- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
aslinda ben sizi gayet hakli gordum, cevval bir sekilde savunmussunuz kendinizi.
Amaa,
isi davalik edecegim derseniz siz de zararli cikarsiniz,
cunku davalik olmak icin sizin yuzde yuz masum olmaniz gerekiyor bence,
yoksa iyi hal indirimine baglanir,
bilmiyorum aslinda, bu benim cok cok hukuk disi olan gorusum.
bence is yerindeki anlasmazliklari cozmek icin iki yol var,
ya tamamen yasal yolu takip edeceksiniz, artik kurum dokumaniniz ne ise, kurumsal yerlerde genelde sozlu uyari, yazili uyari vs sirayla bir metod uygulanir, halen cozulemiyorsa yargiya tasinir gibi gibi. Veya sizin su durumda hic ona cevap vermeden ust amire yazili bildirim yapmak gibi saniyorum.
ya da kendinizi kendiniz savunursunuz ve lafa lafla, ustune yurumeye ustune yurumekle cevap verirsiniz, hatta kiyida kosede sikistirirsiniz- senin benle derdin ne he dersiniz (ayni cinsiyet icin bu durum kabul edilebilir bir tepkidir bence). Konu siddet raddesinde oldugunda elbette sikayet edersiniz, ama bu yontemi seciyorsaniz ben yuzde yuz hakliyim diyemiyorsunuz iste maalesef.
Amaa,
isi davalik edecegim derseniz siz de zararli cikarsiniz,
cunku davalik olmak icin sizin yuzde yuz masum olmaniz gerekiyor bence,
yoksa iyi hal indirimine baglanir,
bilmiyorum aslinda, bu benim cok cok hukuk disi olan gorusum.
bence is yerindeki anlasmazliklari cozmek icin iki yol var,
ya tamamen yasal yolu takip edeceksiniz, artik kurum dokumaniniz ne ise, kurumsal yerlerde genelde sozlu uyari, yazili uyari vs sirayla bir metod uygulanir, halen cozulemiyorsa yargiya tasinir gibi gibi. Veya sizin su durumda hic ona cevap vermeden ust amire yazili bildirim yapmak gibi saniyorum.
ya da kendinizi kendiniz savunursunuz ve lafa lafla, ustune yurumeye ustune yurumekle cevap verirsiniz, hatta kiyida kosede sikistirirsiniz- senin benle derdin ne he dersiniz (ayni cinsiyet icin bu durum kabul edilebilir bir tepkidir bence). Konu siddet raddesinde oldugunda elbette sikayet edersiniz, ama bu yontemi seciyorsaniz ben yuzde yuz hakliyim diyemiyorsunuz iste maalesef.