İş yerinde üzerime yürüdü

Sen kimsin cümlesini kurana kadar olurmu öyle şey deyip tepem atmıştı.
Ama bu sen kimsin cümlesi beni aşırı aşırı aşırı sinirlendirir,dolayısı ile kim kullanırsa kullansın içimden onun kafasını duvara çarpmak gelir.
Sanırım bu cümle karşınızdakinin sünirini zıplatmış.he yaptığı doğrumu asla değil nedemek üstüne yürümek ama ben patronun yerinde olsam ikinizede ayar verirdim birdaha tekrarlanırsa ikinizide kovarım derdim.
Yahu adam benim üstüme yürüyor dövmeye kalkıyor. Herşeyden öte benim ona gücüm yetse ve karşımda bı kadın olsa olayı belki şikayete bole götürmem ama. Bunu bana değil herhangi bi kadına bile yapmış olsa işten kovulması için elimden geleni yaparım. Bu sinir kontrol edememektir. Yani bu durumda patronun ayar vermesi değil kovmasi gerekir.

Öncelikle belirtmek isterim ki iş yerinde bı seneden fazladır çalışıyorum ve sürekli uzerimds mobbing var. Patronlarımla hiçbir sorunum yok fakat içerdeki insanlar bana sürekli tepkili. Bugün iş yerinde bı kendini errrkek sanan kişiliksiz bana gelip bı telefonu düzgün baglayamiyorsun gibi laflar etti ve bunun üzerine bak hakkımı yiyorsun yapma dedim ama konuşurken el hareketlerini çok kullanırım ben gene kullandım ve bana önce o elini indir sen dedi sonra tartışma başladı. Ben de sen kimsin benimle bu şekilde konuşuyorsun diyip bağırınca üzerime yürüdü ve tuttular. Bu insan patronun yamağı gibi. 4 patronumuz var. P tesi şikayet edicem kanunen işten kovulması gerekiyor fakat kovacaklarini sanmıyorum. Kamera kayıtları var şahitler var ( eğer susmazlarsa ) yani bu durumda benim haklarım neler ve ne yapmalıyım. Bu ikinci kez yaşanıyor ilkinde sinir halidir dedim ve şikayet bile etmedim. Yardımlarınız için şimdiden sağolun
Allah yardimcin olsun. Her isyerinde var. Enim calistigim is yerinde de var. Insan soguyor ise gidesim gelmiyor. Kan emiciler

Aslında kanunda açık bir şekilde belirtilmiş böyle bir durumda iş akdinin sonlandırılması gerekiyo. Çünkü üzerime yürümesi bir tehdit ve bunu 2. Kez yapıyor.
Sanki bunu bilerek yaptırmış gibisiniz... Adam muhtemelen saldırgan bir tip sizde ondan kurtulmak istiyorsunuz. İş ortamında iki kişi tartışıyorsa biri ak kaşık biri kara kaşık olmuyor.

Böyle durumlarda şirket gerekeni yapmazsa inceleme başlatılıp gerekeni yapıyorlar diye biliyorum
Yahu cimer ne bilsin sizin kavgayı azıcık düşünün. Döküman mı var tutanak mı var ? sizin lafınıza göre adam atıp şirket mi kapatacaklar. Ayrıca cimere ne kaçak işçi çalıştırılıyor sanki. Cimer diyecek ki siz bizim kızımızı nasıl üzersiniz 😂 İş resmi makamlara mı ulaştı ? Biribirinizden şikayetçi misiniz ? açılmış dava mı var tanık var mı ? cimer şirket içi küçük oyunlara ayak kaydırmalara bakmıyor 😂 Oldu size salak falan dediyse whatsapp dan onu da cimerden atın belki adamı iş hayatından men ederler 😛

avukat değilim, kurumsal firma çalışanıyım. yıllar önce yaşanmış benzer bir olayda sizin konumunuzda olan kişinin, diğerini söz ve hareketler ile tahrik etmesi sebebi ile işten atıldığını gördüm.
bu konuda siz de çok masum durmuyorsunuz gibi.
davranışlarınız tahrik sebebi olarak görülebilir diye düşündüm.
yine de avukatlar en doğru yorumu yaparlar.

Sen kimsin cümlesini kurana kadar olurmu öyle şey deyip tepem atmıştı.
Ama bu sen kimsin cümlesi beni aşırı aşırı aşırı sinirlendirir,dolayısı ile kim kullanırsa kullansın içimden onun kafasını duvara çarpmak gelir.
Sanırım bu cümle karşınızdakinin sünirini zıplatmış.he yaptığı doğrumu asla değil nedemek üstüne yürümek ama ben patronun yerinde olsam ikinizede ayar verirdim birdaha tekrarlanırsa ikinizide kovarım derdim.
Sen kimsin?

