İs yerinde rahatlık mı para mı önemi ?

O zaman boşverin 1. mantıklı 9 çok geç çocuğunuz olmasa bile. Bi aile ortamı olmaz bu şekilde

Ciddi maddi sıkıntılarınız yoksa bence 1. Si. Tabi ki de herkesin paraya ihtiyacı var ama ben olsam bir tık rahat olmak isterdim. Hele de an neysem.

paranın bir şekilde telafisi olur ama kaybedilen zamanın olmaz. evladınizin bugünleri geri gelmeyecek. kesinlikle çalışma saatleri az olan yeri tercih etmelisiniz

bence 1.cisiii ve yavrunnn.
2. yerde yorulup yavruna bile vakit ayıramicaksııın

Çocuk küçükmüş 9 da eve gelen anne için

O aradaki 750 de bu aşamada size çok lazım değil

Öbür işe girin ilerde çocuk büyürse ya da saatler uygun olursa kariyere de yönelirsiniz

Bir de merak ettim bu protez tırnak işi bu kadar tutuyor mu

Yani her tırnağı uzun olan protez tırnaklı mı bayağı maliyetli yanılmıyorsam

Bir arkadaşım tırnağını yiyor diye protez tırnak taktırmıştı 10 yıl önce tanesi 20 TL yiyemezsin vs demişlerdi ama birini koparmıştı vs

Eğer çocuğunuz olmasaydı 2. Seçenek derdim ama kızınızı Allah bağışlasın, onla daha fazla vakit geçirme imkanını değerlendirin derim

Daha küçük. Ben olsam ilkini seçerdim. Benim de 2 yaşında oğlum var, devlet memuruyum. Elimde olsa o ilkokula gidene kadar hiç çalışmazdım herhalde. O yüzden onunla geçireceğim her dakika çok önemli. 9da evde olmak da bir süre sonra çok yorar insanı.. bir de sürekli aynı işi yapmak da bir süre sonra sıkıyor. Ben iş hayatımda hep öyle gözlemledim.

Bu aralar çok popüler bir şey ama cidden çok güzel insanin kendi tirnagindan daha rahat kullanması ve hiç zararı yok tırnağa uzman biri yaparsa harika ve doğal duruyor şu an ortalama 200 tl yapılıyor bu işlem ve ayda bir bakımı var tirnak uzadığı için dipten bakim yapiliyor dolduruluyor bakım da 75 tl

Bence rahatlık canım.Rahat olmasan yorgunsan cebındekı parayı bıle harcayamazsın.Çocugun ve rahatşıgın daha onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…