• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ YERİNDE DEKOLTE

rezzan89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
46
7
1
36
Öncelikle Merhaba
Önceden kıyıdan köşeden takip ediyordum , bir konu hakkında yapılan yorumları görünce güzel fikirler olduğuna da şahit olduğumdan bende fikir almak istediğimden :)
Aranıza yeni katıldım

Özetle bir şirkette çalışıyorum
Daha önce bir sekreter vardı saçma sapan tavır ve kıyafetleri yüzünden patron vs çalışanlar biraz birbirimize girmiştik :) Çünkü arkadaş biraz basit birisiydi ve kıyafetleri de alakasızdı iş yeri için , nasıl desem hani tenis oynayan sporcuların eteklerinin boyunu düşünün o derece giyerdi .
Hal böyle olunca anlamışsınızdır biz emek veren çalışanlar bir tarafa atılıyor , hak yeniyor fazlası ile açık saçık giyenler fazla hiç iş yapmasa da kıymetli imtiyazlı oluyor ..
Bir dönem çok kaotik bir yer oldu iş yeri bu sebepten .
detayına girip boğmak istemem baya sorun yaşandı

İşyeri öyle baskıcı bir yer değil yani şunu giy bunu giy tarzında çalışmıyoruz
Ama iş yerinde de giyilmemesi gereken kıyafetler olduğu kanısındayım
Şimdi iş yerine bir kaç yeni kişi geldi
Bunlardan biri dikkat ettim göğüs kısmını farklı giyiyor yani muhakkak yürürken ben buradayım diyor :)
sürekli böyle . Geçenlerde Trasparan tarzı bir gömlek ve yine göğsünün büyük kısmı dışarıda olacak şekilde
basık yapan iç çamaşırı giymiş her yeri içi görünüyordu .
Arkadaş son zamanlarda dikkat ettik patronun odasına çok bakıyor
Tabi bu kaçar mı . Direk arkadaşla :) aha böyle biri daha geldi burası bir vukuat daha kaldırmaz uyarsak mı uyarmasak mı ne yapsak diye düşündük
Şimdi bu iş yerindeki kıyafet olayına ne yapmalı bilemedim
İş yeri dekolte kuralı vardır bilirsiniz
Direk söylesen dert söylemesen yine dert malum tecrübelerimiz yediğimiz kazıklarda ortada
Siz nasıl önlem alırdınız merak ettim doğrusu
Hepinize teşekkürler

Patron bir şey demiyorsa çalışanların karışmasına gerek var mı ben anlamadım açıkçası
Ayrıca dekolteyle usturuplu giyinen emekçi kardeşlerin hakkı yeniyor ya tüküreyim bu sisteme be her neyse bu böyle gelmiş böyle gider...

Patron bir şey demiyorsa çalışanların karışmasına gerek var mı ben anlamadım açıkçası
Ayrıca dekolteyle usturuplu giyinen emekçi kardeşlerin hakkı yeniyor ya tüküreyim bu sisteme be her neyse bu böyle gelmiş böyle gider...

Ustruplu giyinmiyor sorun orada işte

Patron dekoltelilere ayrıcalık yapıyor diye dekolte giyeni nasıl uyaracaksiniz ki
Seni kayiracak biz geri planda kalacağız diyemezsiniz ya

Yok uyarılır da nasıl bozmadan kırmadan yapılır onu pek bilemedik
zira patronda bu tarz olaylardan sıkıldı .. çünkü gerçekten kötü şeyler olmuştu şirkette

eski film sahnelerinde kalmadımı bu olay ya? is hayatımda boyle bi olay ne gordum ne duydum. millettin nasıl giydigiyle ilgilenip dert edinip is ortaminda olay cikarmaniz da garip geldi.

siz önceki yaşananları bilseydiniz böyle yaklaşmazdınız
Siz bir yere 4 yıl emek verip sırf biri bir tarafını açıyor diye haklı olursa ne düşünür ne tepki verirsiniz olaya bakışınız ne olur

zira patronda bu tarz olaylardan sıkıldı .. çünkü gerçekten kötü şeyler olmuştu şirkette

O zaman bırakında patronunuz halletsin.
Bir başkasının ekmeğiyle oynamak bana çokta erdemli gelmiyor.

Kırmadan uyarılir ama belki de tersleyip kizabilir sizi patrona şikayet de edebilir.. "size ne" demesi muhtemel..

Ben olayın sizinle alakasını anlamadım.

Siz bir yere 4 yıl emek verip sırf biri bir tarafını açıyor diye haklı olursa ne düşünür ne tepki verirsiniz olaya bakışınız ne olur

bunu yazmıştım burayla alakası var

is ortami aile ortamina benzemez. hak yemek sadece bu konu icin degil her konu icin yasanabilir. sen bi tarafini acanla ilgilenirken baska biri bi yerini acmadan seni ayagini kaydirir farketmezsin bile. senin ille de birini muhattap alcaksan bi tarafini acan degil yoneticindir muhattabın. konu bana sacma otesi sacma geldi.

Ya yaptığınızın açıklaması nedir?

uyarmak ama nasıl kırmadan
bu gün bir erkek arkadaş bile dedi ki biriniz uyarmıyor musunuz dışarda istediğini giysin kimse kimseye karışamaz ama iş yerinde olmuyor böyle tyani bu sadece bizim değil herkesin dikkatini çeken bir durum oldu

Back
X