- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ah o molaların gözü kör olsun.İnsanlar molaları dedikodu için kullanıyor dinlenmek yerine habire konuşup dedikoduya zemin hazırlıyorlar.En ufak bir olayı bir şeyi konuşuyorlar da konuşuyorlar.Garip geliyor bana.Araları bozulsun da dedikoduya fırsat kalamasın inş Kendileri bizden yana rahat .Çünkü insan gibi davranıyoruz onlara.Biz rahat değiliz işte.Oh hem uzlaşmacı ol hem rahat tutulma onlar da hem huysuz arsız ol hem rahat oh.Kaliteli insanların biraz daha duruma el koyması lazım gibi ama nasıl olacak..Bu insanlar resmen kalitesiz ucuz.Onlara acıyorum.Yapilan hatalar reyondakilere anlatiliyo,molalarda konusuluyo ve insanlar dalga geciyo.Ben kasada suan hep tek kaliyorum hafta ici.Hata falan da yapmiyorum.Ama ayni seyi yapiyolar gene.
Hepsi mudurun gozune girmeye calisiyo.Tek hayalleri mudur olmak.Bu yuzden kendilerini gostermeye calisiyolarYa ne kadar sinirleniyorum anlatamam şuan. Aptal insanlar. Zavallılar gerçekten. Üniversitede okurken bende böyle part time çalıştım bir süre aynı senin gibi zor dayandım. Pos cihazını kullanmayı, iki üç kıytırık işlem yapmayı dahice bişey sanıyorlar. Biri gelip ciddi bir şekilde gösterse 10dk da öğrenilecek şeyler. Ama yok onlar mükemmelya, anasının karnında öğrenmişler zaten ne gerek var. Ay sinirlerim zıpladı yine sabah sabahayrıl güzelim ayrıl zeka seviyesinin düşük olduğu yerde ne kadar uğraşsan boşşş
Suc bende ama.Ben guler yuzluyum.Banakalkip adam laf ettiginde agzinin payini vermedim hep sustumpAh o molaların gözü kör olsun.İnsanlar molaları dedikodu için kullanıyor dinlenmek yerine habire konuşup dedikoduya zemin hazırlıyorlar.En ufak bir olayı bir şeyi konuşuyorlar da konuşuyorlar.Garip geliyor bana.Araları bozulsun da dedikoduya fırsat kalamasın inş Kendileri bizden yana rahat .Çünkü insan gibi davranıyoruz onlara.Biz rahat değiliz işte.Oh hem uzlaşmacı ol hem rahat tutulma onlar da hem huysuz arsız ol hem rahat oh.Kaliteli insanların biraz daha duruma el koyması lazım gibi ama nasıl olacak..Bu insanlar resmen kalitesiz ucuz.Onlara acıyorum.
Evet bende bimlenmisim.Birbirlerine anlatiyolar ve digeride tavir aliyo.Magaza buyuk cok eleman var.Ama behepsiyle boyle degilim.bi kac insanla boyleyimiyEski çalıştığım ortam geldi aklıma
Müşterilerden biri bizim gevseklerin bi personele kaba davrandığını görüp şikayet etmişlerdi. Sonuc ne oldu? Düzen aynı ilerledi. Hatta o ezilen personele müdür bile tavır aldı falan. Daha sonra ben ağızlarına bir kac laf verdim. Dedikodusu yapıldı önüne gecemedim cevap veremedim o gerizekalilara manen cok yipranmistim. Bi kisi tarafından mimlendigin zaman topluca gıcık oluyolar.bide cok hassasim nasıl yukleniyodum kendime. Su an o birkacina da kalmadı orası çıktılar ya da kovuldular bilmiyorum. Benim de ihtiyacım vardı. Ama kim ister ki saatlerce huzursuz olduğu bi yerde çalışmak ? bunun hesabını soran da olmadı. Sen simdi hadlerini bildirip cikcam diyorsun ya ciddiye alinmazsin ki. Her zamanki muameleyle dalga geçerler. Bu lakayt insanlara en bastan mesafeyi koymak mi gerekiyor nedir. Onunu alamadigin vakit is değiştirmekten baska çare kalmıyor .
sakın mobbinge karşı susma bilinmesiniş sağla müdürüne anlatBir magazada part time çalişiyorum.Kasiyerim.Orda resmen beni dalgaya aliyolar.Dalga geçiyolar benimle.Çok paraya ihtiyacim var bu yuzden dayanmaya çalişiyorum ama daha fazla dayanamiycam galiba.Geçen gun uzerime geldiler gene.Molamda agladim.Çantami alip gidecektim ama hakkimda dava açar şirket.Perşembe gunu ise gidince direk mudurle konuşcam.Tam istifami verincede ikinci mudure anlatim diyorum herşeyi.O kadar nefret ettim ki bölge mudurune kadar aramayi duşunuyorum.Mesela ben bi islem yapicam.Bunun için yetki gerekiyor.Diger kasiyerden depoya gidip yetki istiyorum.Depodakilerle guluşuyolar.Reyon yoneticimden yetki istedim bana git gel işte zayiflarsin dedi.Kpss calisiyorum bi yandan ama bu psikolojiyle olmuyo olmuyo
ikinci mudure anlatcam hepsinisakın mobbinge karşı susma bilinmesiniş sağla müdürüne anlat
Gecen molamda hungur hungur agladim.Kendimi ezik gibi hissediyorum.Ya buyuk kavga cikarcam beni isten kendileri atsin.Zaten is yerime gideyim mudure dicem baska is buldum dicem.Ama ikinci midure anlatcam hatta insan kaynaklarina falan herkese isim isim anlaticagimi soyliycem
İnsan kaynakları müdürüne dilekçe yaz, isimleri tek tek ver. Durumun tarafınızca düzeltilmesini, aksi takdirde bir çalışan olarak yasal hakkım olan iş yerinde mobbing davası açacağımı bilgilerinize sunarım.[/QUOT ben yarin direk istifa edicem mobing falan degilde.Allaha havale ediyorum
Herkes kanitlayamazsin ugrasma diyo.Yarin istifa vericegimi soylicem.15gunluk ihtar surem baslasinİnsan kaynakları müdürüne dilekçe yaz, isimleri tek tek ver. Durumun tarafınızca düzeltilmesini, aksi takdirde bir çalışan olarak yasal hakkım olan iş yerinde mobbing davası açacağımı bilgilerinize sunarım.
Bu sefer bana ergen gibi şikayet etti demesinler.Mudurden önce insan kaynaklarina soylesem nolcak ki.Bi de hepsi universite mezunu.Calistigim ortam aşiri gevsek bi ortam.Yani insanlar gulcek bisey ariyo.Acayip dedikodu falan varGerizekalı mı bunlar? İlkokul bebelerinin ortasına düşmüşsünüz. Ne kadar üst varsa hepsine şikayet edin. Ama yazılı olarak. Yoksa iki laf eder yollarlar sizi. Dilekçe yazacaksınız. Herkes haddini bilecek. Ay inanılmaz sinirlendim akşam akşam.
Yarin işe gideyim zaten vericem cevaplarini.İstifa edicegimi de soyliycem.Belki isten tam cikmadan insan kaynaklari ofisine gider yuz yuze herseyi anlatirim.Gerekirse kavga ciksin ben cok doldum cunkiklavye mi bozuluo kasa başına geçebildiğimde ancak bu kadar bozabiliyorum de gül
sonra kendi kendine hey yarabbim de gül atakta bulun yani susma sustukça üstüne gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?