Merhaba, sadece merak ettiğim birşeyi buraya sormak için konu açtım.
İşyerimde bayan ve erkek karışık çalışıyoruz ve 9 saatimiz yam yana geçiyor. Yanıma gelen abi dediğim kişinin bazı hareketlerini görüyorum ben mi yanlış anlıyorum acaba diye buraya konu açmak istedim. Böyle birşeyi eşime soramam çünkü.
Bu abi dediğim kişi benden 10 yaş büyük ve evli çocuklu. 2 yıl önce geldi, ilk zamanlar çok muhabbet etmezdik benim yanımdaki arkadaşımla daha çok konuşuyordu ama son zamanlarda koronavirüs sebebiyle idari izinde kimse kalmayınca muhabbet ettik ancak diğerleriyle nasılsa bununla da öyle
Ama son zamanlarda onunla konuşurken yüzünün fazla güldüğünü fark ediyorum. Ben aynı yerde başka bir erkekle işle ilgili çalışınca olumsuz konuşuyor. Eğitim olmuştu o yanımdaydı eğitim bitince yanımda şarkı söylediğini fark ettim. Eşimle ilgili konuşurken başını kaldırıp baktığını fark ettim,ben herkesi sevmem sevdiğim kişilerin yanında konuşurum diyor mesela ama ben kötü niyetli düşünmedim hiç. Diğerleri nasılsa buda öyle benim için. Oda diğer bayan arkadaşımla da konuşuyor ama benimle konuşurken daha farklı gibi geliyor. Ben saf mıyım acaba
Zaten her fırsatta da eşimi ne kadar sevdiğimi söylüyorum
Ama ben mi kuruntu yapıyorum anlamıyorum. Sizce aynı serviste bayan ve erkek abi kardeş gibi olamaz mı. Eğer farklı görüyorsa mesafemi de koyarım.
Sizden de fikir almak istiyorum
Güzel sözler söylemişsiniz ağzınıza sağlıkİş yerinde kimse kimseyle kardeş falan olamaz. Abi falan diyorsanız demeyin x bey y hanım her zaman daha iyidir yüz göz olmaya gerek yok. İş yerinde bu muhabbetleri oldum olası anlamam zaten. Kocanızı çok sevmenizden falan adama ne
Bilmiyorum yani sizin bunları farketmeniz de garip geldi bana açıkçası. Üzerinize alınıyor olabilir misiniz? Yok ilgisi var diyorsanız da mesafenizi koyarsınız olur biter atla deve değil yani. Bu kadar dert edinmeye gerek yok.
Resmiyet koymayı düşünüyorum zaten, aslında soğuk bir yapım var kolay kolay konuşmam ama demekki en iyisi soğuk olmak ama günahını da almak istemem kimsenin belki ben yanılıyorumdurAynı serviste kadın erkek arkadaş da olur kardeş gibi de olur..Aynı odada tek bir abimiz var,benden 8 saat büyük sadece ama öz abim olsa o kadar severdim ancak..
Yazdıklarınızda ben hiçbir tuhaf yan görmedim..Bana biraz kuruyorsunuz gibi geldi.Hatta karşınızdakinin hareketlerini fazla inceleyip yorumluyorsunuz gibi..Ama bilemem, bazen ortada somut şeyler olmasa da insan hissedebiliyor da..Belki kadınsal içgüdülerle hissediyorsunuzdur..Eğer öyleyse de zaten iş ortamı,biraz resmiyet koyarsınız bişi olmaz.
Her detayı niye hesaplıyayımHem her detayı hesaplayıp hem saf mıyım diyosun...
Fark ediliyor işte, normalde bir insan eşinden bahsedince neden hemen kafasını kaldırsın, kaldırınca direk fark ettim. Sonuçta kaç saat geçiriyoruz değişiklik fark ettiğim için yazdım ama inşallah ben kuruntu yapıyorumdurİş yerinde kimse kimseyle kardeş falan olamaz. Abi falan diyorsanız demeyin x bey y hanım her zaman daha iyidir yüz göz olmaya gerek yok. İş yerinde bu muhabbetleri oldum olası anlamam zaten. Kocanızı çok sevmenizden falan adama ne
Bilmiyorum yani sizin bunları farketmeniz de garip geldi bana açıkçası. Üzerinize alınıyor olabilir misiniz? Yok ilgisi var diyorsanız da mesafenizi koyarsınız olur biter atla deve değil yani. Bu kadar dert edinmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?