İş Yerimdeki Lanet İnsanlar

Ben nereden bileyim senin orta okuldan beri çalıştığını. Yazdıklarına göre tahminde bulundum. Alakası yok diyorsan bence şu ana kadar tam olarak sana ait bir iş bulamamışsın. Ek iş yapmak gibi bir şey belki. Yani belli bir mesleğin olsaydı biraz daha kendi kuralların olurdu. Ama kendini kasarken birinin sana laf atmasıyla yelkenler fora olursa bu senin iyi niyetini göstermez ki. Kendine güvensizliğini gösterir kısmen.

İş hayatında mesafe ve ciddiyet, candır. Gülümserken bile belli bir ciddiyet olmalı duruşunda.
Sana şunu garanti edebilirim ki, şu yaşıma kadar hiçbir iş arkadaşım kahkahalarla güldüğümü duymamıştır.
Ama ben herkesin kahkahasını duydum ve birbirleriyle kah kah gülen insanların, birbirleri arkasından bana gelip birbirlerini şikayet ettiklerini de gördüm. (Bunu genellemek için söylemiyorum yanlış anlaşılsın istemem)

Bir-Dost un tavsiyeleri altına imzamı atarım, herkesi bir yere kadar dinlerdim ve sohbete aktif katılmazdım.

İlk işe başladığım yıllarda, benden sorumlu müdürüm bir şaka yapmaya kalktı bana ve ona "Pardon x Bey ama bana böyle bir şakayı yapabilecek samimiyeti, size karşı hangi hareketimle göstermiş olabilirim?" gibi bir soru sordum. Ne diyeceğini bilemedi. Ha, iyi bir insanmış ki, anladı, özür diledi ve ilk kez işinde birinden özür dilediğini de eklemeden edemedi.

İş yerindeki duruşunuz, gardınız olsun.

1. yerinizde olsam ,dedikodu yapanla iş dışında konuşmalar yapmazdım yüz vermez benimle vıcık vıcık olmasını engellemiş olurdum muhatap olmazdım
2.gösterişi seven arkadaşada birşeylerine beğensemde beğenmesemde hiç bir iltifat yada yorum yapmazdımki çenesinin açılmasın diye eğer kendi kendini övmeye başladıysa işimle yoğunlaşır ilgilenmezdim
3.devamlı yeren kişilerede onlardan yardım almak zorunda kalmamak için işimi daha düzenli çalışır mümkün mertebede onlardan hiçbir yardımcı olmasını istemezdim , mecburen istemek zorundaysam bile mesafeli şekilde yaklaşırdım
4. Özel hayatım bana özel olduğu için özel olmayan insanlara asla özelimi paylaşmazdım inşallah yardımcı olmuşumdur canım

Mesela duymazlıktan gelseniz, yani çok işim var tarzında bir hal sergileseniz .

Aynen bende de var kadın dan beter erkek
Hani kadınlar arasi cekememezlik kıskançlık dedikodu olurya ekstra dan patrona yalakalik ve dahafazlası var bunlarda

Erkek demeye bin sahit ister midemi bulandiriyorlar

Canım zaten kendi mesleğim.
Okulunu okudum , gayette severek yaptığım bir meslek.
Sen bunu güvensizlik olarak nitelendirmişsin ama ben o şekilde düşünmüyorum.
Yorumun için teşekkürler.

Aman bosver
Ben bu durumun Daha kotusunu Turkiyeden 3500 km otede yasiyorum
Konu bile acmistim
Insanlari o kadar onemsememeyi ogrendim
Kulagini kapat umursama
Bir sure sonra cok egleneceksin

Çok güzel anlatmışsınız öncelikle teşekkür ederim.
Aslında bunları akıl edip daha önceden yapmam gerekirdi ama ve lakin dedim ki güzel hoş sohbetler eşliğinde işin düzegelmiş stresi dağılır.
Ama durum hiç benim beklediğim gibi olmadı.
Şimdi ise bende dediğiniz gibi gardımı alacağım.

Tek tek belirttiğin için çok teşekkür ederim
Aynen dediğiniz gibi yapıcam :) :)

çok çalış ve yükselmeye bak

Ona bakarsan benimde İşyerim de bi sürü erkek boguruyolar görüşen uzaklr.bende işimi yapıyorum ve çıkıyorum. Seneye özel üniversite için para biriktiriyorum.ek işte yapıyorum. Sen de değiştirebilirsin işini.gözünü karart ve ver kararını .

Bravo bir dost. Sadece teknik beceri gerektiren, Almanlar gibi disiplinli, telefonun bile yasak olduğu bir işte çalışmayı çok işte çalışmayı çok isterdim gerçekten. Benim işim de tamamen insanlarla
Konu sahibi arkadaş ben de çok maruz kalıyorum bu tür durumlara, cinsel abzürd şakalar yok tabi çok şükür ama. Samimiyetsizlik ve birdost un bahsettiği ikiyüzlü ilişkiler dizboyu. Ben de çok özenirdim ama bi gördüm ki akıllara zarar bi çıkarcılık var. Kadın sırf o günlük muhabbet ihtiyacını gidermek için o kadınla biraraya geliyor. Ağız orgz ı yaşıyor, o kadın olmazsa resmen eteğimizden çekiştirircesine bizi alıkoyup anlamlı anlamsız sohbet ediyor bizimle gibi gibi..

Hiç konuşmamak olmuyor, bi çizgisi var bu işin. O çizgiyi yakalayıp orda durmak lazım. Hiç konuşmamak da olmuyor herkes iletişim halindeyken. İşle ilgili muhabbetler yapabilirsin. Özelini açma tabi ki. Cinsel abzürdlükler onların seviyesiyle alakalı. Arkadaşların söylediği gibi bikaç yıl önceki iş arkadaşlarımın adını bile hatırlamıyorum, çok da mühim değil yani. Ekmek parası, biçoğumuz bunun için çalışıyoruz. Tabi ki huzursuz iş ortamı çok sıkıntılı ama çok da büyük duygusal anlamla yüklememek lazım. Onları gözlemleyerek, tanımaya çalış. Anlamalandırmayw çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…