İş yerinde üzerime yürüdü

Ben işimi yapıyorum ve söylediğim tek şey , hakkımı yiyorsun bak yapma demekti. Sonra bana direk sen o elini indir benimle konuşurken dedi. Ben de sinirlendim. Olay böyle başladı sonra üstüme yürüdü asla hakaret etmedim sadece savunma yaptım ve sonrasında sinirlenip sen kimsin ya ne sanıyorsun kendini rahatsizsan şikayetçi olur attirirsin ustume yuruyemezsin dedim.

hareketlerinizi görmüyoruz ki biz. o an beden diliniz nasıldı vs..
ben benzer bir durumda yaşanan örneği verdim, bu ihtimale de hazırlıklı olmanız anlamında.
haklılığınızdan %100 eminseniz bize ispatlamanıza gerek yok zaten.

Haklıysa gidecek hakkını hukuk ile arayacak. Şahitleri olacak , olay çözülecek. Ama o hakkını aramak istemiyor sadece adam iş yerinden gitsin istiyor. Bu hususta araştırma dahi yapmış , hangi yolla gider diye.Patron git derse gider kal derse kalır. Siz tartışma esnasında oradaydınız herhalde eminsiniz kim haklı kim değil. Üzerime yürüdü diyor şiddet uyguladı demiyor. Adam suçluysa bedelini ödesin neden tek amacımız işten atmak ki ? Bu şirket içi ayak oyunlarından biridir sinirli olan kışkırtılır delirtilir adam da belli salak oltaya gelmiş.
Sizin uslubunuzdan hoşlanmıyorum.amaciniz hep birilerinden ofke cikarmak gördüğüm kadariyla..konu sahibine yazdim ben.size kavga edeyim diye yazmadim.ustune yurumek bir insana yasatilabilecek en agir travmadir.boyle bir insan musveddesiyle ayni ortamda calismak istemesi mi gerekiyordu?ben oradamiy misim?cok enteresan.buradaki tum insanlar anlatilanlara gore yorum yapiyor..ve yeterince tecrubeliyim insanlarin neyi neden yaptigini tahmin edebilecek kadar.arkadasa destek olmak istedim.siz köstek olmak istiyorsaniz olabilirsiniz.

ne olursa olsun üstünüze yürümesi kabul edilecek bir şey değil. Erkek olsa sesini çıkaramaz böyle öküzler, kadınsınız ya gücü size yeticek. Tutmuşlar bide , bıraksalardı ayıyı napıcak seni mi dövücekmiş.

Sizin uslubunuzdan hoşlanmıyorum.amaciniz hep birilerinden ofke cikarmak gördüğüm kadariyla..konu sahibine yazdim ben.size kavga edeyim diye yazmadim.ustune yurumek bir insana yasatilabilecek en agir travmadir.boyle bir insan musveddesiyle ayni ortamda calismak istemesi mi gerekiyordu?ben oradamiy misim?cok enteresan.buradaki tum insanlar anlatilanlara gore yorum yapiyor..ve yeterince tecrubeliyim insanlarin neyi neden yaptigini tahmin edebilecek kadar.arkadasa destek olmak istedim.siz köstek olmak istiyorsaniz olabilirsiniz.
Belki bende konu sahibini tanıyorumdur ? Onun daha önceki üslubunu biliyorumdur , buradaki saygısız yorumlarını biliyorumdur benimde kendime göre deneyimlerim vardır . Olamaz mı ? Mesajı açık bir şekilde bana yazıyorsunuz alıntılayınca bana yazmamış oluyorsunuz. Kendini dünyanın merkezi sanan insanlara bende böyle destek oluyorumdur belki. Anlattıklarından masum olmadığı iyi niyetli olmadığı aşikar ( bence) yorumumu da ona göre yaptım. Yorumuma müdahale eden sizsiniz tabii ki " ortaya " yazarak... Bu da çok olgun bir davranış değil takdir edersiniz ki. Kendi yorumunuzu yapıp geçmediniz , benim kendi yorumunu yapıp geçene karışma gibi bir hakkım dahi yok.

