- 12 Eylül 2014
- 49
- 11
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sen ayni benim gibisinevet durumu sadece annem ve ablam biliyor. ilk olduğunda aradım oldu diye dedikleri tek şey sakın ama sakın bırakma. sürekli tekrar et. ama kahretsin ki yaptıktan hemen 1 gün sonra aklıma geldiğinde içim yine gıcımık oldu ve bacaklarım durduk yerde kasıldı ve kendime ben bunun devamını getiremeyeceğim dedim. egzersiz çok zor geliyo bana. hiç egzersizlere çalışmadan attım zaten ilk adımı. çok zor Allahım gerçekten. allah kimseleri böyle sınamasın
çok teşekkür ediyorum. bütün hayatım, çevrem iş yerinde beyin fukaraları ile geçtiği için herkesi öyle çıkarcı vicdansız zanneder olmuştum. ama böyle sizleri gördükçe bu kadar iyi niyet olamaz diyorum yaa. allah binlerce kez razı olsunayyy aynı eşim gibi ama o oyle olmuyo işte bi zamn sonra oda iç sıkıntısı yasıyo inan onu gördükce ole moralim sıfır oluyodu yardımcı olcm bişi olursa inan doktor gibi oldum a sında z sine kadar sana anlatrım doktorada gtmenize gerek kalmz![]()
müdür de inan öyle önünde saygı duyulacak cinsten değil. ağızı iyi laf yapıyor işi öyle götürüyor. o canımı sıkıyor yaa. sorsan cok daha fazla bilgiliyim bu sektörde. cacık olmaz adamdan yani. bence de vajinismusun işimi etkilemesi daha baskın.bence tam tersi vajinismus iş hayatını etkiliyor..
önce onu çözmeni tavsiye ederim..
bi insanın evinde herhangi bi huzursuzluğu varsa bu işine yansır..
bi de başta bi insanın gözüne giremezsen daha sonra ne kadar uğraşsanda bu zor oluyor...
süpersin :) karsımda annem varmıs gibi oldum. eskiden vajismus mu varmış :))Gözünü karartıp salıvericeksin bigün
Hop biticek kalmıcak vajinismus falan![]()
süpersin :) karsımda annem varmıs gibi oldum. eskiden vajismus mu varmış :))
Kızlar merhaba,
evleneli 2 yıl oldu ve 2 yıldır aynı şirkette çalışıyorum. Daha önce aynı şirkete bağlı başka bir mağazada çalışıyorken evlendikten sonra biraz daha kıdemli olup aynı şirketin başka bir mağazasında görev yapmaya başladım. Ve evlendiğimde vajinusmus olduğumu anladım. dolayısıyla biraz daha kıdemli de olunca iş yüküm ve sorumluluklarım arttı. ama aklım hep bu hastalıkta olduğu için ilk zamanlar işime çok çaba sarfedemedim. sorumluluklarımın üstesinden gelemedim. yeni müdürün sanırım çok gözüne giremedim. ama zamanla vajinismusla yaşamayı öğrendim (6ay sonra kadar) işime deli bir güç ve irade ile sarıldım. yapmadığım fedakarlık ve azim kalmadı. hergün fazla çalıştım 3 departmanı birden yalnızca ben yaptım herşeyi idare ettim. ve durum hala bu şekilde devam ediyor. ben bunca azmi gösteriyorken sadece bir departmana bakan karaktersizler bile müdürün gözünde 1 numara oluverdi. yüzlerine karşı müdür "sen çok iyi bi personelsin" derken bir güne bir gün ben övülmedim. inanın başka bi mağazada olsam çoktan yönetici olurdum. ben bir kere yönetici olmayı dile getirdim (çünkü tüm depatmanlar konusundaki bilgimin üzerine bilgi tanımam. tamam "ben oldum" demem ama gerçekten bilgim çok fazla) bana yöneticilik konusunda hiç bir cevap vermedi ve gitti başka birine teklif etti. ben de olmayan onlarda olan neyi gördüğünü gerçekten bilmiyorum anlamıyorum. o kadar kötüyüm ki zaten vajinismus hayatımın orta yerine oturmuş durumda. ne yapmalıyım ki huzurlu olayım. inanın her gün ağlayarak gidiyorum işe ve ağlayarak dönüyorum. öyle bir huzursuzluk var ki iş yerinde muhtemelen bunlara taktığım için ve kafam sürekli dalgın olduğu için vajinismusun da üstesinden gelemiyorum. yorumlarınıza ihtiyacım var.
