İş Yerimdeki Lanet İnsanlar

Bu arada ilk çalıştıpım yerde müdürüm beni çekip " senin neden işyerinden hiç arkadaşın yok" diye sorguya çekmişti. Bi de başka arkadaşın var mı üniv.den falan...diye çok merak etmişler. O zamanlar ben de selam selam ve iş muhabbetiyle sınırlıydım. Nasıl biri oldupuna dair meraklarını gidermeyince çok tehlikeli olabiliyorlar mazallah. O yüzden yetinecekleri kadar bilgi vermek durumunda hissediyorum ben de nedense

Benim gibi olma . Ben baştan çok içlerine daldım böyle insanların çok samimi oldum sonrası ne mi sonrası aynı şeyler bana da yapıldı seviyeszlik terbiyesizlik hak getire . İş arıyorum ben de ve iş bulana kadar da yaklaşık bir aydır yaptığım gibi kimseyle konuşmayı düşünmüyorum . Takıyorum kulaklığımı işimi yapıyorum gidiyorum . İnan selam sabahı bile kestim o kadar bezidirdiler düşün . Bundan sonraki gideceğim yerde ne özelimi anlatırım ne samimiyetin derecesini arttırım kulağıma küpe olsun . Sen de bence benim durumumdan ders çıkar ve her zamanmesafeyi koru.

valla muhatap olmazdım.. bir yandan da iş bakar çıkardım. mesleğiniz ne ?

Eski işyerimde de vardı böyle bir ortam. Fakat bir tek bana bulaşamıyorlardı mesafeden ötürü.

onlara uymak zorunda deilsin ki. biri bel altı konusur dieri cekiştirir filan.
benım calıstıgım ortamda da var. bel altı şaka yapmayı seven kız arkadaş var. ona hala kızarım hoşlanmadığımı sölerim.
bir kere de bi tanımadığım amca gelip fıstık böle olur işte die beni işaret edince bende sinirlenip sana yakıştıramadım, çok çirkin laf die cok soylendım adama. üstüne birde her gordugumde sinirli baktım. bi daha bakamadı bana.

şefim vardı surekli calıstırmayı seven. 2 saat geç kalınca beni mudurune ispiyonlamıştı. haber vermiştim halbuki önceden. şefime de kızdım bağırdım cağırdım. beni sattın die. şimdi başka şefleyim.

birbirylerine omuzlarına ellerine dokunmayı da sevıyolar.ama ben sinirleniyorum. bölece yolumu buldum

iyi niyeti suistimal ederler , kötülük dantel gibi içlerine işlemiş sen ne kadar mesafe koymak istesende sana gelir bulaşırlar ,hayatını zindana çevirirler

Sanırım terslemek işe yarıyor , bende bir kaç gündür bu şekilde davranıyorum :)))

inan her iş yerinde var o lanetler şekil a ben doğum iznine şafak sayıyorum hamilelğimi zehir ettiler resmen

Yazık ya , sizin sinirlerinizin hiç gerilmemesi lazım.
Takmayın , bebeğine yoğunlaşın :)
Salla başı al maaşı tarzında :)

Yazık ya , sizin sinirlerinizin hiç gerilmemesi lazım.
Takmayın , bebeğine yoğunlaşın :)
Salla başı al maaşı tarzında :)
ah ah öyle olsa keşke müdürün tepende olunca olmuyor. Ha bire absürt ve stresli işlere koşuşturuyor. dün asit dökülen depoya soktuğu gibi veya ayaz havada gün boyu sahada çalış dediği gibi

Vivezlavie bak yontemi anlatmis bir dost
Bir dost akilli mantikli
Bunun gibi ol :)

ah ah öyle olsa keşke müdürün tepende olunca olmuyor. Ha bire absürt ve stresli işlere koşuşturuyor. dün asit dökülen depoya soktuğu gibi veya ayaz havada gün boyu sahada çalış dediği gibi

Okuyunca içim cız etti doğrusu
Ne kadar gaddar ve vicdansız insanlar var ya...
Görmüyor mu karnınızdaki bebeğinizi , yazık günah ya ...
Bu şekilde orada çalışmak size sıkıntı yaratmıyor mu , ayrılıp doğumdan sonra başka bir işe başlasanız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…