- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.639
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklsnz aslnda cok dert degl gibi geliyor insanlara hatta haline sukret diyorlar ama psikojk anlamda insani maffediyorinsanın iş motivasyonunun olmaması psikolojik sorunlara yol açıyor bi süre sonra.
ben de aynı durumdayım ama yaklaşık 3 katınız maaş alıyorum ve 2 ay sonra doğum iznine çıkacağım.
döndüğümde başka yerde başlicam bu yüzden tahammül ediyorum.
kesinlikle istifa ederdim yerinizde olsam, çekilecek şey değil böyle bi iş hayatı.
Haklsnz gercektende insan bir sure sonra boyle oluyor kmsede anlamiyor aman daha ne istiyorsun diyorlaral bendende o kadar ya bnde bşkn sekreteriyim iş güç yok doğru düzgün çürüdüm burda otura otura maaşı iyi olmasa kimse durmaz burda birde burdan çkmayı ağzıma aldığımda salak herkes senin yerinde olmak istiyor diyorlar ..anlamıyorlar ki çürüdük çürüdümmmmmmmmm napılır ben senelerdir çare bulamadım..evimide yakın yerde tuttum mis ama insan işini sevmeli sevmese bile zamanın nasıl geçtiğini anlamamalı değil mi ama ya ...tek çare zengin bir eş valla çünkü çürüyecem burda ya .bekliyorum burda bir mucizee.
Aynen ole hakikaten insan otura otura daha cok yoruluyor beyn almior artk hic birsey sarmiyoro kitap okumayı film diizi izlemeyi hatta uyumaları yapalı bitireli çok oldu olmuyor olmuyor beynın işlemiyor saman gibi kalıyorsun ve yoruluyorsun resmen oturararkta yorulunur mu demeyin pas tutuyor yoruluyorsunuz..hareket hareketi tembellik tembelliği getiriyor.
Baska bir is yerinde performans olarak daha fazlasini yapabileceginize inaniyorsaniz iş degistirin. Ama yok ben buyum fazlasi olmazd diyorsaniz takilin iste bi sekilde.Aynen ole hakikaten insan otura otura daha cok yoruluyor beyn almior artk hic birsey sarmiyor
İyi fikir gibi:)bene müge anlıya mı sarsam napsam ki vallahi iyi fikirmiş![]()
Ilk önce Türkçe öğrenin bence. En önemlisi. Çünkü yazdığınız hiç bir kelime doğru değil. Madem boş vaktiniz var, çocuk da yetiştiriyorsunuz, ana dilinizi iyi bilin ki, iyi öğretin
Oyle olsa da baska derdtleri olurdu.Dedikodu falan.Bir deis arkadasinla ne konusacaksin suirekli.Cok yuzgiz olunuyor az is olunca.siz nerede çalışıyorsunuz ? sanrm tek değilsiniz benm yanmda biri daha olsa bende sıkılmazdm mesela
ögle aramda da dediğim gibi eve gidiyorum zaten![]()
O da var.Ne iyiymiş ya boş oturmaktan hiç şikayet etmeyin bence. Ya da ne rahat bir işte çalıştığınızı anlamak için yoğun bir markette çalışan kasiyer veya reyon görevlisini yarım saat gözlemleyin halinize çok şükredersiniz. Aynı parayı alıp ayakta bütün gün oturmadan mola veremeden çalışan kadınlar var. Onları düşünün biraz. Çoğu insan haftada bir gün izin yapıyor onları düşünün. Motive olmanızı sağlar. Köreldiğinizi düşünüyorsanız mesleğiniz neyse ona yönelin. Vakit doldurmak içinde elişi olabilir, dil öğrenebilirsiniz, daha olmadı evdeki işleri getirin orada yapın :)
Ben bu iş yerinde vakit geçiremiyorum sanrm kk da olmassa konuşmayıda unutacam herhalde o derece.
Maddi imkanlar el vermediği için çalışıyorum asgari ücret alıyorum senem dolunca iyi bir zam bekliyorum..
(Genel sekreter konumundayım esnaf odası baskanlıgında çalışıyorum herşeyi ile ben ilgileniyorum odanın )
Birileri ile paylaşıyorum bu durumu diyorm ki benm iş yeri çok sıkıcı tek basımayım cogu zaman bütün gün kimse bile gelmiyor boş boş oturuyorum iş yok güc yok
haline şükret nice insanlar var agır şartlarda çalışan eşşek gibi onun bunun emri altında olan vs vs.. ac pc filim izle oyun oyna sunu yap bunu yap diyorlarda onlarda bir yere kadar yahu !
Sonra sus sus diyorum kendime, iki güzellik bir arada olur mu diyorum ama bazen cok sıkılıyorum bu iş sanki beni köreltiyor
Artı yanlarını söyleyim ; sabah 9 da geliyorum öglen 12 den 1 30 a kadar aram var evimiz yakın eve gidiyorum oglumla oynaşıyorum onu görüyorum geliyorum zaten buda olmasa kafayı yerdim.. 5 de ise bitiyor mesaim
c tesi pazarım tatil ( yıllık izin kullandırmaya bilirlermiş onun yerine ücretini verecekler, çünkü ben burda tek sorumluyum yani tekim kimse yok yerime bakacak baskan ve baskan vekili var onlarda sürekli duramaz )
Birşey oldumu saglık su bu vs direk izin alıyorum ama..
Karışan yok eden yok emir veren yok sen niye şunu yaptın diyen yok maaşım hi aksamıyor mesela..
başkan 10 güne 15 güne bir gelir biraz durur gider
Gelelim eksi yönlerine ; sabahtan aksama kadar cogu zaman hiç iş olmuyor gün içinde gelse gelse 3 4 kişi geliyor oda nadir.. onun harici gelmez kimse.. banka postane işlerim olur ayda 1 kere toplantı yapılır
birde ay sonu muhasebe dosyası hazırlarm bu kadar..
bütün gün pc basındaym ona bak buna bak.. müzik dinle oyun oyna bazen film izle derken kk dan başka hiç birşey beni sarmamaya başladı, durum böyle oluncada sürekli kendimle konuşuyorum kafama birşeyler takılıyorum oyalanacak birşeyler bulamadıgım için
kafamda sorunları kuruyorum mesai saatim bitince sanki hapisden dışarı cıkmış gibi oluyorum =) cok sıkılıyorum patlıyacak gibi oluyorum kafayı yemekten korkuyorum
Var mı bana önerileriniz biraz rahatlamak için actım bu konuyu
belki benimle aynı durumda olan birileri vardır
Çok bunaldım burda ben ilçede yaşıyorum bu arada burda iş imkanları cok ama cok kısıtlı
vallahi keşke iş olsa da yapsam diye bekliyorum yok anacım bütün gün böyleyim![]()
yabancıda yerliside acmıyor vallahi daha cok bunalıyorumYabancı diziye başlasana. Film falan pek açmaz beni mesela ama dizilere cok kaptırıyorum.
daha iyisini yapabilirim lakin bizim burda iş imkanları cok kısıtlı başka bir iş bulmam mucize gibi birşeyBaska bir is yerinde performans olarak daha fazlasini yapabileceginize inaniyorsaniz iş degistirin. Ama yok ben buyum fazlasi olmazd diyorsaniz takilin iste bi sekilde.