Is yerinde yasadigim taciz ne yapmam gerekiyor ..??

Gonca0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
904
554
53
36
Hayırlı günler herkese .. son zamanlarda yaşadığım taciz karşısında ıs yerinde çalışan midur ve yetkililere bildirdiğim taciz karşısında eve gönderildim 1 hafta kadar biz çözeceğiz olay büyümesin mantığıyla.. 1 haftadır ne arayan var ne soran.. yapan adamı işten cikarmislar ,beni de .. yarın gidip tutanak tuttuklarını imza vermem gerektiğini söylediler ıs yerinden.. Bu haksızlığı başka kadınlara da yapmış öncesinden o yaptığı kişiyi cikarmamislar mesela beni cikarmislar çıkış için bir belgeye imza atmadım.. olay büyümesin şikayetçi olma.biz çözecez dedikleri beni de çıkarıp olayın üstünü örtmek.gibi geliyor
.aile avukatimizla konuştum .. adam ile ilgili tutanak tutulmuştur sen de çıkarıldıktan imza atmana gerek yok niye atasın dedi.. olay büyümeden is yerindekilerw söyledim sadece .. tacizden kastım sözle ve birkaç el hareketi bu arada .. böyle bir durumda neden ben de çıkıyorum bilgisi olan ?? Telefonda.konustum.is yerinden 1,2 yetkiliyle cikarildim mi ona göre avukatimla gelecegim diye .. avukatı karıştırma yarın konuşuruz dediler .. çıktın veya çıkmadın demediler .. yüzde 90 çıkarıp üstünü kapatacaklar adamın bu 3. Olayı falanmis ... daha önce de birini hamile bırakıp evlenmiş ordan .. başka kadına da yapmış bana yaptıklarını aylar önce.. kadın susmuş ben meydana çıkarınca o da söyledi böyle böyle diye .. haklıyken haksız duruma düşmek.istemiyorum
. İmza vs konularında avukatım atma dedi .. sizce me yapmaliyim

Baskalaina anlatacaksin diye mi acaba neden ki anlam veremedim senin de cikarilmana. Bence de cikaracaklar su an net bir sey soylemediklerine gore. Avukatinizla gorusun mutlaka. Gecmis olsun uzuldum

Adam size elle temasta mı bulundu; küfür ve hakaret mi etti ? Adam hakkında adli mercilere şikayette bulundunuz mu ?

"Adam daha önce de birini hamile bırakıp evlenmiş oradan..." dediğinizde; olay ve konu çok farklı yerlere gidiyor.

Adam, aynı iş yerinde çalıştığı kadınla ilişki mi yaşamış; kadına tecavüz mü etmiş ?

Baskalaina anlatacaksin diye mi acaba neden ki anlam veremedim senin de cikarilmana. Bence de cikaracaklar su an net bir sey soylemediklerine gore. Avukatinizla gorusun mutlaka. Gecmis olsun uzuldum
Avukatından gidip daha büyümesin diye onu goturmeyecegim yarin avukatım imzalama dedi herhangi bisey

Kadinla ilişkisi varmış zaten sevgiliymis .. elle sözle bulundu ... bisey yaşamazsan çıkarttığım seni gbi sözlerde bulundu .. kadın o olaydan sonra çıkmış ordan nikah kıymislar apar topar.. şuan için adamı şikayet etmedim herhangi bir yere .. is yerinden biz çözecez olay büyümesin vs dediler .. çözüm onun ve benim cikarilmam herhalde

Olayı mahkemeye taşırsan hem işten çıkarılmazsın hem iyi bir tazminat alırsın, kesinlikle sonuna kadar git avukat ile taciz işlemlerini başlat, daha önce olduysa ve çıkartmadılarsa yine olacaktır.

Olayı mahkemeye taşırsan hem işten çıkarılmazsın hem iyi bir tazminat alırsın, kesinlikle sonuna kadar git avukat ile taciz işlemlerini başlat, daha önce olduysa ve çıkartmadılarsa yine olacaktır.
Avukatım ise iade bile açsak kazanırız tamam ama oradaki kişilerle müdür vs .. sağlıklı bir ilişkin olmaz huzursuz olursun dedi .. gerçekten de öyle şu durumda ..

Olay patladığı zaman eve git kafanı dinle biz de düşünelim bu arada dediler 2 günlük izin ücretsiz izin imzalattilar
Ee kalan 5 gün nolacak? Bildiğim kadarıyla mazeretsiz 3 gün işe gidilmezse tutanak tutup işveren haklı fesih yapabiliyor. Tazminat vs var mıydı ?

daha önce de birini hamile bırakıp evlenmiş ordan .. başka kadına da yapmış bana yaptıklarını aylar önce..
Buradan çok farklı manalar çıkıyor.
Çok geçmiş olsun.. Tabi ki susmayın hakkınızı arayın. Göz göre göre üzerini kapatmaya çalışıyorlar

Ee kalan 5 gün nolacak? Bildiğim kadarıyla mazeretsiz 3 gün işe gidilmezse tutanak tutup işveren haklı fesih yapabiliyor. Tazminat vs var mıydı ?
Yeni öğrendim onu da muhtemelen bu şekilde cikaracaklar bahaneleri de bu olacak gibi .. tazminat hakkım vardı o da yok oldu şuan.. git dinlen ben izin veriyom dedi müdür ben de aramadım o süre içinde..

Buradan çok farklı manalar çıkıyor.
Çok geçmiş olsun.. Tabi ki susmayın hakkınızı arayın. Göz göre göre üzerini kapatmaya çalışıyorlar
Beni cikardilar diyelim çıkarsınlar ok .. ben neden adam ile ilgili tutanağa imza atayım..is ywri adama tazminat vermemek için bu tutanağı tutuyor avukatım öyle dedi .. is yerinde çalışsan sorun değil atarsın dedi ama cikardilarsa bunun sana bir faydası olmaz ki atma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…