Is yerinde tehditler savuran musteri

violetto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.213
846
158
Annemin calistigi kurumda bir musteri var, ilk gunden beri ufak tefek kurum kurallarina uymuyormus. En son birkac hafta once isinin gorulmesini beklerken girmemesi gereken bir yere girmis. Annem de buna sahit olunca girmemesi ve kurallara uymasi gerektigini soylemis. Kimse uymuyor ben niye uyayim diye bir cevap almis (oyle bir durum yok-herkes uyariliyor). Annem de bu yaptiginin saygisizlik oldugunu soylemis, araya erkek bir calisan daha girmis cikarmis adam onu da terslemis, kolunu itmis falan. Sonra tekrar ayni hatayi yaptigi icin asil calistigi kisi o musteriyi uyarmis. Adam tehditler savurmus ve ilk uyaran kisi annem oldugu icin odak noktasi oymus. 'O kadin kim ki beni uyaracak, kim o kendini ne saniyor, bana bak bana bulasmasin ben manyagim' demis. Konustugu kisi (erkek) alttan almis herhalde ki ona da 'Bana bak bundan sonra benim isimi sadece sen yapacaksin, bu projeyle senden baska kimse ilgilensin istemiyorum sen yoksan da yapilmasin is" demis. Sesler yukselince musteri iliskileri ile asil ilgilenen kisi girmis araya ona da 'Siz benim kim oldugumu bilmiyorsunuz. Yakarim burayi o kadin da beni uyaramaz' demis. Musteri iliskilerindeki kadin da arayi bulmaya calismis uyaracagi yere saygisizligi icin.

Simdi bu adam projesi geregi uzun sure daha gidip gelecek kuruma, tehditleri direkt anneme yoneltmemis ama yoneltirse aninda polis cagirmali mi? Bu durumu ustleri ile konusmali mi? Ilk defa haksiz oldugu konuda bu kadar cirkinlesen bir insan gordum ve normalde bos bos konusuyor diye takmam ama annem olunca soz konusu olan kisi sinirlerim bozuldu.

Ben manyağım ne demek ya? Tabiki üstleriyle konuşmalı gerekirse polisle de. Böyle insanlar çalışmamalı ya toplum içine çıkarılmamalı

Bir daha yaparsa savciliga gidip suc duyurusunda bulunsun kuyrugunu bacaginin arasina sikistirip tipislar
Herkeste psikopati oynar oldu o kadarda degil devletin polisi savciligi var birini tehdit etmek suctur

Bir daha yaparsa savciliga gidip suc duyurusunda bulunsun kuyrugunu bacaginin arasina sikistirip tipislar
Herkeste psikopati oynar oldu o kadarda degil devletin polisi savciligi var birini tehdit etmek suctur

Ben de boyle dusunuyorum ama tehditler direkt anneme yapilmamis hep giyabinda yapilmis direkt yaparsa zaten davalik olacaklari kesin.

Ben de boyle dusunuyorum ama tehditler direkt anneme yapilmamis hep giyabinda yapilmis direkt yaparsa zaten davalik olacaklari kesin.
Valla acik ve net biz bir kurumuz calisanimizin can guvenliginden sorumluyuz bir daha bu tarz ustu kapali tehdit olursa polis araciligiyla tutanak tutturacagimizi tarafiniza bildiririz dendimi is yaw benim sekerim var arada firliyo falana donuyor durum
Ayni sekilde anneniz katilmadan kurum tarafindan uyarilabilir

Ben en cok annemin calisma arkadasinin ve musteri iliskilerinde calisan kisinin tavrina sinir oldum. Biri de dememis bu dediklerinizi, alttan alip anneme de alttan al bunlarla ugrasmayalim demisler. Annem ustleri ile iyi anlasir o yuzden onlara anlatmasi gerektigini dusunuyorum, olaya el atabilirler.

Bence adam zengin parasıyla her şeyi yapacağını sanıyor. Ordakiler de adamı saygısızlığa rağmen alttan alıyorlar ki proje ya da para ellerinden gitmesin. Teşhisi koydum:))

Bence adam zengin parasıyla her şeyi yapacağını sanıyor. Ordakiler de adamı saygısızlığa rağmen alttan alıyorlar ki proje ya da para ellerinden gitmesin. Teşhisi koydum:))

Soz konusu yer devlet kurumu malesef ki.

Sokakta bicaklanan kadina mudahale etmez toplum olduk biz tabiki kimseden beklemeyecek ustlerine durumu ozetler bir mesaj atip gerekli onlemleri almalarini isteyecek heleki daha 2 gun once psikopat eski kocanin banka mudurunu vurdugunu varsayarsak artik kurumlarda bazi konularda siki olmali ki bahsettiginiz koklu bir yerse zaten gerekli onlemi alir

Valla ben korkarım müşterilerden manyaklar doktor ları bile vuruyor bir aracı kurumda da borsacıyı vurmuştu biri ben çok tartışmaya girmem işini yapan halletsin çünkü açık ortamda çalışıyor kurumun kuralları var ok de kurum bizleri koruyacak hiçbirşey yapmıyorsa bende yiğitlik yapıp manyakları uyarmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…