- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
zaten Hüseyin şey demişti bir mesajında ; bana söylediklerin sen istemediğin sürece ölene kadar benden çıkmaz bende saklı kalır demişti..
Sanki güven vermek istercesineydi itiraf etsen de bende saklı kalır gibi anladım bilmiyorum canım yaa
Merhaba Kızlar ,
KK' ı Uzun zamandır takip ediyorum ama bir gün derdim olunca üye olacağımı hiç düşünmemiştim ..
Ben özel bir tekstil şirketinde çalışan bir bayanım .. İşe başlayalı 1,5 yıl oldu benimle aynı ay içinde işe başlayan bir adam vardı Hüseyin..
İş yerindeki tüm genç olanlar çok iyi arkadaş olduk birlikte yemeklere gitmeler öğle aralarında yürüyüşler vs. vs. kızlı erkekli bir grup olduk yani..
Son 7-8 aydır ben Hüseyin'e karşı inanılmaz yoğun hisler beslemeye başladım aslında başından beri vardı ama itiraf edemiyordum kendime bile çünkü o kadar zıttız ki birbirimize karşı ..Mesela o kapalı bir bayanla evlenmek ister ailesi annesi babası kapalı bir gelinleri olsun isterler ama ben açık biriyim ,o 33 yaşında ben 26 yaşındayım .O yaşından olduğundan büyük bende yaşımdan olduğumdan küçük gösterdiğim için yaş farkımız -9-10 yaş gibi algılanıyor dışarıdan..o iri yarı ben minyon tipliyim.. Hatta o evliliğin mantalitesine inanmayan kadınlara güvenmeyen bir adam.
Tüm bu olumsuzlukların yanında benim duygularım giderek artıyor ve giderek ondan başka bir şey düşünemez hale geldim..
Ailem ayrı bir dert beni istemeye gelenler oluyor onları neden reddettiğimi sorup duruyor..
Geçen gün bir iş yemeğimiz vardı Hüseyin ile ben aynı durakta kaldık evlerimiz yakın birbirine çünkü beni istemeye gelenler olduğunu biliyor evlilikten öyle muhabbet açıldı durakta daha önce de şey demiştim "Ben birinden hoşlansam aşkından ölsem bile asla gururumdan itiraf edemem söyleyemem demiştim" onu hatırlattı bana sen böyle devam edersen çok kaybedersin sevmek sevilmek güzel şeyler bence içinde kalmasındansa söylemelisin falan filan diye konuştuk epey bi..
Ben tabii gözlerine baktıkça eriyorum o fark etmiyor bilmiyorum belki de fark ediyor benim gözüm bir şey algılamadığı için..,
Ben onun yanındayken çok mutlu huzurlu harika oluyorum onu keşfettim ve artık ondan başka bir şey düşünemez hale geldim
Arada mesaj atıyorum ben ona senin durakta söylediklerinin gerçek olmasından çok korkuyorum diye epey bir mesajlaştık..
Şu an düşündüğüm tek şey acaba itiraf etsem nasıl olur pişman olur muyum ,yada itiraf etmezsem herhangi biriyle evlenip daha mı çok pişman olurum kafayı yiyecek hale ulaştım..
İtiraf etsem nasıl tepki alırım sevip sevmediğini bile bilmiyorum ama ben bazen iş yerinde ona bakarken dalıp gidiyorum göz göze gelip kaçırıyoruz bakışlarımızı
Her birinizin yorumları benim için çok önemli &değerli lütfen yol gösterin sizce ne yapmalıyım itiraf etmeli miyim :18::18::18::18:
Sevgiler ,,
canım yaa süpersin çok sağolll mutlu etti her yazın beni
evet ona da ailesi kız bakıyormuş falan cemaat diye kabul etmemiş kimseyi , görüşmek istemiyormuş ara ara bahsi geçmişti.. adamla 1,5 yıldır birlikteyiz çünkü az çok hayatımızı tahmin ediyoruz birbirimizin
o zaman sorun yok....o ben kapalı istiyorum diye bir şey söylemedi ben tahmin ettim sadece.. ayrıca benim ailemde kapalı epey benim sadece başım açık kısa kollu bile giyinebilen biri değilim ve aşırı kapanmayı isteyen biriyim iş koşullarımdan cesaret edemiyorum sadece..
yani ben ayak uydururum sıkıntı yok o konuda..
Ben olsam nemi yapardım 8 sene önce yaptığımı direk söylerdimbide kabul etmedi olmaz dedi beyfendi ama ben onun gözümün içine nasıl bakışını bildiğimden peşini bırakmadım evliyiz şimdi ayrıca kapalı diyosan eşimin anne babası hacı bense aćığım valla olmasaydıda üzülmezdim en azından içimde kalmadı derdim
ay canım benim güldüm kusura bakma çünkü çok tatlısın, aynı şeyleri ben uzun süre yaşadım ama ben hoşlandığın çocuğun tarafındaydım. Ben işe girdikten 2 - 3 ay sonra benden önce burada çalışan askerde olduğu için izinli olan biri geldi ve daha ilk zamanlardan beri benden hoşlandığını belli etmek için elinden gelen her şeyi yaptı. Ben o kadar istemiyordum ki, sürekli uzaklaştırmaya çalışıyordum ve yakıştıran arkadaşlara da çok büyük konuştum. Hem çok farklı olduğumuzdan, hem onun benden 7 yaş büyük olmasından hem de siirtli olmasından (yanlış anlaşılmasın hiç siirtli birini tanımadım ve ön yargılarım vardı açıkçası, çünkü mütaassıp bir toplum, herkes kapalı bir ben açık) çok çekindim sonunda nasıl olduysa başladık ama çok şüküriyiki de başlamış.
- Yaş kişiye göre değişiyor inan ben daha olgunum
- Çevresinde herkes kapalı ama ben değilim sorun da yaşamadım
- Farklıyız evet ama onun farklılıklarını seviyorum artık
Eeeeeeeee madem soylemekten yana kendi soylesin o zaman beyefendi?? Ilgilendigini anladi bence olta atiyor, ego tatmini olabilir dikkat et.
bence ortada imkansız bir durum yok! açılmalısın içinde kalmasın! belki oda sana karşı bir şeyler hissediiyordur! bunu ona açılmadan bilemezsin!
en kötü ihtimal "hayır" dese bile içinde kalmaz ölüm yok sonunda. olumlu düşün olumlu olsun
ha ha ha çok tatlısın
aynen o da benim gözlerimin içine bakışını yakalıyorum bazı bazı.. Ama işte emin olamıyorum arkadaşların dediği gibi ego tatmini olmasından korkuyorum çok
sen nasıl açıkladın ikna ettin ki canım bi anlatır mısın aayy çok merak ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?