• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerinde çok huzursuzum ve vajinismusum.

Ben olsam once saglik sorunuma bakardim. Evdeki sorunu erteledikce cozemezsin onu korkunun uzerine gitmen lazim. Bu sorunu cozersen hem psikolojin iyi olur isteki sorunlari da sirtina yukyapmazsin hem de daha verimli calisirsin.

İki yil zamana yaymaniz tamamen esinle senin ugrasmak istememen bence, boyle durarak cozulecek bi'sey degil. Ya doktora gidersin ya da evde kendin egzersiz yaparsin.
kafamda bunca sıkıntı varken olmuyor diyorum kendi kendime. ama bu da ertemenin 4564541231249. yolu sanırım :(

kafamda bunca sıkıntı varken olmuyor diyorum kendi kendime. ama bu da ertemenin 4564541231249. yolu sanırım :(

Halbuki o sorunu cozsen digerleri corap sokugu gibi cozulecek.

Evliliginin boyle yuruyemeyecegini sen de biliyosun ister istemez sirtinda yuk yapiyo. Bence isi gucu bosverip sirf buna yonel. Cunku baska bi'is bulabilirsin ama yuva kolay kurulan bi'sey degil. İki yil bile cok uzun: /

Başım agrıdıgı ıcın yazıyı tam okuyamadım k bakmayın ama başlıgınız şiir gibi olmuş.
Allah tüm dertlerinize derman versin..

ayyy aynı eşim gibi ama o oyle olmuyo işte bi zamn sonra oda iç sıkıntısı yasıyo inan onu gördükce ole moralim sıfır oluyodu yardımcı olcm bişi olursa inan doktor gibi oldum a sında z sine kadar sana anlatrım doktorada gtmenize gerek kalmz:KK25:
sana nden msj atılmıyor :(

Back
X