakikaten insan otura otura daha cok yoruluyor beyn almior artk hic birsey sarmiyor

Aynen ole hakikaten insan otura otura daha cok yoruluyor beyn almior artk hic birsey sarmiyor
Baska bir is yerinde performans olarak daha fazlasini yapabileceginize inaniyorsaniz iş degistirin. Ama yok ben buyum fazlasi olmazd diyorsaniz takilin iste bi sekilde.

Yabancı diziye başlasana. Film falan pek açmaz beni mesela ama dizilere cok kaptırıyorum.

Ilk önce Türkçe öğrenin bence. En önemlisi. Çünkü yazdığınız hiç bir kelime doğru değil. Madem boş vaktiniz var, çocuk da yetiştiriyorsunuz, ana dilinizi iyi bilin ki, iyi öğretin

Klavyenize sağlık.

Üye bundan bir önce konusunda üniversite mezunuyum yazmış ama her mesajında herkeZ yazıyor hatta o konuda okumuş insansınız hoş durmuyor diye yazdım mesajimi görmezden geldi ve bir başka mesajında yine aynı şeyi yazdı.ben olsam aa doğru der ve artık devam ettirmezdim.

Nasıl yazmamız gerektiği daha ilkokulda öğretiliyor ama iki üniversite bitirdiğini soyleyen biri de artık 'de da' gibi ayrıntıları geçtim onu hepimiz yapıyoruz ama herkez yazıyorsa olsa yerine ossa yaziyorsa bence de bol bol kitap okumali

Uyarınca cinim sin TDK misin deniliyor :)

Okul bitirdim diyen insanların bile bunu yapmasi zoruma gidiyor kardeş ne yapayım elimde değil

Ne iyiymiş ya boş oturmaktan hiç şikayet etmeyin bence. Ya da ne rahat bir işte çalıştığınızı anlamak için yoğun bir markette çalışan kasiyer veya reyon görevlisini yarım saat gözlemleyin halinize çok şükredersiniz. Aynı parayı alıp ayakta bütün gün oturmadan mola veremeden çalışan kadınlar var. Onları düşünün biraz. Çoğu insan haftada bir gün izin yapıyor onları düşünün. Motive olmanızı sağlar. Köreldiğinizi düşünüyorsanız mesleğiniz neyse ona yönelin. Vakit doldurmak içinde elişi olabilir, dil öğrenebilirsiniz, daha olmadı evdeki işleri getirin orada yapın :)

siz nerede çalışıyorsunuz ? sanrm tek değilsiniz benm yanmda biri daha olsa bende sıkılmazdm mesela
ögle aramda da dediğim gibi eve gidiyorum zaten :ruh:
Oyle olsa da baska derdtleri olurdu.Dedikodu falan.Bir deis arkadasinla ne konusacaksin suirekli.Cok yuzgiz olunuyor az is olunca.

Ne iyiymiş ya boş oturmaktan hiç şikayet etmeyin bence. Ya da ne rahat bir işte çalıştığınızı anlamak için yoğun bir markette çalışan kasiyer veya reyon görevlisini yarım saat gözlemleyin halinize çok şükredersiniz. Aynı parayı alıp ayakta bütün gün oturmadan mola veremeden çalışan kadınlar var. Onları düşünün biraz. Çoğu insan haftada bir gün izin yapıyor onları düşünün. Motive olmanızı sağlar. Köreldiğinizi düşünüyorsanız mesleğiniz neyse ona yönelin. Vakit doldurmak içinde elişi olabilir, dil öğrenebilirsiniz, daha olmadı evdeki işleri getirin orada yapın :)
O da var.

Ay ben bi dönem senin gibiydim. Öyle bilgisayar internet falan da yok. Bi telefonum vardı. Çok kitap bitirdim öyle. Kafam da rahattı. Şimdi yanımda biri var. Hiç kitap okunmuyor. Maşallah dedikoduyu da pek seviyor. Çok ta konuşuyor. Yalnız geçen günlerimi özledim.

