• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ YERİNDE DEKOLTE

Sinmemek lazım ben bi kadını dövdüm mesela, annemin namusuna laf etti ağzını yırttım çok avam bir davranış ama haketti
ay hepsi toplanır beni döver valla öyle bir ortama düştüm
ondan sesim çıkmıyor yoksa kimseyi dinlemem ..
iyi yapmışsın o insan böyle birşeyi hak etmiş .. milletin namusuna dil uzatamaz kimse . yahu kime ne . ben cidden anlamıyorum bu tipleri .işleri yok heralde ..

Ülke yıkılmadı ama bakış açısı farkı kabak gibi ortaya çıktı polis eşi olarak söylüyorum bunu, polis kordonda yakaladığı kızı saçından sürükleyebilir vay erkeklerle eyleme gelmiş diye, ama bunu bir türbanlıya yapmaz, ya da şöyle diyip birine 100 yapıyorsa birine 10 yapar fark var, polis teşkilatı muhafazakar ir teskilattir
Su cemaat operasyonlarında türbanlı biri kelepcelenmisti de vali mi ne açıklama yapmıştı işte kamu vicdanı yaralandı gibi bir şey söylemişti .
Turbanlilar kelepcelenince kamu vicdanı yaralaniyor başı açık kadın suruklenebilir sorun değil .

O yıllarla ilgili filmlere bakarak karar vermeyin yaşayanlara sorun. 80-90 li yıllarda genç bir kadın 70 yillarda ise cocuk ve ergenliğe adım atmış bir kızım. Hayat filmlerdeki gibi değildi. Açıklık minilik mevzusu o kadar da rahat değildi. Bu günleri mumla arardiniz.
Annem ve teyzem 60 yaşlarındalar.
Bahsettiğiniz vakitlere ait fotoğraflarda gayet minili, askılı giyinmişler. Bahsettiğim yer batı değil üstelik, iç anadolunun bir şehri.
Kamu daha sıkıntılıydı evet, zaten kamu çalışanlarına pantolon serbestliği geleli de çok bir zaman olmadı.

Su cemaat operasyonlarında türbanlı biri kelepcelenmisti de vali mi ne açıklama yapmıştı işte kamu vicdanı yaralandı gibi bir şey söylemişti .
Turbanlilar kelepcelenince kamu vicdanı yaralaniyor başı açık kadın suruklenebilir sorun değil .

Aynen demek istediğim bu, somut örneğin içi teşekkür ederim

Su cemaat operasyonlarında
türbanlı biri kelepcelenmisti de vali mi ne açıklama yapmıştı işte kamu vicdanı yaralandı gibi bir şey söylemişti .
Annem ve teyzem 60 yaşlarındalar.
Bahsettiğiniz vakitlere ait fotoğraflarda gayet minili, askılı giyinmişler. Bahsettiğim yer batı değil üstelik, iç anadolunun bir şehri.
Kamu daha sıkıntılıydı evet, zaten kamu çalışanlarına pantolon serbestliği geleli de çok bir zaman olmadı.
bende bunu demek istedim ..
sanki atmışım bir tarafımdan gibi yorum üzerine yorum yapıyolar ..
benimde annem minili resimleri var kadının ben hayatımda giymedim o eteği şehirde ..

benimde annem minili resimleri var kadının ben hayatımda giymedim o eteği şehirde ..
Aşkım sakin biraz valla banlanacaksin diye korkuyorum . :KK200:

Haha ya ilk uc sayfadaki yorumlara koptum.. kendi eslerinin is arkadaslari bu tarz giyinenlerden olussa burada carsaf carsaf konu acar millet, yuzunuzun her iki tarafindan da operim kizlar :27:

Konu sahibi cinsel acligin Afrikasi olan bir ulkede yasiyoruz tabi ki dekolteye imtiyaz olacak, bug i bulmus o arkadaslar tebrik ederim :27:

