İş yerinde ki huzursuzluğum?

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Daha önce de konu açmıştım işle ilgili ama bu farklı benim saçlarım seyrek olduğu için kendime zaten güvenim yok herkese karşı 1-0 geriden gidiyorum neyse kapalı bir kadın var iş yende çok fena dedikoducu, iki yüzlü ve fesat yani tam fırıldak. Bir proje hazırlanıyordu isim bulma aşamasına kadar katılım gösterdim çaba harcadım ama bu kadın gitmiş yukarıya benim ve bir kaç kişinin hiç bir iş yapmadığını ve telefonla oynadığını söylemiş halbu ki yalan elime bile sürmüyorum kendisi oynuyor mesaideyken bile. Yarın proje açılışı yapıyor ve iş yerinde kalıp açılışa gitmeyen üç kişiden biri ben oluyorum ne hikmetse o kadar ağarıma gitti ki işi bırakmayı bile düşündüm ne yapsam yaranamıyorum hep bu kapalı kadın bana takık lise mezunu ondan mı bilmiyorum ama uğraşıyor benle.

Niye kapali diye belirttin ust uste
Anlamadınız mı? Malesef kapalı olan bayanlardan nedense daha çok anlayış bekliyoruz. Dini açık bayanlardan daha iyi bildiklerini zannediyoruz, yani kalp kıramaz zannediyoruz ama alakası yok. Çünkü bende buna benzer olaylar yaşadım ve hayal kırıklığına uğradım.

1 kadinin kapali olmasinin kotu niyetli olmasiyla alakasi ne anlatir misiniz?

2 sizin idarecileriniz bir kadinin iki lafiyla mi hareket ediyor? Buna inanmak zor

3 kadinin idarecilerinize sizin hakkinizda laf tasidini nerden ogrendiniz kadin mi yoksa ustleriniz mi söyledi?

4 acilisa gitmeme sebebiniz sadece kadinin dedikoduculugu mu? Emin misiniz?

Kendi içine kapanıp hakkını aramazsan kapalı da olsa açık da olsa gelir edepsizin biri hakkının üstüne konar. Sesin çıksın patron gelince son bakalım neden gidememişsin diye

Saçı gür olanlardan ne gibi beklentileriniz var peki?

Ne alaka yani kapalı olmasıyla dini iyi bilmesi, kalp kırmaması vs?

Ülkemizdeki kapalıların %80'i, toplum, aile baskısı gibi nedenlerle kapalı bence. Tesettürün hakkını veren kişi sayısı çok çok az.

Saçı açık olup beş vakit namaz kılanlar, dedikodu yapmayanlar, hak yemeyenler, yalan söylemeyenler de var. Ve bunlar baş örtüsünden daha önemli bana göre

Yanlis beklenti. Anlayis iyilil durustluk insamin icindedir. Örtüde degil. Kapanmak kisinin karari ve kimi gercekten istedigi icin kimi aile baskisindan kimi gelenek olarak gordugunden kimi de yakistigindan takar. Hepsine saygi duyarim. Beklentiniz insanlar uzerine olmali zaten derine inip dusunursek asil olan insandir.

Evet çok haklısınız, bana tercüme oldunuz. Kimileri başka sebepten takıyor.

Bi daha boyle dusunmemeniz gerektigini anlamissinizdir.Her kapali dini butun yasamiyor ya da her acik insan ahlaksiz olmuyor.

arkadaşım öncelikle işi bıraksan bile emin ol 5 iş yerinin 4 ünde arkadan iş çeviren olur senin dik durman gerek ben senin bu seyrek saç konunuda biliyorum ve senin ciddi bir özgüven problemin var.
Ben saçım olduğu halde yıllarca kaynak kullandım çıtçıt kullandım bir Allah'ın kulu gelip dalga geçmedi üstüne gelip nereden aldın yaptırdın diyen oldu sen insanlar pişt dediğinde kırılacak gibi olursan üstünde ego tatmin eden çok olur kendini sev öncelikle.
Koskoca patronun da bir personel lafına bakıp seni açılışa götürmedigini sanmam yani biraz daha dik bir şeyleri kaldırabilecek bir görüntü çiz ya açılışta sorun olursa ne yapacaktın ? Biraz acil durum yönetme kabiliyetini liderligini göster tuttuğunu kopar,kadın seni şikayet mi etti git sende doğrusunu söyle açsın kamera baksın yoksa etrafa sorsun sen her şeyde böyle kurup içine kapatırsan patron neye güvenip seni götürsün etkinliğe? Ani bir soru gelse orada biri sana laf etse durumu nasıl döndüreceksin.
Bence sen biraz kendinle barışık ol.
Saçın az diye 1-0 değilsin kendini böyle kabul et

konu sahibi kafalarla kafayı bozmuş
tıp çok ilerledi, komple keltoş adamlar özcan deniz saçı yaptırıyor, siz saçım seyrek diye eksiklik hissediyorsunuz, normal mi sizce? bu kadar rahatsızsanız neden yaptırmıyorsunuz?

Yanlış anlaşıldım bir defa saçım yüzünden özgüvenim az ikincisi kapalı diye belirttim alınmaca olmasın genelde tanıdığım fena insanların çoğu kapalı çıktı bu herkese genellenemez ama dindar gözüküp içi yılan dolu insanlar yüzünden işinden soğudum nerden duyduğuma gelince arkadaşım kulak misafiri olmuş bizi kötülerken neyse herkes istediği gibi anlasın bu arada lise mezunu olmasını ben dert etmiyorum kendisi kompleks yapıyor bunu iş yerinde herkes üniversite mezunu çünkü beğenmediği ben bile öyle olunca ağarına gidiyor şahit oldum bir iki defa çünkü bu tecrübeli olduğu halde bir üniversite mezununun aldığı maaşı almıyor tabiki bununda acısını bizden çıkartıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…