- 31 Ekim 2022
- 1.639
- 5.985
- 88
- 25
Yanlış düşünüyorsunuz. Avukatla beraber gidin. Ciddiyetinizi anlasınlar, zaten ipler kopmuş anlaşılan. Avukat karışmasın, iş büyümesin demeleri bile niyetlerinin pis olduğunun en büyük kanıtı.Avukatla gideceğimi anlayınca avukat karışmasın vs dediler .. duruma bakacağım yarın canımı sıkacak bir tutum aleyhime durum olursa çıkar giderim oradan daha sonra avukatla giderim diye düşünüyorum..
Bana çözeceğiz dediler kafanı topla dinlen dediler .. ben arayı sormasam arayacaklar da yok resmen başka birini aradım ordan beni arasınlar dedim de öyle.. İlk açtığımda konuyu gayet yarısı adamın yakın arkadaşı zaten onu savundular nasıl olur nasıl yapar gibi ... halbuki ilk vukuati değilmiş yeni yeni öğreniyorum.. daha önce biriyle ilişkisi olmuş kadın hamile kaldıktan sonra evlenmiş o iş yerinden .. is yerinin adi çıkmasın diye de kadını hemen cikarmislar zaten muhtemelen .. başka kadına da yapmış.. kadı da anlattı zaten.. o kadın çalışmaya devam ediyor .. diğer kadın evlendi .. ben hiç o taraflarda benim yok o halde cikariliyorsam hiçbir şey imzalamamValla bahsettiğiniz gibi bu olayı örtbas etmeye çalışacak, sizi mağdur edecek zihniyette bir yerse hiç alttan almayın.
Bu adam beni taciz etti.ben yasal mercilere de olayı tasiyorum , size de bunu bildirdim. Bana durumu çözeceğiz dediniz 1 haftadır arayan soran yok.eğer gereken önlemleri almiyorsaniz ben iş akdimi haklı bir şekilde fesheder her türlü hakkimin ödenmesini isterim deyin. Hicbirsey imzalamayin ama çıkar çıkmaz avukatiniza da danışarak hemen noterden ihtar çekin.
Yok öyle suçluyu tutup hakliyi mağdur etmek
Siz 2 gunluk ucretsiz izin aldiginizi yazmissiniz , olay hangi gun oldu ? Hangi gunler icin formu doldurdunuz ? Bu gün kacinci gun ben buraya takildim. Bu gun izin almadiginiz 3.gunse hemen gidi9 bir ozelden falan rapor alinBana çözeceğiz dediler kafanı topla dinlen dediler .. ben arayı sormasam arayacaklar da yok resmen başka birini aradım ordan beni arasınlar dedim de öyle.. İlk açtığımda konuyu gayet yarısı adamın yakın arkadaşı zaten onu savundular nasıl olur nasıl yapar gibi ... halbuki ilk vukuati değilmiş yeni yeni öğreniyorum.. daha önce biriyle ilişkisi olmuş kadın hamile kaldıktan sonra evlenmiş o iş yerinden .. is yerinin adi çıkmasın diye de kadını hemen cikarmislar zaten muhtemelen .. başka kadına da yapmış.. kadı da anlattı zaten.. o kadın çalışmaya devam ediyor .. diğer kadın evlendi .. ben hiç o taraflarda benim yok o halde cikariliyorsam hiçbir şey imzalamam
Bayramdan önce oldu 2 günlük ücretsiz izin imzalattilar sonra bayram tatili girdi p.tesi salı gitmedim salı günü yani bugün öğleden sorna arandim gel konuşalım gibisinden çarşamba yani yarın izinsiz 3. GünümSiz 2 gunluk ucretsiz izin aldiginizi yazmissiniz , olay hangi gun oldu ? Hangi gunler icin formu doldurdunuz ? Bu gün kacinci gun ben buraya takildim. Bu gun izin almadiginiz 3.gunse hemen gidi9 bir ozelden falan rapor alin
Bayramdan önceki 2 gun için doldurdum yani ..Siz 2 gunluk ucretsiz izin aldiginizi yazmissiniz , olay hangi gun oldu ? Hangi gunler icin formu doldurdunuz ? Bu gün kacinci gun ben buraya takildim. Bu gun izin almadiginiz 3.gunse hemen gidi9 bir ozelden falan rapor alin
İşyerinde hiç o şerefsiz hakkında şahit olacak kimse yok mu en azından senden önce tacize uğrayan kadın anlatıp şahit olması gerek..Ispat ve sahit lazim. Aksi halde hicbir yaptirimi olmaz. Beni taciz etti demekle olmuyor, aramasi/mesaji var mi ? Kamera kaydi vs bunlar onemli...
Yo niye kaybolsun.Yeni öğrendim onu da muhtemelen bu şekilde cikaracaklar bahaneleri de bu olacak gibi .. tazminat hakkım vardı o da yok oldu şuan.. git dinlen ben izin veriyom dedi müdür ben de aramadım o süre içinde..
