İş Yerimdeki Lanet İnsanlar

hahah
O değilde birden tavır koyunca meraba meraba olunca buradakilerde afalladı yahu
Ama kafa rahatt
Ben 4 yıldır burdayım hep böyle olmama rağmen şaşırıyorlar alışık değil millet böylesine
Bana diyolar ki sen erkek olacakmışsın, neden diyorum
Şurda kaynanadan bahsediyoruz ona bile yorum yapmıyosun diyolar
Bende de kayınvalide var da iş arkadaşıma niye anlayatım di mi ?
Aman onlar tuhaf aslında, herşeyi birbirine karıştırmışlar çorba gibi işe yansıtılacak şeyler mi bunlar

Hayattan nasibini alamamış insanların , bastırılmış duygularının küçük yerlerde dışa vurması mı desek buna ?

Biz eşimle aynı firmanın farklı şubelerindeyiz
Ben patrona bile selam vermem o vermedikçe
Nadir gelir zaten buraya
Birgün eşime sormuş beni fazla gizem uyandırıyosun pek konuşmayınca evet

Hayattan nasibini alamamış insanların , bastırılmış duygularının küçük yerlerde dışa vurması mı desek buna ?
Ben eşime derim şikayetimi
Çok ileri giderse hatta kayınvalidemin yüzüne derim
İş arkadaşımla çekiştirince çözüm olmaz ki
Abidik gubidik işler

Ben eşime derim şikayetimi
Çok ileri giderse hatta kayınvalidemin yüzüne derim
İş arkadaşımla çekiştirince çözüm olmaz ki
Abidik gubidik işler

Evet , neticede herkesin özel bir hayatı var.
Aslında iki tane iki kelime var , bunları sürekli kullanmak lazım.
"sanane" ve "banane"

Ufak yermiş gözgöz olunur tabi zaten hep böyle ufak yerler kokuşmuş oluyor birdahi çalışacağın yer kalabalık olsun , ki arada mesafe olsun , tecrüne edindiğine göre fazla kalma orada

Ufak yermiş gözgöz olunur tabi zaten hep böyle ufak yerler kokuşmuş oluyor birdahi çalışacağın yer kalabalık olsun , ki arada mesafe olsun , tecrüne edindiğine göre fazla kalma orada

Evet buradan sonra gireceğim firma kesinlikle kurumsal ve büyük bir firma olmalı

Onlar edepsiz , ahlaksız diye sen onlara uyum sağlamak zorunda değilsin kokuşmuşlar farkında değiler sırf para uğruna kalma orada , birbirlerini bulmuşlar sen mi değiştireceksin onları gençsin henüz iş bulursun merak etme giyin süslen bak nasıl bulursun ,korkma

ben de bu tarz sorunlar yaşıyordum. 3 senem doldu iş yerinde. inanın daha yeni yeni takmamaya başladım. :) gülüp geçin. bana da derlerdi ben yapamıyordum. ama şimdi değiştim gerçekten. gülerek laf söyleyabiliyorum. şakayla karışık laflarına cevap verebilirsiniz. eğer bu tarz konuşmalardan işinize konsantre olamıyorsanız yine şaka yoluyla gülerek işinize konstre olmadığını dile getirebilirsiniz. ben nabza göre şerbet veriyorum şuanda. kulak asmıyorum.

İnanın para için değil , aldığım maaşla yaptığım iş arasında o kadar orantısızlık var ki.
Zaten çıkarsam ilk olarak maaş yetersizliğinden çıkıcam.
Burada durmak istememin sebebi evime çok yakın olması...

Birde daha önce de belirtmiştim , araba borcum var kendimi riske atmak istemiyorum

Nabza göre şerbet kavramı kesinlikle doğru , katılıyorum

Eğer ki çalışan sayısı az ise çaycıda olursun tuvalet dahi temizletirler birde tabi alakasız işler özel sektörün rezillikleri bitmez

Eğer ki çalışan sayısı az ise çaycıda olursun tuvalet dahi temizletirler birde tabi alakasız işler özel sektörün rezillikleri bitmez

Vallahi aynen dediğiniz gibi , tam üstüne bastınız
Yediğiniz yemekte içtiğiniz suda bile gözleri oluyor

Çok konuştukça onlar sana iyi davranacağını düşünmek yanlış ancak senin açığını bulup oradan yaralamak isterler , en iyi olabildiğince az konuşmak tabi bunu her insan beceremiyor ama beceren her işin üstesinde geliyor ve başarılı oluyor benim gözlemlediğim o ve oza man çekiniyorlar

Kesinlikle öyle , az laf çok iş

Benim eski patronum çok karektersiz bir adamdı işçilere verilen yemeğin dahi lafını ederdi ki aslında çok,çok iyi kazanırdı benim elimden geçerdi kazandığı rakamları bilirdim , bazı işçilerin sigortasını ya tam yada yarım yatırır dı , bazı işçilerin çocuğunu dershaneden almak zorunda kaldı çünkü ödemeleride aksatıyordu , ama ona beddua ettiler umarım çocuğundan çekersin diye bedduada tuttu oğlu okumadı serseri oldu

Böyle insanların ölünce yatacak yerleri yok
Çoğu patron sıfatındaki insanlar böyle zaten
Rabbim onlara veriyor zaten ki , bizleri şaşırtmasın diye

Bende bu aralar bunu düşünüyorum.. mesafeli duruyorum dedikodu yapmiyorum dinliyorum sadece yorum asla yapmam yapamam.."bilmiyorum görmedim bosver "
Kullandığım kelimeler bunlar..bu sefer de yalniz hissediyorum kendimi .millet guluyo sohbet muhabbet gırgır şamata..bende yalniz masamda iş yapıyorum

çok hemde çok sıkıntılar yaşadım çok ağladım ama emek verdim bari doğum izninde maaşımı alabileyim diye sabrediyorum.yeri geldi fena olup 2 gün hepi topu rapor aldım diye yatmak için rapor yazııyorsun diye laf vuruldu yeri geldi muayene ye gideceğim diye 3 saat erken çıkıyorum diye .. üstelik benim iş yeri maaşımızı bankaya tüm yatırmıyor elden bir kısmını alacağız doğum iznimde bu yüzden bir hayli paramda kesilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…