iş yerinde teyze diye hitap eden ayarsız.

Ne teyze ne de abla denmeli. Illa birsey diyecekse isminizin arkasina hanim eklemeli. Gerçi is ortaminiz samimiyse bileneyecegim ama 34 yaşındaki birine teyze denmesi çok absürd. Ben her zaman açık olmakran yanayım. Rahatsizsam söylerim. Söyleyin bence.

Isyerinde abla demek bile cok amatorce olur kaldiki teyzeyi 60 yas ustu bayanlara derler
bence siz uyarmayin samimi bir arkadasiniz varsa rica edin sanki o duymusta yadirgamis gibi konussun bayanla

Is yerinde abla teyze iliskisini anlamadım. Ismin sonuna hanım ı neden getirmiyorsunuz. Uyarmalısın hiç hoş değil

23 yasinda kendini 15 saniyor galiba
10-14 yaslarinda bi akraban varsa bir gun ziyaretine gelsin. teyze deyip dursun kiza. ancak boyle anlar

Is yerinde ne teyzesi, ablasi ya? Kadinlarla gun mu yapiyorsunuz, yoksa is yerinde misiniz... Hic profesyonel degil. Eger siz ona adiyla hitap ediyorsaniz, etmeyin, filanca hanim diye hitap edin. O da anlayip size o sekilde hitap etmeye baslamazsa, sozle uyarin. Abla, abi, amca, teyze... Bu hitaplarin is yasaminda yeri yok, yuz goz olmaya da sebep oluyor.

sesli soyleyin dilin kopsun diye..
isyerinde teyze mi denirmis ya..benden tam 20 yas buyuk calisma arkadasim var,ben hep abla dedim arada hatta islerim ters gidince kiz aysegul senin yuzunden hep diye takilirim..aramizda ne darginlik oldu ne bisey..
ama teyze desem sanirim okkali bi ayar verirdi

Acaba olduğunuzdan büyük duruyorsunuz ve o sizin yaşınızı bilmiyor mu?

Ben 27 yaşındayım işyerinde 35 yaşındaki sekretirimize ismiyle hitap ediyorum.Ama ilk tanıştığımızda onunla bunu konuştum belki abla diye hitap edilmesinden hoşlanmıyor olabilir diye.O da nasıl rahat edersem öyle hitap etmemi saygısızlık olarak algılayamayacağını söyledi.Ben de adıyla sesleniyorum.Teyze demekte ben bi art niyet sezdim açıkçası.5 yaşındaki çocuk bile teyze demiyo abla diyo.Bu zamana kadar uyarmamakla hata etmişsiniz.

Şaka gibi söyle. O kadar yaslimiyim yahu de. Yada bana ilk teyze diyen sensin sorun değil ama değişik geldi falan de böyle şaka yollu. Belki gerçekten farkında değildir. Herkesin yetişme tarzı terbiyesi farklı oluyor. Onun için saygı kelimesi olabilir. Birde başkalarına nasıl hitap ediyor sadece sana mi yoksa genel tarzimi iyi bak

Ben tesettürlüyüm arkamdan teyze diyen yüzüme bakıp utanıyor utanmayanlarda var ama takmıyorum 17 yaşındayım. Çokta fifi. Takma abla :)

bu ne sacmalik ya ! uyarin bence siizn yasinizdaki birine teyze demek ne demek hemde esek kdr kiz. kucuk bebek olsa neyse. salakliktan mi yapiyo kasitlimi?

Geçen avm de yürüyen merdivenden iniyoruz oğlum bi kaç adım yukarıda arkadan yaşlıca bir bayan iniyor oğlum ablaya müsade et dedim kadının yüzünde güller açtı birden resmen oğlumu sevdi falan gelip sarılcak sandım bi an
Velhasıl yaş bile olsa teyze dememek en doğrusuymuş siz 10 11 yaştan bahsediyorsunuz.Ortamınız nasıl bilmiyorum ama size abla diye hitap edecek birilerini çağırın yanınıza bir kaç kere duysun tabi bunu yapabilmeniz mümkün mü bilemiyorum direk şakayla karışık deseniz abla desen daha memnun olurum ya da bana kendimi yaşlı hissettirme diye

Şöyle gerinip gerinip bi' tane çarpıvericen suratına, bacaksız kikirdeğe bak sen. Fattık futtuk hitaplarda bulunma bana de.

Bence uyarmalısınız bir şekilde. Teyzen miyim ben senin aaa derdim ben sizin yerinizde olsam.
Yani teyze mantıken annenle yaşıt insanlara söylenir.
Ayrıca devir değişti artık 50-60 yaşında adam da olsa bazen 25'indeki insandan daha genç oluyor ruhen...

Saçmalamış. Hemde iş yerinde.

Ayy benim üst komşumda 24 yaşında bende 26 bana abla diyip duruyor çok simir bozucu bi olay hele birde teyze denmesini hiç kaldıramam

Ne teyzesi ne ablasi.Calisma ortaminda hic hos degil.Hanim demesi gerektigi konusunda uyarmalisiniz.

canım niye teyze diyosun aramızda iki üç yaş var de oda ben 23 yaşındayım derse ben seni 30 sandım de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…