temmuzdan beri ödeme alamayıp yetkili biriyle de bilerek görüştürülmüyosanız tepkiniz az bile. pişman olunacak bişey yok. karşı taraf işini yapsaydı o lafı işitmezdi. emir kulu olabilir ama siz de emir kulusunuz. bu işler böyledir. ben de hep bu tip telefon görüşmeleri yapıyorum alacaklılarla. neler diyolar neler siz yine iyisiniz. bence dert etcek bişey yok. böyle böyle yürüyo bu işler. kaldı ki dediğim gibi tavrınızda bi aşırılık yok.
Kişilik olarak teflon tava gibi olmak gerekiyor herhalde. Sonuçta 10.0000 kere size dönüş yapabilirler. Alacaklı biraz öyle olur herhalde.
Ödeme konusunda aradığında telefona çıkıp açıklama yapma zahmetinde bulunmayana zaten kibar olma. Seviyeli ama talepkar olmalısın. Telefonu açıp 2 hafta müsade edin şu tarihte ödeyeceğiz dese çoğu firma sürekli müşterisiyle takışmaz. Bunlar işin gereklilikleri.
Güzel konuşacak çünkü
Alacaklı olan sensin
Belli ki yakın zamanda da ödeme yapmayacak.
Alttan almak, kibar olmak zorunda.
Seni böyle kibarca bastırıp utandırmış
Ki bi daha arama, huzur ver diye.
Uyanık.
Güzel konuşacak çünkü
Alacaklı olan sensin
Belli ki yakın zamanda da ödeme yapmayacak.
Alttan almak, kibar olmak zorunda.
Seni böyle kibarca bastırıp utandırmış
Ki bi daha arama, huzur ver diye.
Uyanık.
Yetkilime bugün olanı demedim ama ödeme alamadığımı söyledim. Haftaya tekrar hatirlatacagim. Canım sıkıldı çünkü kadın gerçekten düzgün konuşuyordu ama sabrım da taştı sonuçta kaç kere aradım ve hep aynı laf. Kötü hissettim kendimi. Çok gereksiz biliyorum :)
Bence siz yeterince sakinsiniz ben bu durumda kendi tavrimi dusunemiyorun
ilk iş tecrüben mi?
Evet. Diğer firmalarla bu tarz bı sorun yaşamadım hiç. Bu firma illallah ettirdi.
Sizce tavrım nasıl olmalı
Bundan normal bisey olamaz baskasi olsa cikisirdi karsidaki kisiye.. Bence fazla hassassiniz takmayin boyle ufak seyleri yahuSınırlı konuşmadım ama sesimden sıkıldıgim tavrim vs belliydi aslında
hehe. zamanla alışırsınız. ben artık alıştım. hele yılın bu zamanı çelik gibi sinir gerekiyor bizim meslekte. ne çirkef alacaklılar gördüm ben ki yardımcı olmaya çalışsam da kabalaşırlardı. sizde bişey yok.
Sizin yetkililer ne diyor peki bu duruma?
Yani ben ev hanımıyım şimdi iş ortamlarına çalışan gibi hakim değilim.
Vereceğim tavsiye çok profesyonel olmaz :)
Yerinde olsam üstüme bildiririm
O takmıyorsa ben de arada arar yoklar
Fazla strese girmem.
Ama üzerimde baskı varsa
Karşı tarafın tavrını düşünmem
Parayı bi an önce almaya bakarım.
Bundan normal bisey olamaz baskasi olsa cikisirdi karsidaki kisiye.. Bence fazla hassassiniz takmayin boyle ufak seyleri yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?