İş yerinde izin problemi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar bi firma da muhasebecym işimi seviyorum patronlarım iyi insanlar bişey sormak istyrum size hasta olduğunuz da kendinizi iyi hissetmediğiniz de banka doktor gibi işleriniz olduğun da nasıl izin alıyorsunuz problem çıkarıyorlar mı

Durumu açıklıyorum şu, şu saatler arasında izin istiyorum diyorum veriyorlar. Fakat sürekli izin istemediğim ve işlerimi bitirip o saatlere göre ayarladığım için sorun olmuyordu.

Tabi çalışırken, şuan evdeyim:anne:

ne işim varsa acık acık soyluyorum ama yarım gün falansa izinimden kesiliyor. yarım saat 1 saat problem olmuyor

Kızlar bi firma da muhasebecym işimi seviyorum patronlarım iyi insanlar bişey sormak istyrum size hasta olduğunuz da kendinizi iyi hissetmediğiniz de banka doktor gibi işleriniz olduğun da nasıl izin alıyorsunuz problem çıkarıyorlar mı

hasta olduğunuzda mutlaka aile hekimliği, sağlık ocağı vb. bir yerden rapor alın, almasanız da izin verebilirler ancak ileride karşınıza sorun olarak çıkabilir
banka işlerinizi son güne bırakmayın, izin isterken önümüzdeki 5 gün içinde şu işimi halletmem lazım, şu kadar sürer, ne zaman halledebilirim şeklinde izin isteyin
doktora gitmeniz gerekiyorsa o bir zorunluluk zaten, izin verirler

Dogruyu soylersen sorun olmaz. Zaten patron gozunden anliyor.

Hiçbir izin aldığımda sorun yaşamadım ama her firma ve yönetici farklıdır

Yani olabiliyor değil mi izin veriliyor

veriliyor tabi ki. sanırım istemeye çekiniyorsunuz ama çekinmeyin. ben hastane için çok defa izin aldım. hatta taksi paramı karşılamışlıkları bile var :) abartılmadığı ve suistimal edilmediği sürece sıkıntı olmaz.

isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü :)

Ben de direkt şu işim var bu yüzden izin istiyorum diyorum ya da bazen ani izinler olabiliyor. Gece çocuklarımdan biri ateşleniyor sabah hastaneye götürmek zorunda kalıyorum o zamanda sabah erkenden patrona mesaj atıyorum durum böyle böyle geçikeceğim bilginiz olsun diye.

Peki bişey daha sorayım 1.yılınız dolduğunda kaç gün yıllık izin verdiler bu arada çalıştığım firma ole büyük kurumsal bi firma değil

Back
X