- 8 Şubat 2013
- 613
- 688
- 103
- Konu Sahibi Vivezlavie
-
valla muhatap olmazdım.. bir yandan da iş bakar çıkardım. mesleğiniz ne ?
inan her iş yerinde var o lanetler şekil a ben doğum iznine şafak sayıyorum hamilelğimi zehir ettiler resmenuluslararası lojistik
Eski işyerimde de vardı böyle bir ortam. Fakat bir tek bana bulaşamıyorlardı mesafeden ötürü.
onlara uymak zorunda deilsin ki. biri bel altı konusur dieri cekiştirir filan.
benım calıstıgım ortamda da var. bel altı şaka yapmayı seven kız arkadaş var. ona hala kızarım hoşlanmadığımı sölerim.
bir kere de bi tanımadığım amca gelip fıstık böle olur işte die beni işaret edince bende sinirlenip sana yakıştıramadım, çok çirkin laf die cok soylendım adama. üstüne birde her gordugumde sinirli baktım. bi daha bakamadı bana.
şefim vardı surekli calıstırmayı seven. 2 saat geç kalınca beni mudurune ispiyonlamıştı. haber vermiştim halbuki önceden. şefime de kızdım bağırdım cağırdım. beni sattın die. şimdi başka şefleyim.
birbirylerine omuzlarına ellerine dokunmayı da sevıyolar.ama ben sinirleniyorum. bölece yolumu buldum
inan her iş yerinde var o lanetler şekil a ben doğum iznine şafak sayıyorum hamilelğimi zehir ettiler resmen
iyi niyeti suistimal ederler , kötülük dantel gibi içlerine işlemiş sen ne kadar mesafe koymak istesende sana gelir bulaşırlar ,hayatını zindana çevirirler
ah ah öyle olsa keşke müdürün tepende olunca olmuyor. Ha bire absürt ve stresli işlere koşuşturuyor. dün asit dökülen depoya soktuğu gibi veya ayaz havada gün boyu sahada çalış dediği gibiYazık ya , sizin sinirlerinizin hiç gerilmemesi lazım.
Takmayın , bebeğine yoğunlaşın :)
Salla başı al maaşı tarzında :)
Bizim işyerinde de çok var
Ama bana yapmazlar
Çünkü ben günaydın, nasılsınız, iyi akşamlar derim. Bu kadar
Kimsenin ne yaptığı ne ettiğiyle ilgilenmem
Bazen denerler şansını 'hımmm, öyle mi, tamam, olur, o da olur' derim sıkılır gider dedikodu yapacak başka masa ararlar
Siz yok mümkün değil yine olmuyor diyorsanız yeni bir iş bakın
İşyerinde ciddi bir zaman geçiriyoruz, huzur olmazsa olmaz bence
ah ah öyle olsa keşke müdürün tepende olunca olmuyor. Ha bire absürt ve stresli işlere koşuşturuyor. dün asit dökülen depoya soktuğu gibi veya ayaz havada gün boyu sahada çalış dediği gibi
En iyisiAzcık gudubetim ama olsun ya bazı gereksiz insanları savıyo bu yönüm
Takıldığın yer olursa sor söylerim
Bir kaç gündür onun tavisiyeleriyle hareket ediyor , çok güzel yapmış valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?