iş yerinde sakinlik

Siz hakaret mi ettiniz hayır Sert bi üslup mu kullandınız hayır iş tanımınız gereği tahsilat için aradınız oyalanmaniz ve sonuca ulaşamamaniz enerjinizi düşürmüş olabilir buda karşı tarafa yansımış olabilir çok doğal kendinizi üzmenizi gerektirecek birşey yok mahcup olacak biri varsa sayet o karsi taraf olmalı zaten

Ben kıza yüklenmiş gibi hissettim öyle diyince. Haklısınız. Sonuç olarak aradan kaç ay geçmiş. Ödeme yapmak yerine ha bugün ha yarın arayın diyip oteliyorlar

Ben kıza yüklenmiş gibi hissettim öyle diyince. Haklısınız. Sonuç olarak aradan kaç ay geçmiş. Ödeme yapmak yerine ha bugün ha yarın arayın diyip oteliyorlar
E kac aydir neden bu isi ustunuze bildirmediniz? Ugrasmayin hic. Bu firmadan biraki odeme almayi yetkiliyle bile gorusemiyorum deyin. Bu isle siz ilgilenin deyiver.

E kac aydir neden bu isi ustunuze bildirmediniz? Ugrasmayin hic. Bu firmadan biraki odeme almayi yetkiliyle bile gorusemiyorum deyin. Bu isle siz ilgilenin deyiver.

şöyle zorlaya zorlaya kasımın basında bi ödeme aldım. bu aralık ayında da karşı firmada her arayışımda yetkili kadın yok. yetkilime daha önce alamadığımı dedim elbette :)

Ben genellikle çok sakinimdir.
Ama karşımdaki çifkefleşirse beni görmek istemezsiniz.

Sen neden kendını yüzsüz hissediyorsun ki .
Bende Ön muhasebeyim alacaklıları sürekli ararım , kimseyi kırmadan ..
Çünkü telefonu genellikle senın benım gbi çalışanlar açıyor ve patronlrımız ne derse onu söylemek zorunda kalıyoruz.

ya inanın ben de düzgünce konuştuğumu düşünüyorum. ama aralıktan berş her arayışımda x hanım şu an yok yarım saat sonra arayım vsvsvs sinir oldum. ki verdiğim tepki aşırı da değildi ya :)

Evet asla değil normal bir tepki ben siz benimle dalgamı geçiyorsunuz deyip çıkışırdım. Sen fazla sakin kalmışsın. Aynı zamanda patronuma da iletirdim artık.
Bir süre sonra iş bizden çıkıyor çünküü

Ay aradikca kendimi yuzsuz gibi hissediyorum. Umarım bu daha ki arayisima yetkilisi ile görüşürüm. Artık gorusemezsem patrona diyeceğim.
Ticari islere kendi sahsi isinizmis gibi yaklasmazsaniz yuzsuz gibi hissetmezsiniz. Sonucta en yakin arkadasiniza zor zamaninda verdiginiz borcu istemiyorsunuz degil mi. Para da sizin paraniz degil. Isletmeye ait. Siz de emir kulusunuz. Lutfen ticarette sanki sahsi paranizi istiyormus gibi cekinmeyin. Siz alacaklisiniz. Tabi arayacak pesine duseceksiniz. Bir daha aradiginizda x yok diyen kiza diyin ki. Gunun hangi saatinde isyerine geliyor. Hic mi gelmiyor. Soyleyin. Ben geldigi saati tutturamiyorum. O bana donus yapsin. Yuzsuzluk yapan borclu taraf ama yuzsuz hissedip mahcup olan sizsiniz. Boyle yaklasmayin baskalarinin isletmesine ait borclara. O para bi sekilde odenecek.

Valla ben daha fazlasını da yapardım, çünkü bazıları ancak ondan anlıyorlar.

Ben pasifloralı çay içiyorum bazen, ya da papatya çayı. Cidden bazen öyle çıldırma noktasına geliyorum ki, tuvalete gidip bir güzel ağlıyorum, sonra hiç bir şey olmamış gibi geri geliyorum.

ses tonum sakindi ama tavrımla belli ettim galiba ondan ters davranıyosunuz dedi

çok haklısınız. gün içinde geliyorsa hiç mi demiyor kadına anlamıyorum hiç dönüş olmadı

bir pasif direniş türü olarak ağlamak :))))))

6 ay olmuş

Bebek doğsa dişi çıkacak süre bu

Bence geç bile kalmışsınız

O da kendince masum modunda

O tarz tipler vardır 100 lira vermemek için tüm şirkete yok dedirtirler

Yalnız daha ciddi istemelisiniz X hanım yok dediler arayın dediniz, size dönmediler öğlen aradınız yine yok dedilerse cebini isteyin cebi olmayan kaç kişi var ki

Ben amirime iletirim bu şekilde ödeme alamadığımı o da hukuk büromuza iletir de etkili bir yöntemdir

Siz arıyorsunuz gelmiyor yine aynı içerikte arıyorsunuz neden ödesinler ki diğer alacaklılar sıkıştırıyorsa onları öderler

iyi de siz cok kibar konusmus ve yaklasmissiniz olaya
uzulecek bir durum yok , millet neler neler diyor bi bilseniz

Bole bi durum olsa icraya verdiririm ya da bi ussume devrederim durumu net :)

Bence senin 10 defa araman gerekmez.. x kisi beni arasin geri diyceksiniz ve aramazsa patronuna devredeceksin.. hic bir sorun olmadan temmuzun odemesu hala yapilmadiysa sorun bence.. bilerek geciktiriyolardir. Aurica mail atin o kisiye.. okudugunda size bildirim geliyor ya o sekilde..elinde belgen olur hem..

Valla bazen benide ararkar odeme icin, asla yalan solemedim bugunekdr neyse o.. baktim karsidaki cirkeflesiyo veriyorum patronun nosunu derdin varsa ona git diyorum..ayrica icra icin tehdit ederlersede, icraya verebilirsiniz diyorum :) taktik maktik yok, bam bam bam :)

Buyuk bir sirkette calisiyosaniz icra vs takmazsiniz ama kucuk sirketler istemezler boyle seyleri cunku haksiz olma durumunda icra masraflarida kendilerine yikilir.

Ayrica bencede kibar konusmussun nesi var? Yillardir is yapiyor olmanizda yarim senedir sebepsizce odeme yapmamalarini gerektirmez..

Ya da gecerli sebepleri olacak ve sizi bilgilendirecekler bu kadar.. takma yani

ses tonum sakindi ama tavrımla belli ettim galiba ondan ters davranıyosunuz dedi
Tabii ters davranacaksiniz. Temmuzdan bu yana kac ay gecmis,bu surede firmaya gene is yapilmis,kotu niyetli olsak is iliskimizi odeme alana kadar keserdik zaten lutfen bizi de anlayin demelisiniz. Ayrica alacaginiz para firmanin parasi, cebinize koyacak haliniz yok. İsyeri menfaatleriniz icin ariyorsunuz.

Patronunuza mutlaka bir liste veriyorsunuzdur. Aldiginiz odemeleri bildiriyorsunuzdur. Bu firmanin karsisina yazin,haftada x defa aradim,x haftadir da ariyorum surekli yetkili yok diyorlar, uzerine de azar yiyorum diye. Patronunuz kendisi halletsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…