iş yerinde teyze diye hitap eden ayarsız.

ben kendimden 10 yaş ve fazlası büyük bayanlara abla derim.
ama erkeklere abi demem
adam küçülde cebime gir derse diye korkarım.
erkeklere her zaman bey diye hitap ederim.
bayanlara da 65 yaşında da olsa abla derim samimiysem.

biri bana teyze diye hitap etse şakaya vurur iyi bir bozarım eminim.
genel yapım öyledir tepkisiz kalamam.
bende sizle aynı yaştayım.

Hanim diye hitap ettir.
Yasindan dolayi da ez biraz hatta.
Gicik olurum oyle tiplere.

iş yerinde hanım yada bey diye ifade edilir nasıl konuşacağını bilmiyor daha

kzın teyzesi yok galiba sizi teyze yerine koydğuna göre. bence sor teyzen var mı diye yok derse aa canım o zaman demek ki teyze dediğin için beni teyzen yerine koydun demek diye

Belliki sizi sinirlendirmek için bile bile yapıyor.Ağzının payını verin.Siz bişey demedikçe dahada abartır emin olun.

Siz ona X hanim diye hitap edin zamanla kendine gelecektir hadsiz

Orası işyeri mi? 4 yerde çalıştım bugüne kadar kimseye abi abla denildiğini duymadım temizlik ve çay yapan ablalar dışında. Sen ona iş yerinde nasıl davranılır bir ablalık yapıo öğret :))

Ne aradaki yaş farkı ne de sizin yaşınız teyze dencek kadar fazla değil,ablaya daha yatkın fakat iş ortamında bu denli samimi olunması taraftarı değilim hanım&bey daha uygun olduğunu düşünüyorum.size x hanım şekilinde hitap etmeli,İş dışında ablayı kullanabilir.bence geç olmadan uyarmalısınız uygun bir dille,geç kalırsanız farklı algı yaratabilir,tavır yaptığınızı düşünebilir.

Terbiyesizmiş
İşyerinde hanım denir
Samimiyseniz hadi en fazla abla dedi diyelim
Teyze art niyetli söyleniyo gibi

Aklıma sinema sanatçı çok saygı değer Ayşen Grudayı getirdiniz Abla deme banaa der bağırırdı hep filmlerinde ..Konunuza gelince güzel bir dille uyarın bence mümkünse bana xx hanım ya da xxx abla de deyinNe kadar yaş olursa olsun yakışık değil altın günü gibi ne o öyle tavrınızı belirtin.

Benim bildiğim hanım ve bey hitapları kullanılır yani, o ne öyle abla, teyze falan...

Terbiyesizlik atme teyze senin annendir de

İş yerinde ne ablası ne teyzesi yahu..
23 yaşındaki birine bunu öğretmek zorunda kalmak şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…