Kendi halinde gibi kötü bir şey duymadım onun hakkındaselam vermeyenin karakteri nasıl?
Dışarda göeüşürseniz bir şey olmaz diye düşünğyorım tabii gerçwkten etkileniyosanız birinden. Etkilenmiyosanız işinizi de riske atmayın derimKendi halinde gibi kötü bir şey duymadım onun hakkında
Bu arada daha tanımadan seviyorum,aşığım diyen adam yalan söyler. Öbürüyle bir kahve icmeye cıkın bence. Bir kahvede sevgili olavak değilsinjzNexen is yerinde aşk iliskisi yasak olsun ki... ilk defa duyuyorum genelde tesvik edilir.
Zaten geçmişinde de kızlarla çok konuşmuşluğu varmış, bu şekilde düşüyo herhaldeBu arada daha tanımadan seviyorum,aşığım diyen adam yalan söyler. Öbürüyle bir kahve icmeye cıkın bence. Bir kahvede sevgili olavak değilsinjz
Evlenecem vermezlerse kaçacam demistir belkoZaten geçmişinde de kızlarla çok konuşmuşluğu varmış, bu şekilde düşüyo herhalde
İlkokul mu orası da insanların özel hayatlarina karisiyorlar.İs arkadaşınızla.sevgili olmanız gayet doğal birşey.Merhaba herkese, önceki açtığım konuyla ilgili ayrı bir durumda yaşıyorum, iki kişi var ve bu iki kişiyle de aynı şirkete bağlı fakat farklı binalarda çalışıyorum, iş ortamında aynı yerde değilim benle konuşup buluşmak istiyorlar sürekli, aynı yerde aşk ilişkisi yasak olduğunu öğrendim, işimi kaybetmek istemiyorum çünkü maddi durumum iyi değil, acaba beni gerçekten sevdiler mi diye de düşünüyorum herkese de güvenemiyorum çünkü
Kafam o kadar karışık ki, işim benim için çok daha önemli
Onlar görüşmek isteyince cevapta yazmıyorum.
Biri aynı ortamdayken doğru düzgün konuşmayan selam vermeyen biriydi, diğeri ise başka kızlarla da konuşmuşluğu çok olan biri ve daha doğru düzgün tanımadan çok seviyorum aşığım evlenelim deyip duran birisi
Sizce ne yapmalıyım görüşünüze ihtiyacım var teşekkür ederim
Patron mu sizi yemeğe çağırıyor o kısmı anlayamadım onun da mı ilgisi vardı size karşı kiBenim iş yerimde de yasaktı ama gönül ferman dinlemiyor bazenkendisi müdürüm olarak geliyor şirkete , 15 gün sonra ilişkimiz başliyor. Daha 1-2 hafta olmuşken birgün iş yerinin sahibi beni odasına çağıriyor . Eyvah diyorum ,kesin biliyor ,kovulacagim . Korka korka gidiyorum , adam beni yemeğe davet etmesin mi ee hem kurali koyuyor ,hem de kendisi bozuyor . Ben yakalanmamis olmanın verdiği sevinç ve ne diyeceğini bilememenin verdiği şaşkınlıkla " iş yemeği di mi ? Tabi olur " vs sacmalayip odadan çıkıp , müdüre gidip " böyleyken böyle , ne halt edicem ben şimdi diyorum.
Neyse o akşam ,benim müdürle koşuya çıkiyoruz , işlek bir caddeden karşıya geçip , koşu yoluna gireceğiz .trafik yavaş akıyor , ilk şeridi geçiyor, ortada bekliyoruz . Bir anda bizim patron ağır çekimde arabasıyla önümüzden süzülmeye başlıyor .patron bize bakıyor ,biz ona , selam vermekle vermemek arasında bir şeyler oluyor , kendimizi karşıya atıyoruz . Ne oldu az önce öyle diye saf saf bakisiyoruz müdürleErtesi gün patron bana selam bile vermiyor ,birkaç hafta sonra da işten cikariliyorum . Müdüre kimse dokunmuyor . Bütün bunlar olalı 6 sene oluyor. Şuan müdürle bir kızımız var
Evet , aynen o şekilde ,onun da ilgisi varmış ve beni yemeğe davet etmistiPatron mu sizi yemeğe çağırıyor o kısmı anlayamadım onun da mı ilgisi vardı size karşı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?