işimin parası diğer sektörlere nazaran biraz daha fazla iyi ve kadroluyum. diğer personeller kesintili çalısırken ben %100 çalışıyorum maaş konusunda. yani aslında gül gibi işim var. müdür cacık. ve bizde müdürler en fazla 2.5-3 yıl bi mağazada kalabiliyor. gitmesi yakındır aslında. kendimi hep bi ömür onunla çalışacak değilim diye teselli ediyorum.Baska is bulmaya ne dersiniz ?
işimin parası diğer sektörlere nazaran biraz daha fazla iyi ve kadroluyum. diğer personeller kesintili çalısırken ben %100 çalışıyorum maaş konusunda. yani aslında gül gibi işim var. müdür cacık. ve bizde müdürler en fazla 2.5-3 yıl bi mağazada kalabiliyor. gitmesi yakındır aslında. kendimi hep bi ömür onunla çalışacak değilim diye teselli ediyorum.
çok haklısın kesinlikle, süper bi mantık. inan ki yükselme derdim yok. sadece aklıma bir kere girdi yöneticilik falan. onda da sanırım yakın arkadaslarımın gazına mı geldim diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. bu kadar bilgiyle harcanıyosun yüksel biraz diyen yakın dostlarım oldu. gittim bi kere söyledim. benim zoruma giden yönetici olamamak değil, müdürün bu konuyu kaale almaması oldu bütün çabama azmime rağmen. gitti saçmasapan bi gevezeye teklif ettiiş sıkıntınız vajinismusu vajinismus iş sıkıntınızı körüklüyor kısır döngü var sanki..
işle ilgili ben şuna inanıyorum "iş dünyasında adalet yok" o yüzden neden? diyip ağlamak gereksiz geliyor bana..
sizden çok daha iyi olup altınızda çalışan ya da sizin yarınız kadar olmayıp üstünüz olanlar hep olacak..
kim neyi neye göre değerlendiriyor çoğu işyerinde belirsiz.. ikili ilişkiler çok ön planda..
çalıştığınız yerde yükselmek gerçekten sizin için çok önemli ise oyunu kurallarına göre oynuyor muyum diye sorun kendinize.. sadece bilgi beceri ile olmuyor.. birileri sizden "iyi" ne yapıyor? illa orada kalacağım ve yükseleceğim diyorsanız tabi..
bazen de sadece "şans"... ya var ya yoktur..
mutluluk önemli.. bunları iş hayatından beklemeyin.. özel hayatınızdaki miktarlarını arttırın.. naçizane görüşüm..
hele ki sağlık.. o en önemlisi..
yok parası iyi derken öyle ahım şahım değil :) diger sektörlere göre iyi sadece. ama evet takmamalıyım. sıfırdan başlamak istiyorum artık hayatıma...Sekerim, stres seviyen gordugum kadariyla hayat kaliteni etkiliyor.
Senin yerinde olsam dedigin gibi para ve kadro askina isimi birakmam, ama cok da isime kafayi takmam. Yapmam gerekeni yapip, gerisi icin strese girmem.
Madem parasi iyi, vajinismus tedavisine yatiririm parayi.
Vajinismus tedavisi bence mutlaka olmalisin sekerim, 2 yil uzun bir sure.
çok haklısın kesinlikle, süper bi mantık. inan ki yükselme derdim yok. sadece aklıma bir kere girdi yöneticilik falan. onda da sanırım yakın arkadaslarımın gazına mı geldim diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. bu kadar bilgiyle harcanıyosun yüksel biraz diyen yakın dostlarım oldu. gittim bi kere söyledim. benim zoruma giden yönetici olamamak değil, müdürün bu konuyu kaale almaması oldu bütün çabama azmime rağmen. gitti saçmasapan bi gevezeye teklif etti
süper :) aynen öyle istiyo da olabilir. kim bilebilir. bu azimle başka bi müdür ile çaılışsaydım durum çok daha farklı olacaktı buna eminim.evet canım neden sen değil de o? bunu bi tek müdürün biliyor.. yöneticinin geveze olmasını istemiş bile olabilir:)
kendini yıpratma.. sen değerini biliyorsun bugün değilse yarın taktir görecek değerin.. kafana takma gerçekten..
ya canım şöyle diyim bi kez aştın mı kimse tutamaz seni
ben 10 gün falan uğraştım sonra amaan dedim salıyom acıdan ölürsem ölürüm
sonra sıkıntım kalmadı
bence sendeki mutsuzluk biraz da bu yüzden
seks kadar güzel bişiy var mı yaa
tövbe aklıma sokmayın dulum ben![]()