İs yerinde rahatlık mı para mı önemi ?

Smeacar

Sadece aşk
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2017
420
444
33
İyi akşamlar arkadaşlar bir konuda karar veremedim size danışmak istedim.Ben estetisyenim yani guzellik uzmani 1 buçuk yıl önce kendi salonumu kapattim biryerde çalışmaya başladım haziranda ciktim okul tatil olunca kızımla vakit geçirmek için simdi yeniden başlayacağım önümde iki seçenek var biri normal bi merkez her işleme gireceğim saati tam kizimin okul saatiyle aynı yani çok rahatım maaşı da iyi patronumda çok cana yakın sevdiğim bir bayan kendi iş yerim gibi rahat ve kontrol bende olacak.Diger yerde dünyaca ünlü bir markanın şubesi çok kıdemli kariyerim için çok önemli parasi da diğer yerden 750tl yukarı ama çıkış saati geç ve orda sadece protez tirnak işlemine gireceğim çok resmi bir ortam ve aşırı yoğun ard arda randevular full sizce rahatlık diyip normal olan merkez de mi başlayayim yoksa para ve kariyer diyip diğer yere mi başlayayim?? Iki yerde olumlu haber bekliyorlar kararsız kaldım

750 lira için de gerek yok. Onu bulamayan insanlar var ama diğeri yetecekse size 1. seçenek mantıklı. Evladınızla vakit geçirin
Yani yeter eşimin geliri iyi çok şükür ben sadece evde körelmemek üretmek için çalışıyorum ama kariyer konusu kafa mi bulandırdı ve orda mesleğimle ilgili kendimi geliştireceğim

Erken döndüğünüz işi seçin kesinlikle

Alakasız ama is yerinizi niye kapattınız? Bu islerde iyi para var diye biliyodum.
Malesef dolar tavan yaptı bizim kullandigimiz cihazlar malzemeler hep yurt dışından ithal ediliyor çok pahalandı ona göre yaptığımız işlemlere zam yapsam olmuyor çoğu insanlar da para yok maalesef kazanıyordum şükür ama yetişemedim giderlere salonun kirasi elemanin maaşı ssksı derken hesap yapmaktan allak bullak oldu kafam ve kapattım sırtımı başkasına dayayıp çalışmak daha iyi geldi

Hayırlısı olsun hakkınızda. Yine isinizde mutlu olursunuz insallah.

Yani yeter eşimin geliri iyi çok şükür ben sadece evde körelmemek üretmek için çalışıyorum ama kariyer konusu kafa mi bulandırdı ve orda mesleğimle ilgili kendimi geliştireceğim
Ben olsam işten erken çıktığım saati seçerim. Bir süre sonra bünye dayanmıyor. Akşam bir yere gitmek istesen geç gidiyorsun. Akşam yemeklerini geç yiyorsun sürekli. Evladın evde kaç saat yalnız kalacak. Bir de kaç yaşında

Birinciyi seçerdim. İkincide gelen müşterinin nazı cazı da çok olur gibi geldi bana. Hem sürekli aynı işlemi yapmak da sıkıcı olabilir bir süre sonra.

Saat 5te çıkıyor okuldan 5bucukta is yerimde olacak servisle yarim saat beraber durup eve geçeceğiz ilk yer olursa daha 5 yaşında küçük geç çıkarsam teyzeleri babası bakacak yardımcı olacak kişiler var sağolsunlar ama yetmiyor gene de ben 9da evde olsam çocuk 9 bucukta uyuyor yarim saat görebileceğiz birbirimizi

Birinciyi seçerdim. İkincide gelen müşterinin nazı cazı da çok olur gibi geldi bana. Hem sürekli aynı işlemi yapmak da sıkıcı olabilir bir süre sonra.
Bence de öyle ve diğer alanlarda gerilerim tek bir işlemi yaparsam sürekli.Evet gelen müşteriler hep üst düzey ve ukala

Maddi durumunuza göre degisir 750tl sizin için ne kadar önemli? Bence 750tl icin degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…