Ben de buna benzer bir olay yaşadım. Aslinda bu kişiyle gidip konuşmanız direk sormaniz, mudur beye gittigini bildigini belirtmeniz onu yerin dibine sokacaktir.
Malesef iş yerinde küslük olması çok zor , bizde iş yerinde 7 kızız ve içimizden iki kız kavga etti , ben en son atandım o kuruma ve hiçbiriyle sorunum yok, kavga eden kız diğerlerini yanına çekti beni de çekmeye çalıştı ben orta yol bulmak istedim ama ikili oynuyorum gibi birşey oldu baktım diğer 5 kız bana soğuk davranıyor , biz iki kız kaldık birbirimize , ikimizi face den silmişler falan : ) ya çok zor durum şimdi hepiniz konussanız aranızdaki sorunları halletseniz diycem ama ben beceremedim siz becerirsiniz umarım ...
O konu kapanmaz. Gayet samimi lonusun. Hatta övücü sözler soyleyin. Onu begendiginizi tecrübelerini önemsediğinizi...bu konuşmayı yaparken çok kibar olamamaktan ve ilişkimizin daha da çıkmaza gireceğinden endişe ediyorum. aslında benim istediğim konunun (konu da yok gerçi) kapanması ve işimize gücümüze bakmamız. bu hafta not gireceğiz ve fikir alişverişinde bulunmamız lazım..
O konu kapanmaz. Gayet samimi lonusun. Hatta övücü sözler soyleyin. Onu begendiginizi tecrübelerini önemsediğinizi...
Böyle şeyler l..
Cok kibar ve bu duruma uzuldüğünüzü gilan..
Daha cok daha etkili olacaktir...
Ya iyi olacak emin olun... Surati kıpkırmızı olacak.Hiç sebepsiz bana 1 hafta selam vermeyen adama gidip övücü söz mü söyleyeyim yani =)))) Şaka yapiyorum, sanırım böyle durumlarda biraz politik davranmak gerekiyor. umarım yarın boş dersimiz denk gelir, konuşmak istiyorum gerçekten. belki de kendini dişlanmiş ve yalnız hissetti..
Ilginç ya siz öğretmenler de bunu yapıyorsanız her yerde olur bu durum demek ki :)) bu durumu baya kafaya takmışsınız boşverin sorun siz de değil ki içiniz rahat olsun lütfen sorunlu olanlar düşünsün :) hayatta daha önemli şeyler var öyle değil mi ? :))
Aynı şekilde bende öyleyim derdi olanla konuşmam onu beklerim bu sebeple oda ark. Kavga ettim dün kendilerini aşırı zeki sanıyolar. Sıkıntılarını gelip konuşmayı dedikodu yapıyolar arkamdan diğeri bununla kavga etti bu da bana herşeyi anlattı bende yanlışları düzelttim hakkımdaki. Akşam da bunları söylüyorum ben yüzsüz oldum. Boşver bence.sıkıntı neyse gidip konuşmalısın hadi bizimkiler çirkef kavgacı. Onlar eminim öyle değildir.Ardı önü 3 kişiyiz neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum. o kadar gerginim ki.. Ben değil iş arkadaşi özel hayatımda bile bir sebep göstermeden durduk yere küsen tavır alan hiç kimseye "derdin nedir" demem. diyemem. çünkü derdi olan o ise konuşması lazım. gerekirse gelip yüzüme açık açık söylesin, ilişkiler şeffaf olsun her sorun konuşulsun isterim. bana sebepsiz (benim bilmediğim bir sebep) tavır alana ben de alırım yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?