İş yerinde mobing?

Yapilan hatalar reyondakilere anlatiliyo,molalarda konusuluyo ve insanlar dalga geciyo.Ben kasada suan hep tek kaliyorum hafta ici.Hata falan da yapmiyorum.Ama ayni seyi yapiyolar gene.
Ah o molaların gözü kör olsun.İnsanlar molaları dedikodu için kullanıyor dinlenmek yerine habire konuşup dedikoduya zemin hazırlıyorlar.En ufak bir olayı bir şeyi konuşuyorlar da konuşuyorlar.Garip geliyor bana.Araları bozulsun da dedikoduya fırsat kalamasın inş Kendileri bizden yana rahat .Çünkü insan gibi davranıyoruz onlara.Biz rahat değiliz işte.Oh hem uzlaşmacı ol hem rahat tutulma onlar da hem huysuz arsız ol hem rahat oh.Kaliteli insanların biraz daha duruma el koyması lazım gibi ama nasıl olacak..Bu insanlar resmen kalitesiz ucuz.Onlara acıyorum.

Bak zamanında mağaza muduruydum mağazaciliktan kurtulduguma şükür ediyorum parası iyidir ama basariliysan çekemeyen çok olur ve ben 18 satış danışmanı olarak girip 19 ortasında m.yardımcısı olup 20 de müdür oldum 2 sene icinde. yıllarca çalışıp müdür yardımcısı olamayanlar vardı Benden eskiler vardı planmi kurmadılar arkamdan ismi çevirmediler neler neler ne yaptim ben sabrettim hepsinin üstü oldum sende böyle yap sabret ama çıkmayı göze aldıysan bi avmde calisiyosan çıkmadan işini yap ayarla baska magazalardan öyle çık magazacilikta eleman aramak bitmez ama cikicaksanda bir kaç gün önceden bölge mudurunle operasyon mudurunle mutlaka konuss. Onlarada ders olsun ama sakına sakın kavga etme . Haksız duruma düşersin. Büyük ihtimalle ncr kasa kullaniyosundur yetki sahibi kişiye de ihtiyacım varken yoksun böyle devam edeceksen eğer müdüre soyleyelim shiftlerimizi değişsin benim sırtımdan gecinemezsin de

bende mağazacılık yapamıyorum. hep masabaşındayım mecburen. bir kere iç çamaşırı mağazasına girmiştim afedersiniz orda bütün sürtükler bir olmuştu ilk günden beni dikizleyip aptal aptal gülüyorlardı bende iki-üç saat dayandım çantamı alıp çıktım. sonra müdür aradığında söyledim gruplaşma olduğunu. adam geri dön vs. dedi ama dönmedim. bence sizde istifa verin gerektiği kadar çalışıp baska iş bakın ..

Ya ne kadar sinirleniyorum anlatamam şuan. Aptal insanlar. Zavallılar gerçekten. Üniversitede okurken bende böyle part time çalıştım bir süre aynı senin gibi zor dayandım. Pos cihazını kullanmayı, iki üç kıytırık işlem yapmayı dahice bişey sanıyorlar. Biri gelip ciddi bir şekilde gösterse 10dk da öğrenilecek şeyler. Ama yok onlar mükemmelya, anasının karnında öğrenmişler zaten ne gerek var. Ay sinirlerim zıpladı yine sabah sabah ayrıl güzelim ayrıl zeka seviyesinin düşük olduğu yerde ne kadar uğraşsan boşşş

Hepsi mudurun gozune girmeye calisiyo.Tek hayalleri mudur olmak.Bu yuzden kendilerini gostermeye calisiyolar

Suc bende ama.Ben guler yuzluyum.Banakalkip adam laf ettiginde agzinin payini vermedim hep sustump

Evet bende bimlenmisim.Birbirlerine anlatiyolar ve digeride tavir aliyo.Magaza buyuk cok eleman var.Ama behepsiyle boyle degilim.bi kac insanla boyleyimiy

sakın mobbinge karşı susma bilinmesiniş sağla müdürüne anlat

İşten çıktıktan sonra anlatsan hicbirsey olmayacak bence çıkma uğraş onlarla. Kasiyer olmak istemiyorum diye konuş mudurunle neden derse durumu anlat.

Benim anlamadığım onlar seninle dalga geçerken sen ne yapıyosun? bende mağazada çalıştım ben de sorunlar yaşadım ama hepsinin ağzının payını verdim! hem paraya ihtiyacım var diyosun hem işten çıkacam diyosun. kendine güvensene biraz! onlar seninle dalga geçmeden önce sen dalga geçsene. dönüp bi baksan dalga geçecek milyon tane şeylerini bulursun. onlar başlamadan sen başla dalga geçmeye. bi süre dene bakalım ne oluyo görelim. hem neyinle dalga geçiyolar anlamadım kilolu olduğun için mi?

ay valla sen eşgalleri bildir biz kavga çıkaralım
daha küçüksün onlar bu işin çemberinden geçmişlerdir
o yüzden evde sırtlan gülüşü çalış ciddi ciddi söylüyorum
bişi derlerse aman gene mi aynı espri bi geliştiremediniz diyip sırtlan sırtlan gül
sonra sende gözlemle sene ara sıra atak yap

Gerizekalı mı bunlar? İlkokul bebelerinin ortasına düşmüşsünüz. Ne kadar üst varsa hepsine şikayet edin. Ama yazılı olarak. Yoksa iki laf eder yollarlar sizi. Dilekçe yazacaksınız. Herkes haddini bilecek. Ay inanılmaz sinirlendim akşam akşam.

İnsan kaynakları müdürüne dilekçe yaz, isimleri tek tek ver. Durumun tarafınızca düzeltilmesini, aksi takdirde bir çalışan olarak yasal hakkım olan iş yerinde mobbing davası açacağımı bilgilerinize sunarım.

Ben mobing falan degilde drek

Herkes ugrasma dava falan zaten
Herkes kanitlayamazsin ugrasma diyo.Yarin istifa vericegimi soylicem.15gunluk ihtar surem baslasin

Bu sefer bana ergen gibi şikayet etti demesinler.Mudurden önce insan kaynaklarina soylesem nolcak ki.Bi de hepsi universite mezunu.Calistigim ortam aşiri gevsek bi ortam.Yani insanlar gulcek bisey ariyo.Acayip dedikodu falan var

klavye mi bozuluo kasa başına geçebildiğimde ancak bu kadar bozabiliyorum de gül
sonra kendi kendine hey yarabbim de gül atakta bulun yani susma sustukça üstüne gelirler
Yarin işe gideyim zaten vericem cevaplarini.İstifa edicegimi de soyliycem.Belki isten tam cikmadan insan kaynaklari ofisine gider yuz yuze herseyi anlatirim.Gerekirse kavga ciksin ben cok doldum cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…