Hukukçu değilim henüz ama okuyorum .
Ama toplum bilimci sayılırım ki üzerine master yaptım .
Toplumsal değişim istiyorsak herkesin kafasına vura vura ideal olanı anlatmak zorundayiz .
Kimsenin ağzını açmasına fırsat vermemeliyiz . kapalı bir insan değilim sürekli onların hakkını savunamam ama destek veririm gordukce .
Açık dekolte giyen biriyim kendi adıma dekoltemle ilgili maksatıni aşan yorum yapanlari ( hoş değil , masum değil , yok bogasim gelir vs. ) sert şekilde susturabilirim . muhattabima göre düzgün bir dille veya alaycı veya asagilayarak bir şeyler anlatmaya çalışırım .
Bir değişim olacaksa böyle olacak .
Belli kesimin suyuna giderek değil. Toplumsal kurallar umrumda değil çünkü gerçekten ahlaksız bir toplumuz . 2 hafta gelişmiş ülkelerde kalıp buraya dönünce farkediliyor . aşağı yukarı 60 yıllık ömrüm var neden bu ahlaksız toplumun onayını almak zorunda olayım .
O kadar guzel soylemissin ki Defne. Su Batının ahlalsizligi nerede kaldi acaba? Gelse de az rahat etsek

Haha ya ilk uc sayfadaki yorumlara koptum.. kendi eslerinin is arkadaslari bu tarz giyinenlerden olussa burada carsaf carsaf konu acar millet, yuzunuzun her iki tarafindan da operim kizlar :KK53:

Konu sahibi cinsel acligin Afrikasi olan bir ulkede yasiyoruz tabi ki dekolteye imtiyaz olacak, bug i bulmus o arkadaslar tebrik ederim :KK53:
Hayır bi de suclu dekolte giyenen mi? Patron dekolte giyiniyor diye kadina imtiyaz geçiyor suclu kadin oluyor. Bunlar kocalari aldatinca yelloz kocamin aklini celmis diyorlar. Ah bu erkekler hep masum

benim anneannem 90 a merdiven dayadı onun giydiği mini eteği ben giyip sokağa çıkmam.. bir fotosu var kadınların hepsi mini etekli..

Hayır bi de suclu dekolte giyenen mi? Patron dekolte giyiniyor diye kadina imtiyaz geçiyor suclu kadin oluyor. Bunlar kocalari aldatinca yelloz kocamin aklini celmis diyorlar. Ah bu erkekler hep masum

Valla ben yoruldum kizim ya muza aids kani yerine batinin ahlaksizligini enjekte edelerdi duzelirdik :27:

benim anneannem 90 a merdiven dayadı onun giydiği mini eteği ben giyip sokağa çıkmam.. bir fotosu var kadınların hepsi mini etekli..
O zaman mini modası vardı ve belli ve yürekli kadınların dışında giyebilmek cesareti gösteren olmazdı. Şimdi isteyen istediği gibi giyinebiliyor. Ben giyilmez demedim zaten. O zaman bunu giymek cesaret gerektirirdi. Şimdi daha esnek. Ayrıca doğma büyüme İstanbulluyum ve Şişli gibi modern bir ilçedeyim. Ben yaşadıklarımı aktardım.
Kaldı ki onu buraya neden geldi anlamadım. İsteyen istediğini giyer. Her iki yöndende aşırı uca kaçmamak lazım. İşyerindeki giyime oradaki çalışanların karışma hakkı yoktur.

O zaman mini modası vardı ve belli ve yürekli kadınların dışında giyebilmek cesareti gösteren olmazdı. Şimdi isteyen istediği gibi giyinebiliyor. Ben giyilmez demedim zaten. O zaman bunu giymek cesaret gerektirirdi. Şimdi daha esnek. Ayrıca doğma büyüme İstanbulluyum ve Şişli gibi modern bir ilçedeyim. Ben yaşadıklarımı aktardım.
Kaldı ki onu buraya neden geldi anlamadım. İsteyen istediğini giyer. Her iki yöndende aşırı uca kaçmamak lazım. İşyerindeki giyime oradaki çalışanların karışma hakkı yoktur.
belli veyürekli ne demek sen onu aç bir bakalım ..
ne demek istiyorsun sen belli diye .. ayarım bozulcak
çoğu mini etekli o dönemdeki genç kızların .. ne konuşuyorsun sen ?şişliliymiş şişlide yetiştiysen bilirsin zatenn neyin ne olduğunu .. evet dünya modasına uyuyormuş kadınlarımız o zamanlarda daha bakımlı güzellermiş ..e tabi bacağı güzel olmayan nasıl giysin mini sizde haklısınız .. annem maşallah 170 küsür boy incecik giymiş tabi ..

Cesaret gerektirdiğini sanmiyorum. Annem muhafazakar bi ailede büyümüş. Genclik fotograflarina bakiyorum annemin teyzemin yengelerimin etekleri hep dizüstü. O zaman kadinlarin cogu bu sekilde giyiniyormus

Back
X