Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir gün hayatageçeblir .. potansiyel bir tehlikesin .. kusura bakma ağır gibi geliyor belki ama çok var senin gibi toplumumuzda maalesef ..
sonuçta kimse işe bikiniyle gitmiyor .. nasl giyinmesi gerekiyor sende saldırma hissi uyandırması için .. dekolte bir bluz yeterli mi ?ben mesele dekolteyi çok severdim ...ama insanlar tabi tuhaf baktıkları için giymiyorum ama ortamı olsa giyerim ..kimsenin dikkatini çekmek için değil kendim seviyorum ...herkesin kendi zevki işte ..karışamazsınız diyecem ama karışıyorsunuz ..
Ben de dekolte ve Mini giyiyorum eğer senin gibi biri gelip bana böyle bir uyarıda bulunsa saclarini eline verirdim .keşke karşıma çıksanSize ne oluyor mu ?
Yani yönetici değilim diye fikir almak için yazamam öyle mi ?
Fikirlerinizi merak ediyorum dedim . size ne oluyor tarzında eziklenmeyi değil
neyse ...
Konu Sahibi dekolte giyenlere sizde mi patronun dostusunuz yakıştırmasi yapmış ama ?Kusura bakmayin da neyin kafasi bu.Kadin rahatsiz olmus dekolte durumundan ki gayet hakli.Bende isyerimde bukadar abarti giyinen bir kadinla ayni ortamda calismak istemem acikcasi.Cunku herseyin bir adabi ve yeri var.Isyeri ciddi bir ortam ve bu tarz giyinip dikkat cekmek isteyen kisiler isyerinin kalitesini dusurur.Ne demek patron size yuz vermiyor diye savas acmissiniz insanlarin gunahini almayin,boyle bir derdinin oldugunu dusunmuyorum konu sahibinin.Bence siz kendi dusuncenizi dile getirmissiniz.
Okul ortamında göğüs dekoltesi giyiyorum ^^ senin masum bulup bulmaman zerre umrumda değil . Bakan benim mememe bakıyor .İşyerinde,okulda vs. gibi ciddi ortamlarda bende dekolteyi ve fazla kısa eteği hiç sevmem. Bu kısa etek giymekle alakalı bende kötü bir ana şagit oldum.gözümün önünde oğlanın biri kız merdiveni çıkarken kızın altına baktı. üniversite öğrencisi olacak bir de. Allahtan kız akıllıymış da altına şort gibi bi şey giymiş. sonra kızın altına bakan çocuk arkadaşına dönüp "şort giymiş yeeeaa" demez mi... aynı şekilde geçen gün aynı dersi aldığım bir kız göğüs dekolteli bir bluz giymiş (ki kimse kusura bakmasın ama göğüs dekoltesini ne yazık ki hiç masumane bulamıyorum). Okul gibi bir ortamda olacak şey mi? ancak sizin durum biraz farklı. eğer geçmişte kötü şeyler yaşandıysa patronun işe aldığı kişinin kıyafetine dikkat edecek,kurallar koyacak. bu işin tek çözümü bu bana kalırsa. siz çalışanların gidip kızı uyarması hoş olmayabilir. Bunu halledebilecek kişi müdür,patron vs. gibi kişiler.
Kocanla ve sevgilinle aynı ortamda calisiyorsam ki ben dekolte giyen bir kızım nasıl benim özgürlüğümü yiyeceksin ?Onu bunu bilmem de normalde herkes gibi yok ''O bıyan şu şıkıl gıyınır bu bıyan şu şıkıl....'' triplerine girerken o iş yerinde çalışan kişi benim hayatımdaki erkekse yemişim insan özgürlüğünü. Yok insanın içi rahat etmiyor.
Yok benim iş ortamımsa herkes istediğini giyer, bu özgürlüktür modunda olurum. Ama dediğim gibi hayatımdaki erkeğin ortamı olunca 180 derece değişir kızı boğmamak için kendimi zor tutarım, suçu olmasa da peşin hüküm veririm. Çünkü kıskanmak böyle manyakça bir şey.
Senin durumunda rahatsız olması gereken kişi yöneticileriniz... Ondan ses çıkmıyorsa siz maalesef karışamazsınız.
Hahahahahajajaj mukemmelsinnnnnŞort giydi diye metro da tekmelenen kadın geldi aklıma..
Adam tahliye oldu diye biliyorum, dilersen onu bulup işyerine çağırıp mini'li, meme'li kızı hedef gösterebilirsin![]()
Neden hoş durmuyor bu saydiklariniz ? niye herkes istediği gibi giyinemesin . Çarşaflı da rahatsız etmez memesi açık olandaAçıkçası tesettürlü bi bayan olarak fikrimi ifade etmek isterim. İster özel sektör ister kamu olsun nasıl ki çarşaflı peçeli erkekler bakımından fesli şalvarlı bir kişi hoş değilse; irrite duruyorsa aynı şekilde memelerini kukusunu göstermek için can atan biri de hoş durmuyor saygı duyulmuyor bence. Yoksa mesele diz ustu diz altı değil
Ben de dekolte ve Mini giyiyorum eğer senin gibi biri gelip bana böyle bir uyarıda bulunsa saclarini eline verirdim .keşke karşıma çıksan![]()
Çünkü çarşaf radikal dinciliği çağrıştırıyor meme göstermek de cinselliği. Seni rahatsız etmez beni de etmez ama toplum psikolojisi denen birşey var. İş ortamında verimi düşürür böyle şeyler. Genel olarak.Neden hoş durmuyor bu saydiklariniz ? niye herkes istediği gibi giyinemesin . Çarşaflı da rahatsız etmez memesi açık olanda
Bunun yanlış bir şey olduğunu düşünüyor muyuz peki ?Çünkü çarşaf radikal dinciliği çağrıştırıyor meme göstermek de cinselliği. Seni rahatsız etmez beni de etmez ama toplum psikolojisi denen birşey var. İş ortamında verimi düşürür böyle şeyler. Genel olarak.
giy kızz sefan olsunnnNeden hoş durmuyor bu saydiklariniz ? niye herkes istediği gibi giyinemesin . Çarşaflı da rahatsız etmez memesi açık olanda
millet fora gidiyorsa sen de donla gittt işe 4 yıllık hakkını korumak için ..siz önceki yaşananları bilseydiniz böyle yaklaşmazdınız
Siz bir yere 4 yıl emek verip sırf biri bir tarafını açıyor diye haklı olursa ne düşünür ne tepki verirsiniz olaya bakışınız ne olur
Turkiyede ben de cok rahat giyemiyorumgiy kızz sefan olsunnn
biz giyemiyoruz sen giy
valla erkek gibi giyiniyorum artık pantolon koca kazak düz bot .