Evet ya bugüne kadar aklıma gelmedi herkeste bir kaç kişi biraz kötülediği için olabilir ama belli olmaz ben bir mesaj atayım bence de yarınat tabiiki duruma bakarsın
Atın gitsin ne kaybedersiniz ki. Belki sonu güzel olacak..Ortak işler var yarın bir bahaneyke mesaj atsan diyorum ne dersiiniz.?
Ne için kötülediler meselaEvet ya bugüne kadar aklıma gelmedi herkeste bir kaç kişi biraz kötülediği için olabilir ama belli olmaz ben bir mesaj atayım bence de yarın
İş anlamında rahattır sallamaz umursamaz diye ama cool duruyor ve çabuk karar veriyorNe için kötülediler mesela
Aman canım iş hayatı başka özel hayat başka. Bence toplantı bitiminde ufak bir sohbet başlatın, işle ilgili esprili bir sohbet olabilir, eğer kendisi sıcakkanlı yaklaşırsa daha sonra mesaj falan da atarsınız. Ya toplantı sonrası şöyle bir şaka yapmıştım ama yanlış anlamadınız umarım :) gibisinden.İş anlamında rahattır sallamaz umursamaz diye ama cool duruyor ve çabuk karar veriyor
Ay evet keşke yapsaydım kaç haftadırda toplantı yapıyoruz aslında ama o açıdan da pek düşünmemiştim kötü yorumlar olunca. Ya haftaya bekliycem toplantıyı yada yarın bir bahaneyle yazıcam bakalımAman canım iş hayatı başka özel hayat başka. Bence toplantı bitiminde ufak bir sohbet başlatın, işle ilgili esprili bir sohbet olabilir, eğer kendisi sıcakkanlı yaklaşırsa daha sonra mesaj falan da atarsınız. Ya toplantı sonrası şöyle bir şaka yapmıştım ama yanlış anlamadınız umarım :) gibisinden.
Onlar arkadaşım değil aslında beraber çalıştığım kişiler ve benim ilgim olduğu için demediler genel olarak söylediker öyle diye ben bi detayınu sorayımKotu derken ?
Yani kötü olup ne yapmış,arkadaşların ne duymuşlar.
Dümdüz kotu demek sacma olmuş biraz.
Şu nededen kötü,bunu yaptığı için kötü diyoruz deselerdi anlardım ama bu çok basit kalmis.
Çocuğa.nasil acilirsin bilemem de arkadaşlarıni gözden gecirmeni öneririm.
Kötü biri olmasının nedeni neymiş?o kötü biri
Sallamaz lakayt vs dediler ama detayını da sormadım ilk defa bugün o gözle baktım çünküKötü biri olmasının nedeni neymiş?
Ortak iş bahanesiyle bi mesaj atabilirsiniz ama her türlü sonuca hazırlıklı olmakta fayda varArkadaşlar iş yerinde birini beğenmeye başladım. Haftada bir toplantıda görüşüyoruz. Aslında kendimde beğendiğimi anlamamışım. Bugün arkadaşlara şöyle cool diye anlatırken arkadaşlar e sohbet kurup arkadaş olsana dediler. Tabi ben soğuk nevale olduğum için bilemedim nasıl yapsam. Sosyal medyadan direk eklemek olmaz gibi. Ortak işler var yarın bir bahaneyke mesaj atsan diyorum ne dersiiniz.?
Ama diğer onu tanıyan kişiler o kötü biri sallamaz hiçbişeyi filan diye yorumladılar o açıdan geri mi dursam bilmiyorum tabi.
Evet bu da mantıklı ergen değildir bnce.İş hakkında attığın mesajda sohbeti ne kadar ilerletebilirsin ki? Sosyal medyadan direkt ekleyince ergen değilse 'bu da kesin bana aşık' moduna girecek hali yok, iş arkadaşı olarak herkes birbirini ekleyebilir. Aktif kullanıyorsa ilk sosyal medyadan eklerdim ben.
Beyefendiyle nasıl bir muhabbetiniz var? Ona göre tavsiye vereceğim :)
Şöyle ki iş amaçlı haftalık toplantılarımız oluyor aslında bir toplantı çıkışı onların bölümğn yoğunluğundan konuşmuştuk birkez. Ama ben de soğuk nevale bir hoşgeldin vs bişey demiyorum. Toplantılar bizim bölümde oluyor. İşte toplantı esnasında işle ilgili konuşmalar oluyor o kadar. Haftalık gördüğüm biri.Beyefendiyle nasıl bir muhabbetiniz var? Ona göre tavsiye vereceğim :)
O zaman önce yarın daha sıcak davranarak başlayın benceŞöyle ki iş amaçlı haftalık toplantılarımız oluyor aslında bir toplantı çıkışı onların bölümğn yoğunluğundan konuşmuştuk birkez. Ama ben de soğuk nevale bir hoşgeldin vs bişey demiyorum. Toplantılar bizim bölümde oluyor. İşte toplantı esnasında işle ilgili konuşmalar oluyor o kadar. Haftalık gördüğüm biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?