Cumartesi arkadaşlarım paylaşım yapmıştı etiket sosyal medyadan paylaşmıştımHatırlamamıştır belki, doğum gününüz olduğunu farkettirecek bir şey yaptınız mı?
Çok teşekkür ederim .Bilse bile unutmuş olabilir.
Anaokulu zor bir iş kolu.
Çocuklarla ilgilenirken dalmıştır muhtemelen.
Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.
Gördüğünden emin misiniz? Ben genelde görmüyorum böyle şeyleri sosyal medyada çok zaman geçirmediğim için. Belki görmemiştir.Cumartesi arkadaşlarım paylaşım yapmıştı etiket sosyal medyadan paylaşmıştım
Beklenti her zaman yorar. Ayrıca bir düşüncesi- sürprizi varsa ondan kutlamamış olabilir yani daha bugün pazartesi . belki öğrenciler dağılnca pastayla çıkacak o yüzden birşey demedi.Arkadaşlar merhaba …
Cumartesi günü benim doğum günümde ailem, eşim ,dostum kutladı ..
Özel bir anaokulunda öğretmenlik yapıyorum
2.senem geçen seneden beri bu okula çok şey kazandırdım veliler herkes çok memnun neyse konumuz bu değil..
Doğum günümü müdürüm kutlamadı .
Geçen gün yardımcı öğretmenin doğum günüydü onun kini kutlamıştı pasta alıp süpriz yapıldı.
Diğer öğretmenin Ekim ayındaydı onunda kutlamıştı .
Pasta falan beklemiyorum hiç doğum günün kutlu olsun falan bile demedi yani ..Tamam doğum günüm cumartesiydi ama bugün de kutluyabilir sonuçta hiç bir tık yok ve baya moralim bozuldu üzüldüm açıkçası sizce tavrım nasıl olmalı ..
GörmüştüGördüğünden emin misiniz? Ben genelde görmüyorum böyle şeyleri sosyal medyada çok zaman geçirmediğim için. Belki görmemiştir.
Sanmıyorum bir düşüncesi yoktur .Doğru beklentiye girmemek gerekiyor .Beklenti her zaman yorar. Ayrıca bir düşüncesi- sürprizi varsa ondan kutlamamış olabilir yani daha bugün pazartesi . belki öğrenciler dağılnca pastayla çıkacak o yüzden birşey demedi.
Ya da tamamen unuttu diyelim ne fark eder ki.
İşte şimdi öylede kendimi küçük düşürüyor olurum.Ya ayıp olmuş gerçekten.Dur bakalım belki kutlarlar daha kutlamazlarsa da çıkışa yakın güler yüzle bi laf sokun bakalım.Ben olsam duramazdım
O zaman söyleyin. Laf sokmak, tavır almak doğru değil bence ama ben olsam “x hanım doğum günümü kutlamadınız, çok kırıldım” derdim.Görmüştü
Diyemem herhaldeO zaman söyleyin. Laf sokmak, tavır almak doğru değil bence ama ben olsam “x hanım doğum günümü kutlamadınız, çok kırıldım” derdim.
Yoo neden küçük düşesin ki.Güler yüzle yap bunu ama geçmiş doğum günümü kutlasaydık vs tarzında işte.İçinizde kalmaz en azındanİşte şimdi öylede kendimi küçük düşürüyor olurum.
O zaman yapacak bir şey yok.Diyemem herhalde
Yoo neden küçük düşesin ki.Güler yüzle yap bunu ama geçmiş doğum günümü kutlasaydık vs tarzında işte.İçinizde kalmaz en azından
Bakıcam artık duruma göreYoo neden küçük düşesin ki.Güler yüzle yap bunu ama geçmiş doğum günümü kutlasaydık vs tarzında işte.İçinizde kalmaz en azından
Ama şöyle bir şey var diğerlerinin kutladı .ayy iş yerindeki müdür doğum günümü kutlamadı diye üzülmek nasıl bi piremseslik seviyesi
öğretmen olduğunuza emin misiniz ?
biraz olgunlaşsak mı acaba
elalemin insanı yani bu kutlasa nolur kutlamasa nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?