- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman kore dizileri öneririm bir sardı mı önünü alamıyorsun ciddiyimdizi izlesem bari ya vallahi yoksa cıldıracam![]()
evet konuştum .. maaşda iyi olacak inşallah sartlarda iyi ama gel gelelim vakit gecirememk cok kötü gercekten insan kafayı yiyor sonrada diyorum sus sus haline şükretşartların çok iyiymiş maaş dışında
yıl başında iyi bir zam bekliyorum demişsin konuştun mu bunu?
işte kendini geliştirecek birkaç şey bul
internet üzerinden kur satın alıp ingilizce öğren mesela
5'te işten çıkmak ne kdar güzel bir şeydir
ben 10'da çıkıyorum![]()
benmle aynı durumu yaşayan birileri ile konuşmak cok iyi geliyor gercekten cok teşekkür ederim canm benim yazıdığım için..1 sene önceki halimsin canım benim.
Memuriyetimin ilk yıllarında çok yoğun çalışma tempom vardı.
Sonra zorunlu yer değişikliklerim yüzünden daha ıssız yerlerde çalışmak zorunda kaldım.
Ortam ıssız olunca iş de azdı,iş az olunca yoğunluk da yoktu.
Oysa öyle alışmıştım ki ivedi evraklara...
Neyse...
O ıssız ortamlarda yaptıklarıma gelince,ders çalışma,kitap okuma,dua okuma,kafa dinleme ve tabii ki kafada kurma.
Diğer arkadaşlar değişik yemek pişiriyorlardı,mutfak vardı,örgü örüyorlardı,Müge Anlı izliyorlardı.
Şimdi de az yoğun bir ortamdayım,memnun muyum dersem,şükür halime,üzüldüğüm/sinirlendiğim çok bambaşka konular oluyor da ne yapalım ekmek parası.
Ladycim sen en başta işten çıkış saatlerini ve öğle tatilini değerlendirmeyi düşün şükret haline.
Sakın sakın sıkılıyorum deme,takıl kendince.![]()
aynen öyle birde bir derdm sıkıntım oldumuMis gibi iş işte. Ama tabir asgari ucret. Anlıyorum sizi. Bi işe yaramayinca kötu hissediyorsunuz kendinizi
yaprak dökümüne başla 174 bölüm ben evlendim işten ayrılmak zorunda kaldım . Evde boş boş duruyorum bunaldım yaprak dökümüne başladım ki kaçıncı izleyişim sayamadımdizi izlesem bari ya vallahi yoksa cıldıracam![]()
hahahayaprak dökümüne başla 174 bölüm ben evlendim işten ayrılmak zorunda kaldım . Evde boş boş duruyorum bunaldım yaprak dökümüne başladım ki kaçıncı izleyişim sayamadımyemek yaparken yemek yerken kahvaltıda yaprak dökümü izliyorum eşimde alıştı oda arada bakıyor bi yorumlar yapıyor
![]()
dizi izlesem bari ya vallahi yoksa cıldıracam![]()
al bendende o kadar ya bnde bşkn sekreteriyim iş güç yok doğru düzgün çürüdüm burda otura otura maaşı iyi olmasa kimse durmaz burda birde burdan çkmayı ağzıma aldığımda salak herkes senin yerinde olmak istiyor diyorlar ..anlamıyorlar ki çürüdük çürüdümmmmmmmmm napılır ben senelerdir çare bulamadım..evimide yakın yerde tuttum mis ama insan işini sevmeli sevmese bile zamanın nasıl geçtiğini anlamamalı değil mi ama ya ...tek çare zengin bir eş valla çünkü çürüyecem burda ya .bekliyorum burda bir mucizee.Ben bu iş yerinde vakit geçiremiyorum sanrm kk da olmassa konuşmayıda unutacam herhalde o derece.
Maddi imkanlar el vermediği için çalışıyorum asgari ücret alıyorum senem dolunca iyi bir zam bekliyorum..
(Genel sekreter konumundayım esnaf odası baskanlıgında çalışıyorum herşeyi ile ben ilgileniyorum odanın )
Birileri ile paylaşıyorum bu durumu diyorm ki benm iş yeri çok sıkıcı tek basımayım cogu zaman bütün gün kimse bile gelmiyor boş boş oturuyorum iş yok güc yok
haline şükret nice insanlar var agır şartlarda çalışan eşşek gibi onun bunun emri altında olan vs vs.. ac pc filim izle oyun oyna sunu yap bunu yap diyorlarda onlarda bir yere kadar yahu !
Sonra sus sus diyorum kendime, iki güzellik bir arada olur mu diyorum ama bazen cok sıkılıyorum bu iş sanki beni köreltiyor
Artı yanlarını söyleyim ; sabah 9 da geliyorum öglen 12 den 1 30 a kadar aram var evimiz yakın eve gidiyorum oglumla oynaşıyorum onu görüyorum geliyorum zaten buda olmasa kafayı yerdim.. 5 de ise bitiyor mesaim
c tesi pazarım tatil ( yıllık izin kullandırmaya bilirlermiş onun yerine ücretini verecekler, çünkü ben burda tek sorumluyum yani tekim kimse yok yerime bakacak baskan ve baskan vekili var onlarda sürekli duramaz )
Birşey oldumu saglık su bu vs direk izin alıyorum ama..
Karışan yok eden yok emir veren yok sen niye şunu yaptın diyen yok maaşım hi aksamıyor mesela..
başkan 10 güne 15 güne bir gelir biraz durur gider
Gelelim eksi yönlerine ; sabahtan aksama kadar cogu zaman hiç iş olmuyor gün içinde gelse gelse 3 4 kişi geliyor oda nadir.. onun harici gelmez kimse.. banka postane işlerim olur ayda 1 kere toplantı yapılır
birde ay sonu muhasebe dosyası hazırlarm bu kadar..
bütün gün pc basındaym ona bak buna bak.. müzik dinle oyun oyna bazen film izle derken kk dan başka hiç birşey beni sarmamaya başladı, durum böyle oluncada sürekli kendimle konuşuyorum kafama birşeyler takılıyorum oyalanacak birşeyler bulamadıgım için
kafamda sorunları kuruyorum mesai saatim bitince sanki hapisden dışarı cıkmış gibi oluyorum =) cok sıkılıyorum patlıyacak gibi oluyorum kafayı yemekten korkuyorum
Var mı bana önerileriniz biraz rahatlamak için actım bu konuyu
belki benimle aynı durumda olan birileri vardır
Çok bunaldım burda ben ilçede yaşıyorum bu arada burda iş imkanları cok ama cok kısıtlı
vallahi keşke iş olsa da yapsam diye bekliyorum yok anacım bütün gün böyleyim![]()
Ah bilmez miyim?benmle aynı durumu yaşayan birileri ile konuşmak cok iyi geliyor gercekten cok teşekkür ederim canm benim yazıdığım için..
şu kafada kurma kısmı cok kötü oluyor bilyormusun bana..
bir sorunum oldumu burdada boş boş oturnca cok kuruyorum cok düşünüyorum haddinden fazla
evde olsam misal oyalanacak cok sey var en başta oglum sorunlarımı düşünmeye bile zamanım olmaz
ama iş yernde düşün düşün düşün düşün ... vallahi daral geliyor hazaten sıkılıyorum dedkce daha kötü oluyor ya
ama müge anlıyı bende izleyeceğim karar verdim![]()