Anlamadınız mı? Malesef kapalı olan bayanlardan nedense daha çok anlayış bekliyoruz. Dini açık bayanlardan daha iyi bildiklerini zannediyoruz, yani kalp kıramaz zannediyoruz ama alakası yok. Çünkü bende buna benzer olaylar yaşadım ve hayal kırıklığına uğradım.Niye kapali diye belirttin ust uste
1 kadinin kapali olmasinin kotu niyetli olmasiyla alakasi ne anlatir misiniz?Daha önce de konu açmıştım işle ilgili ama bu farklı benim saçlarım seyrek olduğu için kendime zaten güvenim yok herkese karşı 1-0 geriden gidiyorum neyse kapalı bir kadın var iş yende çok fena dedikoducu, iki yüzlü ve fesat yani tam fırıldak. Bir proje hazırlanıyordu isim bulma aşamasına kadar katılım gösterdim çaba harcadım ama bu kadın gitmiş yukarıya benim ve bir kaç kişinin hiç bir iş yapmadığını ve telefonla oynadığını söylemiş halbu ki yalan elime bile sürmüyorum kendisi oynuyor mesaideyken bile. Yarın proje açılışı yapıyor ve iş yerinde kalıp açılışa gitmeyen üç kişiden biri ben oluyorum ne hikmetse o kadar ağarıma gitti ki işi bırakmayı bile düşündüm ne yapsam yaranamıyorum hep bu kapalı kadın bana takık lise mezunu ondan mı bilmiyorum ama uğraşıyor benle.
Anlamadınız mı? Malesef kapalı olan bayanlardan nedense daha çok anlayış bekliyoruz. Dini açık bayanlardan daha iyi bildiklerini zannediyoruz, yani kalp kıramaz zannediyoruz ama alakası yok. Çünkü bende buna benzer olaylar yaşadım ve hayal kırıklığına uğradım.
Yanlis beklenti. Anlayis iyilil durustluk insamin icindedir. Örtüde degil. Kapanmak kisinin karari ve kimi gercekten istedigi icin kimi aile baskisindan kimi gelenek olarak gordugunden kimi de yakistigindan takar. Hepsine saygi duyarim. Beklentiniz insanlar uzerine olmali zaten derine inip dusunursek asil olan insandir.Anlamadınız mı? Malesef kapalı olan bayanlardan nedense daha çok anlayış bekliyoruz. Dini açık bayanlardan daha iyi bildiklerini zannediyoruz, yani kalp kıramaz zannediyoruz ama alakası yok. Çünkü bende buna benzer olaylar yaşadım ve hayal kırıklığına uğradım.
Evet çok haklısınız, bana tercüme oldunuz. Kimileri başka sebepten takıyor.Yanlis beklenti. Anlayis iyilil durustluk insamin icindedir. Örtüde degil. Kapanmak kisinin karari ve kimi gercekten istedigi icin kimi aile baskisindan kimi gelenek olarak gordugunden kimi de yakistigindan takar. Hepsine saygi duyarim. Beklentiniz insanlar uzerine olmali zaten derine inip dusunursek asil olan insandir.
Bi daha boyle dusunmemeniz gerektigini anlamissinizdir.Her kapali dini butun yasamiyor ya da her acik insan ahlaksiz olmuyor.Anlamadınız mı? Malesef kapalı olan bayanlardan nedense daha çok anlayış bekliyoruz. Dini açık bayanlardan daha iyi bildiklerini zannediyoruz, yani kalp kıramaz zannediyoruz ama alakası yok. Çünkü bende buna benzer olaylar yaşadım ve hayal kırıklığına uğradım.
Kendinize atın faydası olursa söyleyin.Beyninize bir format atın, gerçekten zamanı gelmişte, geçmiş bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?