Patron yamağı diyorsunuz emin olun 3. Kavgada size kapi gosterilir. Anladigim kadarıyla sekretersiniz onlar iş olarak sizden üstteyse kusura bakmayın deyip konu kapatacaktınız

Tazminatı almaya bakın bence böyle biriyle çalıştım aman Allahım kadındı bide bu üretim elemanını bile kavga edip işten attirirdi bunlarla uğraşılmaz muhasebe müdürüyle görüşüp tazminatınız yanmasın bu adam yüzünden

Sen el kol hareketleri yaparak ateşi koruklemissin yalnız..ilk sen baslatmissin..ben el kol hareketi çok kullanırım gibi bir şey olamaz o zaman karşınızdaki adamda milletin üzerine yuruyordur hep buda onun huyudur mesala

Öncelikle belirtmek isterim ki iş yerinde bı seneden fazladır çalışıyorum ve sürekli uzerimds mobbing var. Patronlarımla hiçbir sorunum yok fakat içerdeki insanlar bana sürekli tepkili. Bugün iş yerinde bı kendini errrkek sanan kişiliksiz bana gelip bı telefonu düzgün baglayamiyorsun gibi laflar etti ve bunun üzerine bak hakkımı yiyorsun yapma dedim ama konuşurken el hareketlerini çok kullanırım ben gene kullandım ve bana önce o elini indir sen dedi sonra tartışma başladı. Ben de sen kimsin benimle bu şekilde konuşuyorsun diyip bağırınca üzerime yürüdü ve tuttular. Bu insan patronun yamağı gibi. 4 patronumuz var. P tesi şikayet edicem kanunen işten kovulması gerekiyor fakat kovacaklarini sanmıyorum. Kamera kayıtları var şahitler var ( eğer susmazlarsa ) yani bu durumda benim haklarım neler ve ne yapmalıyım. Bu ikinci kez yaşanıyor ilkinde sinir halidir dedim ve şikayet bile etmedim. Yardımlarınız için şimdiden sağolun
Ya bu insanlra noluyo herkes birbirine saldırıyo içinden çıkılmaz bi hal almaya başladı bu durum her yerde şiddet var çok şaşırıyorum gerçekten bu nasıl bi zihniyet iş yerinde bi kadına saldırmak nedir arkadaş yuh yani. Şahitlerede çok güvenme derim görmedim bilmedim duymadım ı oynuyo genelde bizim halkımız

Şimdi olun o zaman , Olayı mahkemeye taşıyın ? Hem ekmeğinden olsun hem sicili bozulsun , madem haklısınız bedelini ödesin. Sizin amacınız adamdan kurtulmak , patron yamağı vs diyerek aşağılıyorsunuz güya ? Siz ne iş yapıyosunuz yönetim kurulu üyesi misiniz şirkette ?
Arkadaşım adam benim üstüme yürüdü diyorum siz asagiliyo diyosunuz. Gerçekten şaka misiniz ? Zaten hakkımı öğrenmek için açtım konuyu. Ne yapmam gerekir en doğrusu nedir ogrenirsem zaten yapicam. İsterse ekmeğinden olsun. Vicdan yapa yapa herşeye susarak bu hale geldik. Artık öyle bir şey yok. Siz de neyin peşindesiniz bilmiyorum ama. Bı aptal bı kadını öldürdüğün de kalkıp bağırırsiniz. Şiddet meyilli bı insanı asagiladim diye bana laf yapıyorsunuz şaka gibi

Cimer kamera kaydını izliyor 😂 başka ne yapıyor cimer eve gelen temizlikçi hanım çok iyi temizlemediğinde kulağını falan da çekiyor mu ? Bişeyler hiç içinde olmayıp atıp tutmak ne güzel yahu, tamam canım cimere yaz sana özel müfettiş gönderirler kızımıza nasıl höd zöd yapar diye 😂. Tartıştığınız alanı bantla kapatırlar parmak izinizi korumak için adamı işten hatta vatandaşlıktan bile atarlar.
Siz nasıl bı kafadasiniz ya hahaha ya ortada şiddet eğilimi var yani bu durumu incelemek zorundalar ?

Burada magdur bir kadin var ve bizim kadinlar gelmiş ezilmeye calisilan bir kadina suc yükleyip nefret kusuyorlarr.vay toplumun geldiği noktaya bak.yazik cok yazık.ben sizin kötü bir usluba karsilik hakkinizi aramaya calistiginizi görüyorum bu olayda.herkes haddini bilmeli.patronculuk oynayip egosunu tatmin etmek icin güç gosterisi yapmaya calisan o şahıs suclu degil de bu kadin mi suclu?kardesim maalesef toplum güçsüzu ve hakliyi degil,suclu ve gucluyu korur.mucadeleyi elden birakmayin.sinerseniz daha cok ezmeye calisirlar.sadece sakin kalmaya calisin ve sikayette bulunun.isinizi kaybetmek olsa da sonunda ezdirmeyin kendinizi.is bulunur ama insan kendisine olan saygi ve inancini yitirmemeli.eger hakaret etmediyseniz ve hakli oldugunuza inaniyorsaniz devam edin güçlü olun.
Çok sağolun gerçekten. Bı yıldır söyledikleri herşeye sustum diye bu hale geldik artık susmak istemiyorum

