Is yerinde yasadigim taciz ne yapmam gerekiyor ..??

Yeni öğrendim onu da muhtemelen bu şekilde cikaracaklar bahaneleri de bu olacak gibi .. tazminat hakkım vardı o da yok oldu şuan.. git dinlen ben izin veriyom dedi müdür ben de aramadım o süre içinde..
Onlar yapacaklarını yapmıştır zaten orda çalışmanız huzursuzluktan başka bişey getirmez artık ama tazminatı alabilseydiniz keşke kötü olmuş. Neyse önemli olan huzur :)

Yeni öğrendim onu da muhtemelen bu şekilde cikaracaklar bahaneleri de bu olacak gibi .. tazminat hakkım vardı o da yok oldu şuan.. git dinlen ben izin veriyom dedi müdür ben de aramadım o süre içinde..
Niyetleri buysa tam şerefsizlermiş. Siz emin adımlar atmaya devam edin. Eğer ki hakkınız yenirse elinizden geleni ardınıza koymayın. O iş yeri için de ben herhalde sosyal mecralarda konuyu bahseder ve ifşa ederdim.

Karşıda ki adam işten çıkarıldı mı ortayı anlamadım

Avukatım ise iade bile açsak kazanırız tamam ama oradaki kişilerle müdür vs .. sağlıklı bir ilişkin olmaz huzursuz olursun dedi .. gerçekten de öyle şu durumda ..
Zaten orası artık çok önemli değil, sen ordan hakkın olanı adıktan sonra sonra onlar istese de çalışma çık ordan...

Adamın peşini bırakma dava et ama orada çalışma çünkü sürekli gündemde olacak.tazminat alabiliyorsan al
Bana is bulma 28 gün süre bile vermeden direk çıkarmaları önceden haberim yok çünkü işten çıkarılacağıma onu yediremiyorum pa
Ya sizi işten çıkardılar mi cikarmadilar mi hiç anlamadım? Sizin tahmininiz mi bu?
Yarın kesin belli olacak telefonda soruyorum yuzyuze konuşalım dediler

avukatı karıştırın lütfen.
bıkmadılar kadına da ceza kesmekten şerefsizler.

İade durumu daha farklı bacım. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama işe iade olup dava açıp kazandıktan sonra tabi iade olup ise başlayan herkese bir senelik ücret verilip gönderildi o tarz bisey yanlış hatırlamıyorum nasıl oldu bilmiyorum ama hepsi ise iade davası kazanıp iki gün ise gidip bir senelik ücret alıp öyle çıktılar. Belki tecrübesi olan biri varsa yazar nasıl oldu diye

Her koşulda kadına oluyo ne oluyorsa zaten anlamadim

Çünkü;
Kadının ne işi var çalışma hayatında
Kancık yalanmasın, köpek dolanmasın
Kadınlar çalıştığı için oğullarımız işsiz kalıyor
Erkeğin elinin kiri, kadının alnının karası

Burada bile görüyoruz "ıyy kıcım kıdınlırlı birlikti çılışıyır"

İşte bu yüzden.

Sordum valla aradım neymiş diye. Kızı işten çıkarmışlar kız dava açmıştı kazandı davayı. Patron ya ise başlatacak hakları saklı kalmak üzere ya da tazminat ihbar kıdem ödeyip yollayacak. Diyor ki bana sekiz aylık mesai ücretini verdiler bu kanunda varmış zaten. Sekiz aylık ücret ödemişler. Onun dışında da demişler ki ise başlama kıdem ihbar tazminat ödeyip gönderelim. Yani kıdem ihbar tazminatı ve sekiz aylık maaşını almış. Hiç başlamamış oraya.anlayacagin sadece görüşmeye gitmis.

Ne kadar zamana çalışmış toplamda orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…