Muhafazakar bir okul dini eğitimde veriliyor müdürümüz ve çalışanlar olarak oruçlarımızı tutuyoruz
kendinizi iyi kurmuşsunuz, ramazan ayında oruç tutarken pasta kesip o pastadan size düşen dilimi eve mi götüreceksiniz ne istiyorsunuz ya huEvet hepimiz tutuyoruz
Beklenti pasta değil ki.kendinizi iyi kurmuşsunuz, ramazan ayında oruç tutarken pasta kesip o pastadan size düşen dilimi eve mi götüreceksiniz ne istiyorsunuz ya hu
herhalde böyle bi durumda ramazan sonrasına bırakılır kutlama, gününün geçmiş olmasının anlamı da olmaz.
Yani en azından kuru kuruya kutlayabilirdi diye düşündüm .kendinizi iyi kurmuşsunuz, ramazan ayında oruç tutarken pasta kesip o pastadan size düşen dilimi eve mi götüreceksiniz ne istiyorsunuz ya hu
herhalde böyle bi durumda ramazan sonrasına bırakılır kutlama, gününün geçmiş olmasının anlamı da olmaz.
neyse neticede kutlamış, takılmayın boş verin, aynı şekilde davranırsınız sizde ona.Yani en azından kuru kuruya kutlayabilirdi diye düşündüm .
Az önce eşimin doğum günü hediyesi saati kolumda gördü hayırlı olsun bu arada doğum günün kutlu olsun dedi .
Yani evetBeklenti pasta değil ki.
Doğum günün kutlu olsun demesi bile yeterdi diyor konu sahibi.
Bu bile bence saçma ama o beklemiş demek ki.
Aynen öyleneyse neticede kutlamış, takılmayın boş verin, aynı şekilde davranırsınız sizde ona.
Yapıyorum zaten canım ,yaptığı hoş değildi dün baya üzüldüm ama haklısınız gülüp geçmek en güzeliay güldüm ya kutlamazsa kutlamasın aşko sen işini yap
Belkide canım haklısın olabilir .Öncelikle üzüldüğünüzü ve moralinizin bozulduğunu anlıyorum. Bu tür durumlar moralimizi etkileyebilir ancak olgun ve ağırbaşlı bir tutum sergilemek önemlidir. Müdürünüzün unutmuş olabileceğini veya başka nedenlerden dolayı kutlama yapamamış olabileceğini düşünerek olumsuz düşüncelerden kaçınmak önemlidir.
aman salla kırılma canımm benımde kutlamadılar bende herkesınkini kutlamıştım çok önemli değil açıkçasııYapıyorum zaten canım ,yaptığı hoş değildi dün baya üzüldüm ama haklısınız gülüp geçmek en güzeli
Aynen yaptığı gibi yaparım bende onun yakın doğum günüaman salla kırılma canımm benımde kutlamadılar bende herkesınkini kutlamıştım çok önemli değil açıkçasıı
Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederimHerkesin düşüncesi ve beklentileri farklı olabilir. Yorumlar çok acımasız ve gereksiz eleştiri dolu. Hassas düşünceye sahip bir insansınız. Sizi çok iyi anlıyorum. İnce olduğunuz için etrafınızdan da incelik bekliyorsunuz. Bu da hassas insanlar için aşırı yorucu maalesef. Keşke gamsız olabilsek biz de. Evet kutlama şimdilik mümkün olmasa da en azından bir doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın demek zor olmamalı. Ayıp etmiş bence ama siz de bundan sonra ona göre davranırsınız. Nice mutlu yaşlara
İş ortamına daha profesyonel bakmanızı tavsiye ediyorum. Böylece insanlardan beklentiye girip sonrasında sarsılmazsınız.Arkadaşlar merhaba …
Cumartesi günü benim doğum günümde ailem, eşim ,dostum kutladı ..
Özel bir anaokulunda öğretmenlik yapıyorum
2.senem geçen seneden beri bu okula çok şey kazandırdım veliler herkes çok memnun neyse konumuz bu değil..
Doğum günümü müdürüm kutlamadı .
Geçen gün yardımcı öğretmenin doğum günüydü onun kini kutlamıştı pasta alıp süpriz yapıldı.
Diğer öğretmenin Ekim ayındaydı onunda kutlamıştı .
Pasta falan beklemiyorum hiç doğum günün kutlu olsun falan bile demedi yani ..Tamam doğum günüm cumartesiydi ama bugün de kutluyabilir sonuçta hiç bir tık yok ve baya moralim bozuldu üzüldüm açıkçası sizce tavrım nasıl olmalı ..
Demek saati görmese hala kutlamayacak.Yani evet
Ama diğer kişilerin kutlayıp bu şekilde yapması üzdü beni Az önce eşimin doğum günü hediyesi saati kolumda gördü hayırlı olsun bu arada doğum günün kutlu olsun dedi .
Evetmüdürün kadın mıydı bu arada?
Aynen bende aynısını yapıcamDemek saati görmese hala kutlamayacak.
Siz de ona göre davranırsınız bundan sonra
Trip sitem vs değil de doğum gününü kutlamamak çok samimi olmamak gibi
Haklısnız ben fazla güvendim sanırımİş ortamına daha profesyonel bakmanızı tavsiye ediyorum. Böylece insanlardan beklentiye girip sonrasında sarsılmazsınız.
iş arkadaşı normal arkadaş değildir, "kanki" değildir, sırdaş değildir keza okul yönetimi de öyle. İş arkadaşlarınızın sizi sevmek zorunda olmadıkları gibi siz de onları sevmek zorunda değilsiniz.
O nedenle saygı çerçevesinde mesafenize dikkat edip günlük iletişiminizi devam ettirip orada hangi amaç için bulunuyorsanız daha çok ona odaklanmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?