Kendinize atın faydası olursa söyleyin.
Kişi kendinden bilir işi zaar yansıtma savunma mekanizması vol 2.
Aaa, neden öyle söylüyorsunuz ki, inanın ki size daha iyi tesir edecektir
Allah iyiliğini versin, x kafalı seni gidi seni!Kişi kendinden bilir işi zaar yansıtma savunma mekanizması vol 2.
Sende y kromozo musun sanırsamAllah iyiliğini versin, x kafalı seni gidi seni!
''kromozo musun'' ne demek yaaSende y kromozo musun sanırsamLol
Senin Türkçe İstanbul Türkçesiydi ben bozdum galiba oxford mezunu vatandaş atomu parçala ben sana yetişirim''kromozo musun'' ne demek yaa
Türkçe'nin içine ettin be arkadaş ya,
Ağız tadıyla bir atışma bile yapılmıyor be senle ya
Yarın sabah bir çay ısmarla içine de tatlandırıcı olarak müshil koy. Sinir oluyorum her bir işi kendi yapıyormuş gibi gösteren emek hırsızlarına.Daha önce de konu açmıştım işle ilgili ama bu farklı benim saçlarım seyrek olduğu için kendime zaten güvenim yok herkese karşı 1-0 geriden gidiyorum neyse kapalı bir kadın var iş yende çok fena dedikoducu, iki yüzlü ve fesat yani tam fırıldak. Bir proje hazırlanıyordu isim bulma aşamasına kadar katılım gösterdim çaba harcadım ama bu kadın gitmiş yukarıya benim ve bir kaç kişinin hiç bir iş yapmadığını ve telefonla oynadığını söylemiş halbu ki yalan elime bile sürmüyorum kendisi oynuyor mesaideyken bile. Yarın proje açılışı yapıyor ve iş yerinde kalıp açılışa gitmeyen üç kişiden biri ben oluyorum ne hikmetse o kadar ağarıma gitti ki işi bırakmayı bile düşündüm ne yapsam yaranamıyorum hep bu kapalı kadın bana takık lise mezunu ondan mı bilmiyorum ama uğraşıyor benle.
Yanlış anlaşıldım bir defa saçım yüzünden özgüvenim az ikincisi kapalı diye belirttim alınmaca olmasın genelde tanıdığım fena insanların çoğu kapalı çıktı bu herkese genellenemez ama dindar gözüküp içi yılan dolu insanlar yüzünden işinden soğudum nerden duyduğuma gelince arkadaşım kulak misafiri olmuş bizi kötülerken neyse herkes istediği gibi anlasın bu arada lise mezunu olmasını ben dert etmiyorum kendisi kompleks yapıyor bunu iş yerinde herkes üniversite mezunu çünkü beğenmediği ben bile öyle olunca ağarına gidiyor şahit oldum bir iki defa çünkü bu tecrübeli olduğu halde bir üniversite mezununun aldığı maaşı almıyor tabiki bununda acısını bizden çıkartıyor.
benimde saclarım da seyrek ama 1-0 degilim. asıl 1-0 olan cahillerdir. sen degilsin. sac nedir ya kıl kıll. bildigin kıldır.Daha önce de konu açmıştım işle ilgili ama bu farklı benim saçlarım seyrek olduğu için kendime zaten güvenim yok herkese karşı 1-0 geriden gidiyorum neyse kapalı bir kadın var iş yende çok fena dedikoducu, iki yüzlü ve fesat yani tam fırıldak. Bir proje hazırlanıyordu isim bulma aşamasına kadar katılım gösterdim çaba harcadım ama bu kadın gitmiş yukarıya benim ve bir kaç kişinin hiç bir iş yapmadığını ve telefonla oynadığını söylemiş halbu ki yalan elime bile sürmüyorum kendisi oynuyor mesaideyken bile. Yarın proje açılışı yapıyor ve iş yerinde kalıp açılışa gitmeyen üç kişiden biri ben oluyorum ne hikmetse o kadar ağarıma gitti ki işi bırakmayı bile düşündüm ne yapsam yaranamıyorum hep bu kapalı kadın bana takık lise mezunu ondan mı bilmiyorum ama uğraşıyor benle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?