Siz kimsiniz de "sen kimsin?" diyenin kafasını parçalamak istiyorsunuz? O "sen kimsin" diyenlerden biri kafanızı elinize verirse görürsünüz şiddeti savunmayı. O yüzden medeniyeti ve insanlığı savunun. Sen kimsin dediler diye bir yerimiz eksilmez. Egoya bak.

Medeniyete hasret yaşıyoruz valla.

Ses yoksa diğer insanlar öbür adam lehine ifade verebilir. Sizi mi savunurlar öbürünü mü? İs akdinizi sonlandirmak istiosunuz mobbing var diyerek? Yoksa adama dersini bildirmek mi istiosunuz. Niyetinize göre davayı acacaginiz yer farkli. Biri hukuk davası öbürü ceza davası savcılığa gideceksiniz. Her türlü delilinizin olmasi lazim. Taniklar aleyhinizde konusmamali.

Sanki bunu bilerek yaptırmış gibisiniz... Adam muhtemelen saldırgan bir tip sizde ondan kurtulmak istiyorsunuz. İş ortamında iki kişi tartışıyorsa biri ak kaşık biri kara kaşık olmuyor.
Ya siz iyi misiniz bilerek yapsam bana ilk saldırdığı da şikayetçi olurdum. Bu nasıl bı kafa ? Niye insanın ekmeğiyle oynamak istiyim ? Bana ilk bağıran da o ?

Ses yoksa diğer insanlar öbür adam lehine ifade verebilir. Sizi mi savunurlar öbürünü mü? İs akdinizi sonlandirmak istiosunuz mobbing var diyerek? Yoksa adama dersini bildirmek mi istiosunuz. Niyetinize göre davayı acacaginiz yer farkli. Biri hukuk davası öbürü ceza davası savcılığa gideceksiniz. Her türlü delilinizin olmasi lazim. Taniklar aleyhinizde konusmamali.
Şahit olarak bir kişinin şahitliğine güveniyorum diğerlerine inancım yok. Ben işten atılmak istemiyorum çünkü etrafta iş yok. Ama bu iki oldu ve onun cezasını çekmesini istiyorum

avukat değilim, kurumsal firma çalışanıyım. yıllar önce yaşanmış benzer bir olayda sizin konumunuzda olan kişinin, diğerini söz ve hareketler ile tahrik etmesi sebebi ile işten atıldığını gördüm.
bu konuda siz de çok masum durmuyorsunuz gibi.
davranışlarınız tahrik sebebi olarak görülebilir diye düşündüm.
yine de avukatlar en doğru yorumu yaparlar.
Ben işimi yapıyorum ve söylediğim tek şey , hakkımı yiyorsun bak yapma demekti. Sonra bana direk sen o elini indir benimle konuşurken dedi. Ben de sinirlendim. Olay böyle başladı sonra üstüme yürüdü asla hakaret etmedim sadece savunma yaptım ve sonrasında sinirlenip sen kimsin ya ne sanıyorsun kendini rahatsizsan şikayetçi olur attirirsin ustume yuruyemezsin dedim.

Ya siz iyi misiniz bilerek yapsam bana ilk saldırdığı da şikayetçi olurdum. Bu nasıl bı kafa ? Niye insanın ekmeğiyle oynamak istiyim ? Bana ilk bağıran da o ?
Şimdi olun o zaman , Olayı mahkemeye taşıyın ? Hem ekmeğinden olsun hem sicili bozulsun , madem haklısınız bedelini ödesin. Sizin amacınız adamdan kurtulmak , patron yamağı vs diyerek aşağılıyorsunuz güya ? Siz ne iş yapıyosunuz yönetim kurulu üyesi misiniz şirkette ?

Yahu cimer ne bilsin sizin kavgayı azıcık düşünün. Döküman mı var tutanak mı var ? sizin lafınıza göre adam atıp şirket mi kapatacaklar. Ayrıca cimere ne kaçak işçi çalıştırılıyor sanki. Cimer diyecek ki siz bizim kızımızı nasıl üzersiniz 😂 İş resmi makamlara mı ulaştı ? Biribirinizden şikayetçi misiniz ? açılmış dava mı var tanık var mı ? cimer şirket içi küçük oyunlara ayak kaydırmalara bakmıyor 😂 Oldu size salak falan dediyse whatsapp dan onu da cimerden atın belki adamı iş hayatından men ederler 😛
Ciner kamera kaydını izliyor ve kadın beyanını esas alıyor. Bu şirket içi oyun değil belki o adamı tutmasalardi beni dovecekti. Bu 2 oluyor ? Bu her seferinde böyle oldugunda ne olacak ? Küçük oyun mu diyeceksiniz ?

