İş yerinde kaybolan eşya üstüme kaldı...

encokkendimiseverim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
371
4
26
Balıkesir
2-3 gündür başımda bir sürü dert var. Bu da bugün çıktı.
Ben öğretmenim ve derste kullanmak için bilgisayar lazım oldu. okul idaresinden istedim. verdiler okula ait bilgisayarı. 20 dk kullandım ders esnasında ve ders bitişi aldığım gibi bıraktım. az önce müdür yard. aradı ve kendi modeminin (vınn gibi bişey heralde) bilgisayar çantasında olmadığını söyledi.
ben de çantanın içine bile bakmadım. içinde var mıydı yok muydu onu bile bilmiyorum.
hocam emin misiniz çantada olduğuna varsa bile ben çıkarmadım. sınıftan çıkarken de kontrol ettim yerlerde masada falan yoktu bir şey dedim.
çantadaydı eminim dedi.

suçlama falan olmadı ama çok kötü oldum.
bahsettiği modemi görmedim bile.
ben kaybettiysem ödemeye hazırım da ama moralim çok bozuldu... :(

Moral bozacak ne var ki bunda
Haklı olarak size sormuş en son kullanan siz siniz,hani olur ya gördünüz mü yada düşürmüş olabilirsiniz diye.

Moral bozacak ne var ki bunda
Haklı olarak size sormuş en son kullanan siz siniz,hani olur ya gördünüz mü yada düşürmüş olabilirsiniz diye.

evet sormasında sorun yok da. size verirken vardı eminim diyor. benden sonra da olmadığına göre başına ben bir iş getirdim. ama çantadan çıkarmadım öyle bir şey. çantayı toplayınca da yoktu.
buraya yeni tayin oldum, böyle bir olayla tanınmak istemiyorum... keşke hiç almasaydım..

2-3 gündür başımda bir sürü dert var. Bu da bugün çıktı.
Ben öğretmenim ve derste kullanmak için bilgisayar lazım oldu. okul idaresinden istedim. verdiler okula ait bilgisayarı. 20 dk kullandım ders esnasında ve ders bitişi aldığım gibi bıraktım. az önce müdür yard. aradı ve kendi modeminin (vınn gibi bişey heralde) bilgisayar çantasında olmadığını söyledi.
ben de çantanın içine bile bakmadım. içinde var mıydı yok muydu onu bile bilmiyorum.
hocam emin misiniz çantada olduğuna varsa bile ben çıkarmadım. sınıftan çıkarken de kontrol ettim yerlerde masada falan yoktu bir şey dedim.
çantadaydı eminim dedi.

suçlama falan olmadı ama çok kötü oldum.
bahsettiği modemi görmedim bile.
ben kaybettiysem ödemeye hazırım da ama moralim çok bozuldu... :(

Janım arkadasım moralını bozma kös kös durma

Almadıgın bısyı almadım de yanı tutupta nıe oducen kı
Sen mı aldında oducen sag sola ıyı baksın bulsun

Bu sekılde almıs gbı bısı oluo

Ode dedımıkı oducen

evet sormasında sorun yok da. size verirken vardı eminim diyor. benden sonra da olmadığına göre başına ben bir iş getirdim. ama çantadan çıkarmadım öyle bir şey. çantayı toplayınca da yoktu.
buraya yeni tayin oldum, böyle bir olayla tanınmak istemiyorum... keşke hiç almasaydım..

Sıkmayın canınızı.Öyle sanıyordur fakat bir yerden çıkar.
Yinede sorarsınız yarın eğer bulamadım derse konuyu izah eder,yinede aklınıza bir şey gelmesin belkide fark etmeden düşürdüm galiba neyse ben tekrar size alayım dersiniz.

töhmet altında kalmayayım da..
zaten kızgınlığım kendime, ne diye uğraşıyorsun bilgisayar falan. düz anlat geç di mi.
ders olsun bu bana.
emanetin canı bi yerinde olur derler al işte.

öğretmen de "öde" vs. demedi de en son size verdim diyince insan huzursuz oluyor..

nihayetinde okula ait bilgisayar tabii ki öğrenciler için kullanılacak almaya kullanmaya çekinmemelsin bence asla.

adam da modemini unutmuş çantada demek ki, ya da öyle hatırlıyor da olabilir seni mesuliyet altında bırakacağını sanmam.

zaten senin aldığını kesinlikle iddia etmez, tenezzül edilecek şey mi?

için rahat olsun, ya bi yerden çıkar ya da malına sahip çıkmayan kendisi seni mesul tutmaz diye düşünüyorum.

Back
X