- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi lilith2013
-
teyze mi yuh yani abla dese neyseiş arkadaşlarımdan biri benden 11 yaş genç .ben 34 o 23 yaşında.kadın teyze diye hitap ediyor.kızdırmak için mi yapıyor bilmiyorum. ablayı atlayıp direk teyzeye bağlamasını anlamıyorum.üstelik ben bekarım.uyarsam kompleksli diyecek belki 11 yaş ta az değil hani. ama yine de her teyze dediğinde soğuk ter boşalıyor benden.içimden hay teyze diyen dilin kopsun diyorum ama hala işe yaramadı.dili hala yerinde.
Ay buna sok oldumBizde de böyle bı ayarsız var yaşı 19 ben 21 bana teyze dıyo
Birkaç kez azarladım smdı Helcin10 hanım dıyor
Valla salak gibi bişey kimseyı böyle küçümsemem ama çok sınırımı bozmuştu. Patrona falan amca diyodu. Şuan kovulduAy buna sok oldumsizinki tam ayarsizmis.
Sinir bozmayacak gibi de degilki.Densiz ya.Isyerini ev ortami saniyor bunlar heraldeValla salak gibi bişey kimseyı böyle küçümsemem ama çok sınırımı bozmuştu. Patrona falan amca diyodu. Şuan kovuldu
bir nevı benım yuzunden çnku gozum pek tutmadı. Sevmem böyle laubale hareketlerı. Patonumuz 65 yaşında 1 gun bıle amca demedım Hep bey derım çok samımı oldugumuz halde o bana kızım dedığı halde
Muhtemelen kızdırmak icin yapıyordur ama abla nedir Allah askına. İş yerinde abi abla olmaz. Bey Hanım vardır.iş arkadaşlarımdan biri benden 11 yaş genç .ben 34 o 23 yaşında.kadın teyze diye hitap ediyor.kızdırmak için mi yapıyor bilmiyorum. ablayı atlayıp direk teyzeye bağlamasını anlamıyorum.üstelik ben bekarım.uyarsam kompleksli diyecek belki 11 yaş ta az değil hani. ama yine de her teyze dediğinde soğuk ter boşalıyor benden.içimden hay teyze diyen dilin kopsun diyorum ama hala işe yaramadı.dili hala yerinde.
çalışma esnasında demiyor zaten.o zaman hanım diyor.ama molada,atıyorum beraberce mecburen onun da olduğu iş çıkışı etkinliklerinde ben bu akılllının teyze lafına muhatap oluyorum .yaş kompleksi var zaten kendisinin.şimdiden pahalı pahalı kremler,bilmem neler,kürler..kaç yaşında gösteriyorum demeler..
teyze desıniş arkadaşlarımdan biri benden 11 yaş genç .ben 34 o 23 yaşında.kadın teyze diye hitap ediyor.kızdırmak için mi yapıyor bilmiyorum. ablayı atlayıp direk teyzeye bağlamasını anlamıyorum.üstelik ben bekarım.uyarsam kompleksli diyecek belki 11 yaş ta az değil hani. ama yine de her teyze dediğinde soğuk ter boşalıyor benden.içimden hay teyze diyen dilin kopsun diyorum ama hala işe yaramadı.dili hala yerinde.
iş arkadaşlarımdan biri benden 11 yaş genç .ben 34 o 23 yaşında.kadın teyze diye hitap ediyor.kızdırmak için mi yapıyor bilmiyorum. ablayı atlayıp direk teyzeye bağlamasını anlamıyorum.üstelik ben bekarım.uyarsam kompleksli diyecek belki 11 yaş ta az değil hani. ama yine de her teyze dediğinde soğuk ter boşalıyor benden.içimden hay teyze diyen dilin kopsun diyorum ama hala işe yaramadı.dili hala yerinde.
Ne teyze ne abla hanim diye hitap etmesi gerekir isyerinde. Ayrica siz ablasiniz teyze degil rahat oluniş arkadaşlarımdan biri benden 11 yaş genç .ben 34 o 23 yaşında.kadın teyze diye hitap ediyor.kızdırmak için mi yapıyor bilmiyorum. ablayı atlayıp direk teyzeye bağlamasını anlamıyorum.üstelik ben bekarım.uyarsam kompleksli diyecek belki 11 yaş ta az değil hani. ama yine de her teyze dediğinde soğuk ter boşalıyor benden.içimden hay teyze diyen dilin kopsun diyorum ama hala işe yaramadı.dili hala yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?