Bence hiç uğraşmayın işin ucu sizi de yakar gibi. Ben de benzer durum yaşadım ve beni haksız çıkardılar. Çalışan müdürün korumasına girdi. Haklı haksız olmanız fark etmez malesef adam kayırma devreye girer. Çocuk üstüme yürüdü ama ben değerlendirme notumda arkadaşlarımla geçinemeyen insan oldum. Bence hiç bulaşmayım

Ciner kamera kaydını izliyor ve kadın beyanını esas alıyor. Bu şirket içi oyun değil belki o adamı tutmasalardi beni dovecekti. Bu 2 oluyor ? Bu her seferinde böyle oldugunda ne olacak ? Küçük oyun mu diyeceksiniz ?
Cimer kamera kaydını izliyor 😂 başka ne yapıyor cimer eve gelen temizlikçi hanım çok iyi temizlemediğinde kulağını falan da çekiyor mu ? Bişeyler hiç içinde olmayıp atıp tutmak ne güzel yahu, tamam canım cimere yaz sana özel müfettiş gönderirler kızımıza nasıl höd zöd yapar diye 😂. Tartıştığınız alanı bantla kapatırlar parmak izinizi korumak için adamı işten hatta vatandaşlıktan bile atarlar.

Burada magdur bir kadin var ve bizim kadinlar gelmiş ezilmeye calisilan bir kadina suc yükleyip nefret kusuyorlarr.vay toplumun geldiği noktaya bak.yazik cok yazık.ben sizin kötü bir usluba karsilik hakkinizi aramaya calistiginizi görüyorum bu olayda.herkes haddini bilmeli.patronculuk oynayip egosunu tatmin etmek icin güç gosterisi yapmaya calisan o şahıs suclu degil de bu kadin mi suclu?kardesim maalesef toplum güçsüzu ve hakliyi degil,suclu ve gucluyu korur.mucadeleyi elden birakmayin.sinerseniz daha cok ezmeye calisirlar.sadece sakin kalmaya calisin ve sikayette bulunun.isinizi kaybetmek olsa da sonunda ezdirmeyin kendinizi.is bulunur ama insan kendisine olan saygi ve inancini yitirmemeli.eger hakaret etmediyseniz ve hakli oldugunuza inaniyorsaniz devam edin güçlü olun.

Burada magdur bir kadin var ve bizim kadinlar gelmiş ezilmeye calisilan bir kadina suc yükleyip nefret kusuyorlarr.vay toplumun geldiği noktaya bak.yazik cok yazık.ben sizin kötü bir usluba karsilik hakkinizi aramaya calistiginizi görüyorum bu olayda.herkes haddini bilmeli.patronculuk oynayip egosunu tatmin etmek icin güç gosterisi yapmaya calisan o şahıs suclu degil de bu kadin mi suclu?kardesim maalesef toplum güçsüzu ve hakliyi degil,suclu ve gucluyu korur.mucadeleyi elden birakmayin.sinerseniz daha cok ezmeye calisirlar.sadece sakin kalmaya calisin ve sikayette bulunun.isinizi kaybetmek olsa da sonunda ezdirmeyin kendinizi.is bulunur ama insan kendisine olan saygi ve inancini yitirmemeli.eger hakaret etmediyseniz ve hakli oldugunuza inaniyorsaniz devam edin güçlü olun.
Haklıysa gidecek hakkını hukuk ile arayacak. Şahitleri olacak , olay çözülecek. Ama o hakkını aramak istemiyor sadece adam iş yerinden gitsin istiyor. Bu hususta araştırma dahi yapmış , hangi yolla gider diye.Patron git derse gider kal derse kalır. Siz tartışma esnasında oradaydınız herhalde eminsiniz kim haklı kim değil. Üzerime yürüdü diyor şiddet uyguladı demiyor. Adam suçluysa bedelini ödesin neden tek amacımız işten atmak ki ? Bu şirket içi ayak oyunlarından biridir sinirli olan kışkırtılır delirtilir adam da belli salak oltaya gelmiş.

Back
X