Susup oturun, böyle şeylere karşı değiliz.uğraşmak istemiyoruz.konuşursanız da böyle ortalık darma duman olur, siz zararlı çıkarsınız demek istiyorlar kadınlara.madem zaten çıkarıldınız.bu şerefsiz firmayı sosyal medyada rezil edin.paylaşım yapın.Hayırlı günler herkese .. son zamanlarda yaşadığım taciz karşısında ıs yerinde çalışan midur ve yetkililere bildirdiğim taciz karşısında eve gönderildim 1 hafta kadar biz çözeceğiz olay büyümesin mantığıyla.. 1 haftadır ne arayan var ne soran.. yapan adamı işten cikarmislar ,beni de .. yarın gidip tutanak tuttuklarını imza vermem gerektiğini söylediler ıs yerinden.. Bu haksızlığı başka kadınlara da yapmış öncesinden o yaptığı kişiyi cikarmamislar mesela beni cikarmislar çıkış için bir belgeye imza atmadım.. olay büyümesin şikayetçi olma.biz çözecez dedikleri beni de çıkarıp olayın üstünü örtmek.gibi geliyor
.aile avukatimizla konuştum .. adam ile ilgili tutanak tutulmuştur sen de çıkarıldıktan imza atmana gerek yok niye atasın dedi.. olay büyümeden is yerindekilerw söyledim sadece .. tacizden kastım sözle ve birkaç el hareketi bu arada .. böyle bir durumda neden ben de çıkıyorum bilgisi olan ?? Telefonda.konustum.is yerinden 1,2 yetkiliyle cikarildim mi ona göre avukatimla gelecegim diye .. avukatı karıştırma yarın konuşuruz dediler .. çıktın veya çıkmadın demediler .. yüzde 90 çıkarıp üstünü kapatacaklar adamın bu 3. Olayı falanmis ... daha önce de birini hamile bırakıp evlenmiş ordan .. başka kadına da yapmış bana yaptıklarını aylar önce.. kadın susmuş ben meydana çıkarınca o da söyledi böyle böyle diye .. haklıyken haksız duruma düşmek.istemiyorum
. İmza vs konularında avukatım atma dedi .. sizce me yapmaliyim
Olmaz is yerinden atarlarİşyerinde hiç o şerefsiz hakkında şahit olacak kimse yok mu en azından senden önce tacize uğrayan kadın anlatıp şahit olması gerek..
Cikarmislar onlar beniYo niye kaybolsun.
Tacize uğrayan sizsiniz mağdur olan taraf sizsiniz.
Daha önce vukuatlari olmuş bir sapığı iş yerinde çalıştıran onlar.
İş yerinden çıkmak istiyor musunuz ?
İstemiyor musunuz ?
İstiyorsanız tüm haklarımı istiyorum istifa etmiyorum beni siz çıkarın işsizlik maaşı da tazminatımı da istiyorum deyin.
Yok çıkmak istemiyorsaniz açık açık konuşun ben işime devam etmek istiyorum mağdur olan benim diye.
Hemen bugün gidin konuşun niye bekliyorsunuz ki ?
Cikarmislar kafalarına göre beni de gittim demediklerini bırakmadılar istediğin yere şikayet et ispat edemezsin vsvs Allaha havale ediyorum napiyimSusup oturun, böyle şeylere karşı değiliz.uğraşmak istemiyoruz.konuşursanız da böyle ortalık darma duman olur, siz zararlı çıkarsınız demek istiyorlar kadınlara.madem zaten çıkarıldınız.bu şerefsiz firmayı sosyal medyada rezil edin.paylaşım yapın.
Onlar kafalarına göre çıkışını yapmışlar zaten nasıl alacağım kiöncelikle çok geçmiş olsun biz burada ne dersek diyelim bi avukat gözüyle bakamayız imza atmayın diyorsa atmayın büyük bi firmaysa adı lekelenmesin diye böyle bi yola gitmiş olabilirler tazminatızını isteyin kidem, ihbar sonuçta çıkaranlar onlar
öyle bir olaydan sonra orda 1dk bile duramazdım doğrusuOlmaz is yerinden atarlar
bir neden belirtmeleri gerekir atıyorum devamsızlık vsOnlar kafalarına göre çıkışını yapmışlar zaten nasıl alacağım ki
6 ay dolmuşta biz çalışmak istemiyoruz deyip cikarmislarMerhaba,
e devletten hangi koddan çıkardıklarına bakın, sonrasında tazminatınızı isteyin vermezler ise dava açın hemen.
bu arada işsizlik maaşına da başvuru yapın
Uyumsuzluk çalışmak istemiyoruz dmislerbir neden belirtmeleri gerekir atıyorum devamsızlık vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?