- Konu Sahibi belemir6666
İyi geceler hanımlar. belki çok büyük bir sorun değil ama gittikçe can sıkıcı olan bir durum var iş yerimde. Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum memurum odamızda 3 bayan arkadaşız. Aynı odada çalıştığımız bir arkadaşımızın eşi neredeyse her gün özellikle öğlen saat 13.00 de iş yerine gelmekte ve mesai bitene kadar da oturmakta. Fakat bu arkadaş gerekli gereksiz birçok konuya dahil olup saçma sapan espriler yapıyor. Ne yazık ki bu durum bu kişinin öğretmen olması sebebiyle ve yaz tatilinde olması sebebiyle iki haftadır yaşanıyor.Adam öğlen gelip mesaiyi bizle bitiriyor. Odadaki diğer bayan arkadaş çok naif ama benim sabrım kalmadı. Çünkü çok vurdumduymaz karı koca üstelik hareketlerindem rahatsızlığımi eminim belli ediyorum.Ama sonuç hiç degismiyor. şimdi bir aklım diyor ki açık açık söyle arkadaşa iş yerinde uygun değil diye şöyle ki bu kisi ile çok eskiden tartismisligimiz da var son yıllarda iyiyiz yeniden kötü olmayı kaldıramam.Fakat durum tahammül sınırlarını zorladı.bugun en son satacağı arabasının talibini de karısının iş yerine getirmiş öğlen girdim oturuyorlar 3 ü
Evet akıllı kk kadınları başına gelen var mi buna benzer durum.gece gece bile aklıma geliyor geriliyorum çok gıcık bir adam.sizce ne yapayım müdüre mi söylesem bu biraz gammazlik mi olur ya da olabildiğince kırmadan arkadaşa eşin her gün gelmesin nasıl desem?