İş yerinde bazı sıkıntılar

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Arkadaşlar 3 yıl aradan sonra tekrar çalışmaya başladım. Öğretmenim. Özel sektördeyim. Ondan öncesinde gerek özel gerek halk eğitim gerek gönüllü kuruluşlarda görev yaptım. Hepsinde de başarılı bir öğretmendim, öğrencilerim hep parmakla gösterilirdi. İdari görevim de oldu bir süre. En son o şekilde iken ayrılmıştı kpssye çalışmak için.
Her neyse.. Araya pandemi, çocuk derken yeniden başladım. Buraya da yazmıştım kaygılı başladım açıkçası. Tabi çok özlemişim çalışmayı ilk zamandan beri severek gidiyorum. Hem ortaokul hem lisede çalışıyorum. Ancak ortaokul deneme sonuçları bir türlü istediğim gibi gelmiyor. Lise ise şimdilik güzel tabi daha da yüksek olsa ne ala. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bir şekilde toparlarım illa ki çocukları ilk yazılıları olduktan sonra deneme sınavları için özel bir şeyler yaparım illa ki. Ama bu başarısızlık hissiyatı beni gerçekten çok çok üzdü.

Siz yapmanız gerekeni yaptıktan sonra bazı şeyler çocukların alabildikleri kadar oluyor maalesef. Öz eleştiri yapmanız güzel bir durum bence toparlamak için elinizden geleni yaparsınız zaten 🙏 devamı çocuklara da bakıyor biraz.

Çok tatlısınız. Ben kahoot diye bir uygulama var ya çocukları onunla sürekli deniyorum. Oyun gibi oluyor.

Sizde belki bilgi yarışması gibi birşeyler yapabilirsiniz. Haddim olmayarak böyle bir yorum yaptım

Çok teşekkür ederim.
İşte böyle tavsiyeleri duymak için açtım konuyu ben de 😊

Daha ekim ayındayız doğru mu? Sık sık deneme yaparak eksiklerin üstüne gitmekten başka çözüm bilmiyorum şahsen. Etüd yapıyorsanız buna rahatça vakit bulabilirsiniz sanırım. Kolay gelsin, başarılar

Daha ekim ayındayız doğru mu? Sık sık deneme yaparak eksiklerin üstüne gitmekten başka çözüm bilmiyorum şahsen. Etüd yapıyorsanız buna rahatça vakit bulabilirsiniz sanırım. Kolay gelsin, başarılar
Çok teşekkür ederim. Etüt saatleri şimdilik yok ben kendim ekleyeceğim.

Çok teşekkür ederim.
İşte böyle tavsiyeleri duymak için açtım konuyu ben de 😊
Kahoot çok eğlenceli. Bende kullanmıştım. Wordly var bir de. Aklınıza X denince gelen kelimeyi yazın gibi. Sonra harita çıkarıyor o kelimelerden. Mesela Atatürk denince aklınıza gelenler... böylece konuyka ilgili sınıfta en çok ne biliniyor anlıyorsun. Dersten önce sonra yapınca algıları fikirleri nasıl değişmiş görüyorsun.

Not: alakasız ama şu gıcık kuzenden ses var mı😀

Sürekli yapacağınız mini sınavlar. 5 soruluk mesela. Hem çocuklar sürekli hazır olurlar hem de bilgileri pekistirirler. Kazanım testlerini de ara ara çözdürürseniz başarı artacaktır

Ne tatlı bir öğretmen. Bir fikrim yok ama yazmak istedim:KK54:

Merhaba ben de wordwallu kullaniyorum. Hem okulda akilli tahtadan cozduruyorum hem de ev icin linkini atiyorum veli grubuna. Brans nedir hocam?

Kahoot çok eğlenceli. Bende kullanmıştım. Wordly var bir de. Aklınıza X denince gelen kelimeyi yazın gibi. Sonra harita çıkarıyor o kelimelerden. Mesela Atatürk denince aklınıza gelenler... böylece konuyka ilgili sınıfta en çok ne biliniyor anlıyorsun. Dersten önce sonra yapınca algıları fikirleri nasıl değişmiş görüyorsun.

Not: alakasız ama şu gıcık kuzenden ses var mı😀
Bu dediğinizi de inceleyim.Gerçekten konuları taramam gerekiyor çünkü.
Gıcık kuzen hala çok gıcık. Geçen hafta sonu gece 12de sürpriz yapmış ama ne sürpriz. Eşim sabah yedi de işim var hafta içi de çok yoğunuz sen annemlere amcalara falan git dedi. Sanırım bir daha sürpriz yapamaz. 😅

Son düzenleme:
Merhaba ben de wordwallu kullaniyorum. Hem okulda akilli tahtadan cozduruyorum hem de ev icin linkini atiyorum veli grubuna. Brans nedir hocam?

Din Kültürü. Aslında problem biraz ondan kaynaklanıyor. Çocuklar Türkçe matematik asılıyorlar ama yan ders gibi baktıkları için boş bırakıyorlar paragraflar okumaya üşeniyorlar vs... Ama bir başarı elde etmemiz lazım. Mesela ders içinde Word wallı kullanıyorum yapıyorlar sorularda sıkıntı yok ama sınava gelince bi önemsememe hali.

Back
X