iş yerinde teyze diye hitap eden ayarsız.

ufalda cebime gir derdim ben olsam :) çüşşş 23 yaş ufak bir yaş değil aklı baliğ olamamış herhalde :) abla okey de teyze ne yook deve....

teyze mi yuh yani abla dese neyse

ben kendimden 20 yaş büyüğe bile abla diyorum

Bence bilerek yapıyor 34 yaşındaki kişiye 6-7 yaşındaki çocuk teyze dese bir derece de

23 yaşındaki kişi nasıl teyze der aklı mı kıt acaba

25 yaşındayım 60-70 yaşındakilere ancak teyze diyorum

Ben sen deki sabra hayran kaldım :)
ilk teyze deyişinde direk bozardım
(teyze derken, teyze??,bana mı dedin )

Ay buna sok oldumsizinki tam ayarsizmis.
Valla salak gibi bişey kimseyı böyle küçümsemem ama çok sınırımı bozmuştu. Patrona falan amca diyodu. Şuan kovuldu
bir nevı benım yuzunden çnku gozum pek tutmadı. Sevmem böyle laubale hareketlerı. Patonumuz 65 yaşında 1 gun bıle amca demedım Hep bey derım çok samımı oldugumuz halde o bana kızım dedığı halde

Sinir bozmayacak gibi de degilki.Densiz ya.Isyerini ev ortami saniyor bunlar heralde

Yetkılınıze şikayet edın .Kendısı bir toplantı yapsın ve teyze abla gibi hıtapları kaldırmanızı rica etsin.
.... hanım demeli.Abla da hoş değil.

teyze mi diyor, bu kız resmen sizi sinirlendirmek için böyle hitap ediyor. aklı başında kimse 34 yaşında birine teyze demez. teyze demesi için 5-6 yaşında çocuk olması lazım ancak.

Muhtemelen kızdırmak icin yapıyordur ama abla nedir Allah askına. İş yerinde abi abla olmaz. Bey Hanım vardır.

Öff resmiyet denen bir şey var, oradaki çalışanlar asker arkadaşı mı hadsize bak. Hyaır efendim abla da diyemez, teyze de diyemez, adıyla da hitap edemez. X hanım denir, sizli bizli konuşulur. Samimiyet konusuna gelirsek, orası bir işyeri, bunda bir anlaşalım, ha hiç mi arkadaşlık edilmez? Edilir fakat kişinin hal hareketi, tutumu belli eder. Sen teyzeee diye bağırdığında suratı düşüyorsa, sana karşı soğuk duruyorsa o kişi haz etmiyor demektir. Hele ki ben hiçbir iş yerinde teyze dendiğini görmedim ya Abla, canım, cicim,şekerim falan neyse de teyze de çok avam kaçmış canım.

çalışma esnasında demiyor zaten.o zaman hanım diyor.ama molada,atıyorum beraberce mecburen onun da olduğu iş çıkışı etkinliklerinde ben bu akılllının teyze lafına muhatap oluyorum .yaş kompleksi var zaten kendisinin.şimdiden pahalı pahalı kremler,bilmem neler,kürler..kaç yaşında gösteriyorum demeler..

Ben senden şukadar buyugum teyzen olacak yaşta değilim.Teyze demezsen sevınırım de.

teyze desın
bıgun mutlaka bunu bırı duyup aa yasın kackı dıyecek sana
sende ovune ovune yasının genclıgını soyleyıp aradakı 10 yasla benı teyze olgunluguna ve mantıgına uygun gordugu ıcın gurur duyuyorum de
ondan sonra ısmınle hıtap etmeye baslar
aslında o kendısını komık duruma dusuruyor ızın ver dustugu komık durumda kalsın
ben ısyerınde teyze abla abı gıbı sozlerı dogru bulmuyorum acıkcası...
hanım bey dururken o samımıyet ne oyle mahallede kadınlar arası gün mü

Kızım senin küçük kardeşin varsa o gelsin, buraya deseydin. Ne teyzesi yani.

Ne teyze ne abla hanim diye hitap etmesi gerekir isyerinde. Ayrica siz ablasiniz teyze degil rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…