Ben bu iş yerinde vakit geçiremiyorum sanrm kk da olmassa konuşmayıda unutacam herhalde o derece.
Maddi imkanlar el vermediği için çalışıyorum asgari ücret alıyorum senem dolunca iyi bir zam bekliyorum..
(Genel sekreter konumundayım esnaf odası baskanlıgında çalışıyorum herşeyi ile ben ilgileniyorum odanın )
Birileri ile paylaşıyorum bu durumu diyorm ki benm iş yeri çok sıkıcı tek basımayım cogu zaman bütün gün kimse bile gelmiyor boş boş oturuyorum iş yok güc yok
haline şükret nice insanlar var agır şartlarda çalışan eşşek gibi onun bunun emri altında olan vs vs.. ac pc filim izle oyun oyna sunu yap bunu yap diyorlarda onlarda bir yere kadar yahu !
Sonra sus sus diyorum kendime, iki güzellik bir arada olur mu diyorum ama bazen cok sıkılıyorum bu iş sanki beni köreltiyor
Artı yanlarını söyleyim ; sabah 9 da geliyorum öglen 12 den 1 30 a kadar aram var evimiz yakın eve gidiyorum oglumla oynaşıyorum onu görüyorum geliyorum zaten buda olmasa kafayı yerdim.. 5 de ise bitiyor mesaim
c tesi pazarım tatil ( yıllık izin kullandırmaya bilirlermiş onun yerine ücretini verecekler, çünkü ben burda tek sorumluyum yani tekim kimse yok yerime bakacak baskan ve baskan vekili var onlarda sürekli duramaz )
Birşey oldumu saglık su bu vs direk izin alıyorum ama..
Karışan yok eden yok emir veren yok sen niye şunu yaptın diyen yok maaşım hi aksamıyor mesela..
başkan 10 güne 15 güne bir gelir biraz durur gider
Gelelim eksi yönlerine ; sabahtan aksama kadar cogu zaman hiç iş olmuyor gün içinde gelse gelse 3 4 kişi geliyor oda nadir.. onun harici gelmez kimse.. banka postane işlerim olur ayda 1 kere toplantı yapılır
birde ay sonu muhasebe dosyası hazırlarm bu kadar..
bütün gün pc basındaym ona bak buna bak.. müzik dinle oyun oyna bazen film izle derken kk dan başka hiç birşey beni sarmamaya başladı, durum böyle oluncada sürekli kendimle konuşuyorum kafama birşeyler takılıyorum oyalanacak birşeyler bulamadıgım için
kafamda sorunları kuruyorum mesai saatim bitince sanki hapisden dışarı cıkmış gibi oluyorum =) cok sıkılıyorum patlıyacak gibi oluyorum kafayı yemekten korkuyorum
Var mı bana önerileriniz biraz rahatlamak için actım bu konuyu
belki benimle aynı durumda olan birileri vardır
Çok bunaldım burda ben ilçede yaşıyorum bu arada burda iş imkanları cok ama cok kısıtlı
vallahi keşke iş olsa da yapsam diye bekliyorum yok anacım bütün gün böyleyim :işsiz::işsiz::işsiz:

Tüm yorumları okudum, vallahi çok şaşırdım. 1-2 arkadaş dışında kimse var mı böyle bir iş dememiş.
Benim isimde bir sorun var anlaşılan. Daha sabah yataktayken iş sırası yaparak güne başlıyorum. Cumartesi pazar tatil olmasına rağmen bir hafta sonu toplantı olmasa da öğleye kadar bir uyusam diyorum. Gün içinde telefon trafiğinden maillerime bile bakamiyorum. Haftanın son günleri 600-700 kadar mail birikmiş oluyor ve mecburen temizlemek için pc yi hafta sonu da yanıma alıyorum her fırsatta açıp çalışıyorum. Gün içinde tuvalete bile gidemediğim için saatlerce tutmak zorunda kalıyorum. 1 saatlik öğle molasını tam kullandığımı hatırlamam, 10 dakikada yeyip tekrar iş başına dönüyorum.
Haa maaş derseniz 4 katından fazla alıyorum ama omurden gidiyor. Bence halinizden ßikayet etmeyin. Inanın öyle bir iş bulsam kariyer filan dinlemem hemen başlarım. 30 yaşındayım ama sanki 60 yıldır çalışıyorum ve emeklilik malesef çok uzak.

Baska bir is yerinde performans olarak daha fazlasini yapabileceginize inaniyorsaniz iş degistirin. Ama yok ben buyum fazlasi olmazd diyorsaniz takilin iste bi sekilde.
daha iyisini yapabilirim lakin bizim burda iş imkanları cok kısıtlı başka bir iş bulmam mucize gibi birşey
en çok beni rahatsız eden durum
bir sorunum oldu mu boş boş oturmaktan sorunları sürekli kafamda kurcalıyorum takıntı haline dönüştürüyorum işimm yogun olsa yahut mesela calısmayp evde olsam cocugmla ilgilenirim ve sorunlarmıda bu kadar takmazdm ama işte hayat şartları

Back
X