• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerinde istenmeyen ( zoraki) misafir!

belemir6666

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
55
Puanlar
613
Yer
Sakarya
İyi geceler hanımlar. belki çok büyük bir sorun değil ama gittikçe can sıkıcı olan bir durum var iş yerimde. Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum memurum odamızda 3 bayan arkadaşız. Aynı odada çalıştığımız bir arkadaşımızın eşi neredeyse her gün özellikle öğlen saat 13.00 de iş yerine gelmekte ve mesai bitene kadar da oturmakta. Fakat bu arkadaş gerekli gereksiz birçok konuya dahil olup saçma sapan espriler yapıyor. Ne yazık ki bu durum bu kişinin öğretmen olması sebebiyle ve yaz tatilinde olması sebebiyle iki haftadır yaşanıyor.Adam öğlen gelip mesaiyi bizle bitiriyor. Odadaki diğer bayan arkadaş çok naif ama benim sabrım kalmadı. Çünkü çok vurdumduymaz karı koca üstelik hareketlerindem rahatsızlığımi eminim belli ediyorum.Ama sonuç hiç degismiyor. şimdi bir aklım diyor ki açık açık söyle arkadaşa iş yerinde uygun değil diye şöyle ki bu kisi ile çok eskiden tartismisligimiz da var son yıllarda iyiyiz yeniden kötü olmayı kaldıramam.Fakat durum tahammül sınırlarını zorladı.bugun en son satacağı arabasının talibini de karısının iş yerine getirmiş öğlen girdim oturuyorlar 3 ü🤨Evet akıllı kk kadınları başına gelen var mi buna benzer durum.gece gece bile aklıma geliyor geriliyorum çok gıcık bir adam.sizce ne yapayım müdüre mi söylesem bu biraz gammazlik mi olur ya da olabildiğince kırmadan arkadaşa eşin her gün gelmesin nasıl desem?

Bence diger bayan arkadaş da eminim rahatsızdır ama belli etmiyodur. Önce onunla konuşup fikrini alın. Eğer o da ayni fikirdeyse ikiniz birlikte diger bayan arkadaşa eşi yokken güzellikle anlatın.

İyi geceler hanımlar. belki çok büyük bir sorun değil ama gittikçe can sıkıcı olan bir durum var iş yerimde. Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum memurum odamızda 3 bayan arkadaşız. Aynı odada çalıştığımız bir arkadaşımızın eşi neredeyse her gün özellikle öğlen saat 13.00 de iş yerine gelmekte ve mesai bitene kadar da oturmakta. Fakat bu arkadaş gerekli gereksiz birçok konuya dahil olup saçma sapan espriler yapıyor. Ne yazık ki bu durum bu kişinin öğretmen olması sebebiyle ve yaz tatilinde olması sebebiyle iki haftadır yaşanıyor.Adam öğlen gelip mesaiyi bizle bitiriyor. Odadaki diğer bayan arkadaş çok naif ama benim sabrım kalmadı. Çünkü çok vurdumduymaz karı koca üstelik hareketlerindem rahatsızlığımi eminim belli ediyorum.Ama sonuç hiç degismiyor. şimdi bir aklım diyor ki açık açık söyle arkadaşa iş yerinde uygun değil diye şöyle ki bu kisi ile çok eskiden tartismisligimiz da var son yıllarda iyiyiz yeniden kötü olmayı kaldıramam.Fakat durum tahammül sınırlarını zorladı.bugun en son satacağı arabasının talibini de karısının iş yerine getirmiş öğlen girdim oturuyorlar 3 ü🤨Evet akıllı kk kadınları başına gelen var mi buna benzer durum.gece gece bile aklıma geliyor geriliyorum çok gıcık bir adam.sizce ne yapayım müdüre mi söylesem bu biraz gammazlik mi olur ya da olabildiğince kırmadan arkadaşa eşin her gün gelmesin nasıl desem?

Üstünüz, amiriniz, bir üst idareci yok mu orada? Bu gelen kişi bu kadar rahatça nasıl girip çıkıyor.

senin mudure soylemene gerek var mi kör mü bu adam?
cok sinir bozucu ya
eski işim de cok lakayit bir ofisti, kural mural yoktu istedigimiz zaman mesaiye kalirdik, ona gore mesai ucreri alirdik. bir kiz ozellikle kışlari sevgilisini cagirirdi is cikisi mesaiye. mesai vs de olmazdi, cay kahve hahara hihiri, kafeye para verecegine ofiste oturur para kazanirdi.
bir de devamli gurultu. adam da malin tekiydi. kiz ofiste calisiyor diye kizi kucumserdi. o yillar bitcoin boga donemindeydi herkes kazanirdi. o da kendini cok zeki zanneder kizin bir ayda kazandigi parayi bitcoinle nasil kazandigini anlatirdi. dedem bana araba alacak falan derdi, böyle boş bir adam düşün (sonradan evlendiler)
gercekten cok igrencti nefret ederdim o durumdan.
tabii ki bazen ofise misafirlerimiz gelebilir ama b.kunu da cikarmamak lazim.
bence sikayet edin müdüre o uyarsin

Aslında bugün söyledim ona sen güzelce söyler misin diye ama pek olumlu cevap sezemedim ondan da maalesef.

