İş yerinde sorun yaşayanlar bana akıl verin lütfen

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Hiçbir iş güllük gülistanlık değil biliyorum ama psikoloğu da bıraktığım şu ara çok zorlanıyorum.

13 ayrı birimimiz var ana birim benim.

Teslim alınması gereken Bilgi yazısını bir birim almadı siz teslim etmek zorundasınız tartışması çıktı. Birimlerin gelip teslim alması gerek bu zamana kadar böyleydi bir sorun çıkmadı hiçbir birimden.
Ve ben kendimi savunacağım sözüm kesilip durdu.

Olay müdür e yansıdı. Bu kadar basit bir konu.

Ortalık hastalıktan kaynıyor zaten bir de canım buna sıkıldı. Bu 13 birim çalışma şekli itibari ile benden ayrı büyük ihtimalle aralarında bu olayı konuşup abartacaklar.

Ben ne yapayım bu durumda Nasıl bir tavır sergileyeyim siz neler yapıyorsunuz

Son düzenleme:
Şimdi teslim alınması mı gerekiyor, teslim etmeniz mi gerekiyor.
İkisi çok farklı eğer sizin teslim etmeniz gerekiyorsa haksızsınız teslim almalarını beklemeniz saçma olmuş.
Biraz daha detay verseniz anlamamız için.

Şimdi teslim alınması mı gerekiyor, teslim etmeniz mi gerekiyor.
İkisi çok farklı eğer sizin teslim etmeniz gerekiyorsa haksızsınız teslim almalarını beklemeniz saçma olmuş.
Biraz daha detay verseniz anlamamız için.

Güncelledim

Sakin kalmaya çalışın , eğer iş tanımınızın dışında olan birşey için sorun çıkartıyorlarsa sakin ve net şekilde derdinizi anlatın

Boyle durumlarda uygulanması gereken prosedürlerin yazdıgı gecerli bir belge, mevzuat... vs yok mu hiç? En azından atarsınız önlerine, boyle bır yetkınız ya da yetkım yok deyıp noktalarınız konuyu, susturursunuz:KK64:

Back
X