• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş yerinde yaşadığım imkansız aşk ve benim karmakarşık duygularım :( yardım kız

sen ondan eminmisin onu söyle

ailenle tanıştır belki severler

Yok imkan yok ailem öyle bir şeyi hoş karşılamazlar tanışma gibi olacaksa ciddi boyutta ailesiyle tanışılır ancak & ancak..
Ben Hüseyin'Den tabii emin değilimmm asla değilim eminnnn

siz istedikten sonra gerisi fasa fiso imkansız yoktur engeller aşılmalı yeterki birlik olun

siz istedikten sonra gerisi fasa fiso imkansız yoktur engeller aşılmalı yeterki birlik olun

Öyle tabii Canım yalnız adamın haberi yok ki birlik olsak ..senin bana gönlün var gibi gibii diye şarkı söylemek istiyorum valla :24::24::24::24:
:1::1::1:

Öyle tabii Canım yalnız adamın haberi yok ki birlik olsak ..senin bana gönlün var gibi gibii diye şarkı söylemek istiyorum valla :24::24::24::24:
:1::1::1:

siz de gönlü var da çekiniyo gibi geldi bana
belki anneniz gibi düşünüyodur ya da bana bakmaz diyodur
açılsanız bu iş olur inşallah :16: :21:

vallahi söyleyin artık heycanlanıyorum burda :1:

siz de gönlü var da çekiniyo gibi geldi bana
belki anneniz gibi düşünüyodur ya da bana bakmaz diyodur
açılsanız bu iş olur inşallah :16: :21:

vallahi söyleyin artık heycanlanıyorum burda :1:

Yüksek ihtimal ondan sebep söyleyemiyor kendisi haklısınız tespit doğru :42::46:
Ama ben de hoppaaaa diye atlayamam konuya direk biraz izlemek istiyorum açılmak cesaret ister ,,ben o kadar cesur bir kız değilim olmadım , olamam gibi geliyorrr :23::19:

Yüksek ihtimal ondan sebep söyleyemiyor kendisi haklısınız tespit doğru :42::46:
Ama ben de hoppaaaa diye atlayamam konuya direk biraz izlemek istiyorum açılmak cesaret ister ,,ben o kadar cesur bir kız değilim olmadım , olamam gibi geliyorrr :23::19:

bi site de okudum dıyor ki gozlerının ıcıne bakın daha sonra başınızı one egın ve hafifce gulumseyıp başınızı başka yone çevirin cok etkılenirmiş erkek :1:

anlam yüklü bakışlar atsan azcık, anlasa onu sevdığını:32:
en kısa zaman da gelir soyler inşallah herşey gonlunce olsun :16:

belli bir yaşa gelmişsiniz. o senden daha büyük.. ve erkek .. tamam illaki erkekler itiraf edecek ön adımı atacak diye birşey yok. ama yine de bu ilişki için bence onun adım atması daha iyi olur.

aynı iş yerinde çalışıyorsunuz.. sen onu seven biri olarak kalırsın..ve durumun nereye gideceği belli olmaz.. başkaları olduğunda hayatında sorun olabilir.

açıkçası sen zaten seviyorum diyorsun..senin bakışlarından duruşundan bunu anlamamış olmaması imkansız.. bırak anlamamayı onun da sana ilgisi olsa o da birşekilde açılır farkederdin durumu. anladığım onun ilgisi olduğunu düşünmüyorsun.. Aksine adam sana sevdiğine anlat diye arkadaşlık ediyormuş sana.. yani dediğim gibi seni arkadaş olarak görüyor seni.. onun istediği,hoşlandığı evlenmeyi düşündüğü kişi sen değilsin. öyle olsaydı bu şekilde davranmazdı. seninle duygusal anlamda bir arkadaşlığa başlardı..

gerçi zaten nasıl biriyle evlenmek istediği konuşulmuş. sen öyle değilsin.. hı sen ben onun için kapanıyım onun istediği gibi oluyum dersen ki böyle bence aklından geçirme..bunun garantisi yok değişsen de mutlu olamayabilirsiniz.. seni sen olduğun için sevmeli.. bazı durumla zamanla olur ama onun sana ilgisi yok gibi.

yanlış anlama beni sen sevilmeyecek beğenilmeyecek biri olduğun için değil. evlenmek sadece hoşlanmayla beğenmeyle olmuyor.

istese o adımı atar sana.. ayrıca bırak o adımı o atsın.. seni ne kadar önemsediğini göstersin..
sen bunu haketmeyen birimisin de.. bayanız sonuçta isteriz ki bizimle ilgilenilsin, hoşluklar yapılsın, sürprizler yapılsın..

Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım çok heyecanlı :) takipteyim merakla bekliyorum sonucu :)
Güzel hisler var içimde inşallah olumlu sonuçlanır :)

zaten Hüseyin şey demişti bir mesajında ; bana söylediklerin sen istemediğin sürece ölene kadar benden çıkmaz bende saklı kalır demişti..
Sanki güven vermek istercesineydi itiraf etsen de bende saklı kalır gibi anladım bilmiyorum canım yaa :16::16:
ben de olsam söylerdim tatlım, gerçi sonuna kadar okumadım konuyu belki de söylemişsindir bile :1:

anlattığın kadarıyla sen itiraf etsen bile başkasına söyleyeceğini düşünmüyorum. kadınlara karşı güven problemi olduğu söylemiş, o yüzden kendisi açılmaya çekiniyor ve seni cesaretlendirmeye çalışıyor gibi geldi bana da...

ha söylersen ve onun hisleri o yönde değilse iyi bi arkadaş kaybedebilirsin elbette ama sana karşı bi hissiyatı yoksa e sen zaten onu arkadaş gibi görmüyorsun ki??? yarın öbür gün başkası girse hayatına zaten uzaklaşacaksınız, onun hayatına da girse senin hayatına da girse uzaklaşırsınız....

ben hayatım boyunca "keşke yapsaydım" demekten korktum... "keşke yapmasaydım"lar bi şekilde düzeltiliyorda, "keşke yapsaydım"ların geri dönüşü olmuyor pek....

hakkında hayırlısı olsun.... bu arada bence çok da uç noktalarda değilsiniz.... zaten kapanmayı düşünüyormuşsun ki hüseyinin de direk "kapalı olmalı" gibi bi talebi yok. yaş farkı da çok değil.... hatta bence gayet normal....

Bence aranızda hiçbir uyumsuzluk yok. Ne güzel bir şey erkegin esinin kapalı olmasini istemesi. Bu onu sahiplenecegi anlamina geliyor biraz da. Yaş farkina ise pek takılma derim çünkü kadınlar daha erken çöküyor. Ne güzel olgun bir erkek. Amaaaa sakın ola ki sen acilma ilk. Onun açılmasını bekle. Erkek ne kadar cekingen olursa olsun sevdigi kiza karşı deli cesareti gelir cogunun. Ama ilgini belli et. Gozunun icine bakmaya calis , esprilerine gül vs. Hadi hayirli olsun inşallah. Sen imkansiz aşk diyince ben de bişey zannetmistim. Bir de benim imkansız aşkımı bilsen o zaman anlardin imkansizligi

Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım çok heyecanlı :) takipteyim merakla bekliyorum sonucu :)
Güzel hisler var içimde inşallah olumlu sonuçlanır :)

ha ha hahah çok tatlısın canımm :1::1::1::16::16::16::16:
umarım hayırlısı olsun illa Hüseyin olsun diyen bir kız değilim nasip yaa:1:

Back
X