Olması gerekeni biliyor herkes ama sanki söylersem kötü olur diye garip bir çekince var işte buradan yazdım çünkü bazen duymak isteriz doğruyu içten içe.

Öğlen karısı ile buluşuyor kadinda her gün alıp geliyor işte.kurumlara herkes giriyor kimse sormaz ne yazikki keşke öyle bir sistem olsa.

Odadaki arkadaşı da al yanına müdüre çıkın. Gelsin baskın yapsın görsün durumu. Kreş mi orası ya bu ne saçmalık?

Pasif agresif takilacaksan da kulaklık tak hiç duyma. Bir şey sorarsa da sohbetten işime odaklanamadim canım dersin bilemedim yani. Ben kesin müdüre giderdim. Hatta önden video çekerdim bunların lakayitliklarini (yasalsa tabii) müdüre göstermek için.

Baktım müdür yardımcı olmuyor acık acık soylerdim X bey kahvehane gibi gelip gidiyorsunuz ama çalışıyoruz burası gündüz kreşi değil diye (valla yapardim). Sadece neden ben rahatsız olayım onlar da olsunlar
👿

İyi bari erken uyumamışım bunu da duydum.
Açıkça söyleyin bence rahatsız oluyorum deyin. Dingonun ahırı mı bu.

senin mudure soylemene gerek var mi kör mü bu adam?
cok sinir bozucu ya
eski işim de cok lakayit bir ofisti, kural mural yoktu istedigimiz zaman mesaiye kalirdik, ona gore mesai ucreri alirdik. bir kiz ozellikle kışlari sevgilisini cagirirdi is cikisi mesaiye. mesai vs de olmazdi, cay kahve hahara hihiri, kafeye para verecegine ofiste oturur para kazanirdi.
bir de devamli gurultu. adam da malin tekiydi. kiz ofiste calisiyor diye kizi kucumserdi. o yillar bitcoin boga donemindeydi herkes kazanirdi. o da kendini cok zeki zanneder kizin bir ayda kazandigi parayi bitcoinle nasil kazandigini anlatirdi. dedem bana araba alacak falan derdi, böyle boş bir adam düşün (sonradan evlendiler)
gercekten cok igrencti nefret ederdim o durumdan.
tabii ki bazen ofise misafirlerimiz gelebilir ama b.kunu da cikarmamak lazim.
bence sikayet edin müdüre o uyarsin
Sanki aynı kişi geçen görücü usulü eskiden görüştüğü kişileri anlatıyordu lakaytca.ben anlamıyorum resmen boş muhabbet adamı bunlar.mudure söylemiştim sanırım tekrar ciddi söyleme zamanı geldi.

Öğlen karısı ile buluşuyor kadinda her gün alıp geliyor işte.kurumlara herkes giriyor kimse sormaz ne yazikki keşke öyle bir sistem olsa.

Olur mu öyle iş yeri 😄

Ne özel ne devlet, öyle dandandan içeri mi alıyorlar. Ben istanbul'da yaşıyorum, burada ne belediye ne sgk gibi ofis girişlerine şak diye girilmiyor.

A4 ile yazı çıktı alın yapıştırın masasına. Mesai saatlerinde çalışan personel dışınds içeri kimse girmesin diye.

Bana verin telefon numarası şikayet hattı, arar şikayet ederim. Elalem enayi sanki düzgünce çalışıyor bunlar keyif yapıyorlar.

Olur mu öyle iş yeri 😄

NE özel ne devlet, öyle dandandan içeri mi alıyorlar. Ben istanbul'da yaşıyorum, burada ne belediye ne sgk gibi ofis girişlerine şak diye girilmiyor.

A4 ile yazı çıktı alın yapıştırın masasına. Mesai saatlerinde çalışan personel dışınds içeri kimse girmesin diye.

Bana verin telefon numarası şikayet hattı, arar şikayet ederim. Elalem enayi sanki düzgünce çalışıyor bunlar keyif yapıyorlar.
Kocası sanki küçük çocuk da bırakacak yeri yok iş yerine getiriyor, tam komedi. Insanlar ne kadar gamsız ya

Bence arkadasa falan kendin söylemeye kalkma. müdüre söyle ama senin sikayet ettiğini çaktırmasın müdür.

Aslında bugün söyledim ona sen güzelce söyler misin diye ama pek olumlu cevap sezemedim ondan da maalesef.
Sen söyle deyip olumlu cevap mı beklediniz cidden? Bu ben kötü olmak istemiyorum seni öne atıyorum ki sen kötü ol demekten başka bir şey değil.

Memlekette insanlar gerçekten nasıl çalışılır, çalışan olmak nedir bu düzeni unuttu. Her birimde ayrı bir genişlik rahatlık. Özel ve devlet hepsi aynı. Yazık günah hakkıyla çalışanlara.

Kocası ordayken personelin düzgün çalışabilmesi imkansız. Kocası sepet gibi taşınırken yanına adam bile getirmiş.

benim 2 iş yerimde de biri kamu biri özel çalışanlar çocuklarını getiriyordu ve o sesten başım şişiyordu koca düşünemiyorum direkt üstüne şikayet et

Back
X