İş yerinde ki huzursuzluğum?

''kromozo musun'' ne demek yaa
Türkçe'nin içine ettin be arkadaş ya,
Ağız tadıyla bir atışma bile yapılmıyor be senle ya
Senin Türkçe İstanbul Türkçesiydi ben bozdum galiba oxford mezunu vatandaş atomu parçala ben sana yetişirim

Yarın sabah bir çay ısmarla içine de tatlandırıcı olarak müshil koy. Sinir oluyorum her bir işi kendi yapıyormuş gibi gösteren emek hırsızlarına.

Kapalii kadinn!! sizin gareziniz kadina mi kapali olusuna mii kusura bakmayin konunuz dini konuya donsun istemem ama uslubunuz rezilll kadin deseydiniz biz yine ondan nefret ettiginizi anlardikk kapali olmasi bisey farkettirmiyor olmali kotu kotudur.

Hi hi tabi

Kapali insanlarin hepsi fitne fesat.

Bir insan bana fitnelik yapiyorsa o insan kapali mi acik mi dikkat etmem ben. Gereksiz bir ayrintidir cunku.

Benimde karsima cikan fitne fesatlarin hepsi sari sacliydi bak sen su ise.

Kafaniz cok guzelmis gule gule kullanin.

Ohoo arkadas dertlesecek olmus dahada dert sahibi olmus

Onu kinayanlar dahada asagilayici yazmis ne basit yaklasimlar yazik

Kapali diye belirtmis cunku biz dinimizin emri rabbimiz istiyor diye dusunuruz, kapaniriz

Eh bu yoldaki kisilerde egosunu torpulemeye , fenaliktan kacinmaya calisirlar cunku bilirler kapanmak yeterli degildir iyi bir kul olmaya

Arkadas, bu bayandan daha iyi niyetli olmasini beklemis hatta tarcimci olmasini beklemis ancak tam tersi kotuluk gormus

Kapali demesinin sebebi bu. yasadigi hayal kirikligi ve uzuntu.
Yoksa kimseyi asagiladigi falan yok

Arkadasim uzulme, dirayetli ol. kapali yada acik her is ortaminda bunlardan var. onemlj olan guclu durman kendini ezdirmemen

Insanlar herkesi kandirirlar ama Allah herseyi bilen ve gorendir. sabret Allaha havale et.

Cok calis ve cok dua et. Cok sukur yarabbim dedigin gunler yakin olsun insallah.

Diğer üç kişi kapalı mı açık mı detay vermemişsin

Bence ozguven problemine care bulursaniz daha mutlu olacaksiniz. Gidin bir kuafore guzelce, soyleyin derdinizi dermanini bulsunlar. Para varsa sac bas bakim kolay dert edinmeyin :)

benimde saclarım da seyrek ama 1-0 degilim. asıl 1-0 olan cahillerdir. sen degilsin. sac nedir ya kıl kıll. bildigin kıldır.
olmasa da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…