Haklıysa gidecek hakkını hukuk ile arayacak. Şahitleri olacak , olay çözülecek. Ama o hakkını aramak istemiyor sadece adam iş yerinden gitsin istiyor. Bu hususta araştırma dahi yapmış , hangi yolla gider diye.Patron git derse gider kal derse kalır. Siz tartışma esnasında oradaydınız herhalde eminsiniz kim haklı kim değil. Üzerime yürüdü diyor şiddet uyguladı demiyor. Adam suçluysa bedelini ödesin neden tek amacımız işten atmak ki ? Bu şirket içi ayak oyunlarından biridir sinirli olan kışkırtılır delirtilir adam da belli salak oltaya gelmiş.
Ya la ilahe anlattığım konuya bı bakın o elini indir diyip olayı başlatan o. Şiddet yok şiddet eğilimi var. Adam sinir hastasiysa daha kötü. İşte güvenliğim yok o zaman. Bu nasıl bı tavır. Haklarına baktım ve adamın kesinlikle koşulsuz işten çıkarılması gerektiğini öğrendim. Yani tabii ki gitmesini istiyorum bunun oyunla ne ilgisi var kafanız mi güzel

Ya bu insanlra noluyo herkes birbirine saldırıyo içinden çıkılmaz bi hal almaya başladı bu durum her yerde şiddet var çok şaşırıyorum gerçekten bu nasıl bi zihniyet iş yerinde bi kadına saldırmak nedir arkadaş yuh yani. Şahitlerede çok güvenme derim görmedim bilmedim duymadım ı oynuyo genelde bizim halkımız
Evet doğru. Buradaki kadınlar ortadaki şiddet eğilimini görmeyip beni suçluyorlar o daha büyük gariplik şuan.

hareketlerinizi görmüyoruz ki biz. o an beden diliniz nasıldı vs..
ben benzer bir durumda yaşanan örneği verdim, bu ihtimale de hazırlıklı olmanız anlamında.
haklılığınızdan %100 eminseniz bize ispatlamanıza gerek yok zaten.
Canım zaten amacım size ispatlamak değil , sucladiginiz için kendimi savunuyorum. Konuyu açma sebebim bu durumdaki haklarımı bilmek. Patronun yamagi yazma sebebim ise adam kayiracaklar ve ben bu durumda ne yapmalıyımi öğrenmek. Zaten hakli olmasam bu konuyu uzatmak neden istiyim ki ?

Teşekkür ederim sağolun desteğiniz icin

ne olursa olsun üstünüze yürümesi kabul edilecek bir şey değil. Erkek olsa sesini çıkaramaz böyle öküzler, kadınsınız ya gücü size yeticek. Tutmuşlar bide , bıraksalardı ayıyı napıcak seni mi dövücekmiş.
Ben de bunu anlayamıyorum , karşımdaki kadın olsa yemin ederim şikayet bile etmem. Ama bı erkek benim üstüme yürüyüp bana ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın diyor ya kafayı yiyorum ve gerçekten defolup gitmesini istiyorum. Bı insana insan gibi konuşmak varken her konuda laf sokmaya çalışıyorlar bir senedir susuyorum ama bu son noktaydi.

Belki bende konu sahibini tanıyorumdur ? Onun daha önceki üslubunu biliyorumdur , buradaki saygısız yorumlarını biliyorumdur benimde kendime göre deneyimlerim vardır . Olamaz mı ? Mesajı açık bir şekilde bana yazıyorsunuz alıntılayınca bana yazmamış oluyorsunuz. Kendini dünyanın merkezi sanan insanlara bende böyle destek oluyorumdur belki. Anlattıklarından masum olmadığı iyi niyetli olmadığı aşikar ( bence) yorumumu da ona göre yaptım. Yorumuma müdahale eden sizsiniz tabii ki " ortaya " yazarak... Bu da çok olgun bir davranış değil takdir edersiniz ki. Kendi yorumunuzu yapıp geçmediniz , benim kendi yorumunu yapıp geçene karışma gibi bir hakkım dahi yok.
Pardon da buradaki yazılana göre mi iyi niyet kötü niyet belirliyorsunuz ? Her ne konuda olursa olsun bu şiddet eğilimini normallestirir mi ? Anlattığım konuyla önceki konuları birbirine katmak ne kadar doğru peki ? Deneyime bak yazdığım mesajdan karakter analizi yapmak. Yaş kaçtı 13 felan mi ?

Back
X