Çok tatlısınız. Ben kahoot diye bir uygulama var ya çocukları onunla sürekli deniyorum. Oyun gibi oluyor.
Sizde belki bilgi yarışması gibi birşeyler yapabilirsiniz. Haddim olmayarak böyle bir yorum yaptım
Çok teşekkür ederim. Etüt saatleri şimdilik yok ben kendim ekleyeceğim.Daha ekim ayındayız doğru mu? Sık sık deneme yaparak eksiklerin üstüne gitmekten başka çözüm bilmiyorum şahsen. Etüd yapıyorsanız buna rahatça vakit bulabilirsiniz sanırım. Kolay gelsin, başarılar
Kahoot çok eğlenceli. Bende kullanmıştım. Wordly var bir de. Aklınıza X denince gelen kelimeyi yazın gibi. Sonra harita çıkarıyor o kelimelerden. Mesela Atatürk denince aklınıza gelenler... böylece konuyka ilgili sınıfta en çok ne biliniyor anlıyorsun. Dersten önce sonra yapınca algıları fikirleri nasıl değişmiş görüyorsun.Çok teşekkür ederim.
İşte böyle tavsiyeleri duymak için açtım konuyu ben de
Bu dediğinizi de inceleyim.Gerçekten konuları taramam gerekiyor çünkü.Kahoot çok eğlenceli. Bende kullanmıştım. Wordly var bir de. Aklınıza X denince gelen kelimeyi yazın gibi. Sonra harita çıkarıyor o kelimelerden. Mesela Atatürk denince aklınıza gelenler... böylece konuyka ilgili sınıfta en çok ne biliniyor anlıyorsun. Dersten önce sonra yapınca algıları fikirleri nasıl değişmiş görüyorsun.
Not: alakasız ama şu gıcık kuzenden ses var mı
Sürekli yapacağınız mini sınavlar. 5 soruluk mesela. Hem çocuklar sürekli hazır olurlar hem de bilgileri pekistirirler. Kazanım testlerini de ara ara çözdürürseniz başarı artacaktır
Merhaba ben de wordwallu kullaniyorum. Hem okulda akilli tahtadan cozduruyorum hem de ev icin linkini atiyorum veli grubuna. Brans nedir hocam?
TeşekkürlerNe tatlı bir öğretmen. Bir fikrim yok ama yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?