İş yerinde üzerime yürüdü

nogamisa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
277
161
23
30
Öncelikle belirtmek isterim ki iş yerinde bı seneden fazladır çalışıyorum ve sürekli uzerimds mobbing var. Patronlarımla hiçbir sorunum yok fakat içerdeki insanlar bana sürekli tepkili. Bugün iş yerinde bı kendini errrkek sanan kişiliksiz bana gelip bı telefonu düzgün baglayamiyorsun gibi laflar etti ve bunun üzerine bak hakkımı yiyorsun yapma dedim ama konuşurken el hareketlerini çok kullanırım ben gene kullandım ve bana önce o elini indir sen dedi sonra tartışma başladı. Ben de sen kimsin benimle bu şekilde konuşuyorsun diyip bağırınca üzerime yürüdü ve tuttular. Bu insan patronun yamağı gibi. 4 patronumuz var. P tesi şikayet edicem kanunen işten kovulması gerekiyor fakat kovacaklarini sanmıyorum. Kamera kayıtları var şahitler var ( eğer susmazlarsa ) yani bu durumda benim haklarım neler ve ne yapmalıyım. Bu ikinci kez yaşanıyor ilkinde sinir halidir dedim ve şikayet bile etmedim. Yardımlarınız için şimdiden sağolun

Polise gidip o kisi hakkinda sikayette bulunursaniz dava acilir ve davada kamera kayitlari istenir incelenmek icin. Bu arada avukat degilim. Yine de bir avukata danisin..
Polisten önce şikayetçi olmak istedim. Aslında aklıma gelmişti polisi aramak fakat pek bilinçli olamadım bu konularda haklarımi bilmediğim için

Polisten önce şikayetçi olmak istedim. Aslında aklıma gelmişti polisi aramak fakat pek bilinçli olamadım bu konularda haklarımi bilmediğim için
Ben kamu kurumundayim. Iki kisi tartisinca birisi polisi arayip digerinden sikayetci olmustu. Karakolda ifadeleri alindi. Davalari devam ediyor.

Ben kamu kurumundayim. Iki kisi tartisinca birisi polisi arayip digerinden sikayetci olmustu. Karakolda ifadeleri alindi. Davalari devam ediyor.
Aslında kanunda açık bir şekilde belirtilmiş böyle bir durumda iş akdinin sonlandırılması gerekiyo. Çünkü üzerime yürümesi bir tehdit ve bunu 2. Kez yapıyor.

Sen kimsin cümlesini kurana kadar olurmu öyle şey deyip tepem atmıştı.
Ama bu sen kimsin cümlesi beni aşırı aşırı aşırı sinirlendirir,dolayısı ile kim kullanırsa kullansın içimden onun kafasını duvara çarpmak gelir.
Sanırım bu cümle karşınızdakinin sünirini zıplatmış.he yaptığı doğrumu asla değil nedemek üstüne yürümek ama ben patronun yerinde olsam ikinizede ayar verirdim birdaha tekrarlanırsa ikinizide kovarım derdim.

Back
X