İŞ YERİNDE YAŞANAN TUHAF OLAYLAR

Hahahahahahha yine taş gibi güzel flörtöz bir kız, talep görmeyen biri tarafından kıskanılmıs. Hic sasmaz. Yahu su hemcinslerinize olan hasetiniz ne hale düsürüyor sizi? Su kelimelerin bayağılığına bak

Adama mı kızdınız kadına mı anlamadım da çok rahatsız olduysanız muhatap olmayın işinizi yapın çıkın yani ne diyelim ki

Tek sorun bunlar değil. Bizim başımızdaki patron da başka bir departman da bir kadınla karısını aldatıyor. Aklım o kadar bozuldu ki. Hangisine şaşıracağımı şaşırdım. Ki bir aldatılan insan olarak bunların içlerinde bulunduğum için asabım bozuluyor. Küfür ediyorum. Yok yapmaz dediklerimin hepsi yapıyor hfjfjdk çok kötü. Adamdan etkilenmem çünkü benden 11 yaş büyük. Evli insanlarla işim olmaz.

Adama mı kızdınız kadına mı anlamadım da çok rahatsız olduysanız muhatap olmayın işinizi yapın çıkın yani ne diyelim ki
İşte imkanım olsa çıkıcam ama çalışmaya mecburum. Kadına kızıyorum. Sen o insanın evli olduğunu biliyorsun neden kabul ediyorsun. Demek ki hoşuma gidiyor böyle şeyler. İğrenç insanlar. Yeminle mecbur kalmasam bir dakika bile durmam. Aşkı memnu gibi şirket.

Beni anlayan birisi sonunda. Teşekkür ederim. Aramı şuan açtım. Ne halleri varsa görsünler diyorum.

Aynen öyle. O yüzden hiç arkadaş yapmayı dahi yapmayı düşünmüyorum. İlişki için bile gönlüm kapalı. Kimseye güvenmiyorum. Yaşadıkları şeyi bilmek çok kötü. Ki birisi evli diğerinin de sevgilisi var. En azından bana ders oluyor.

Çalışmaya mecbur kalmasam gider her şeyi tek tek anlatırım. Sonraki kötü olur ama böyle bir ihanette saklanmaz.

Bu nasıl bir ortam ya hiç profesyonel değil çalıştığınız yer pek ciddi değil heralde

Ayrıca size ne ya elalemin ilişkilerinden

Ben seni anlayabiliyorum. Eski isyerimde bu tür olayların daniskasi dönerdi. Neler neler gördüm, nelere şahit oldum anlatsam şaşarsin. Çok rahatsız edici ve bazen de yorucu olduğunu kabul ediyorum. Bildiği şey yük oluyor insana. Ben de çoğu zaman bilmesem, görmesem keske derdim. Ama bir sekilde bilirdik hep. Senin yapabileceğin bir şey yok. Bu konuda profesyonel davranması gereken yer işyeri. Çünkü bir zaman sonra işyerinde dönen şey sadece dedikodu olmaya başlıyor gereksizce. Bırak onu da üstler düşünsün. Sen sadece işine bakacaksin. Görme, duyma, bilme. Herkesin hayatı kendisine..

Ay midesizler tencere kapak olmuşlar. Kızında derdi ne gelip anlatma çabasına gitmiş ne tuhaf insanlar var ya hayret ediyor insan bazen.. uzak durmak en iyisi ikiside birbirinden edebsiz hayır gelmez öyle insanlardan.
Kadın ego tatmin ediyor heralde enteresan..

Tatmin edilmek onun hoşuna gidiyor. O konuşulsun sürekli kendini göstermesi cabası. İğrenç insanların içine düştüm.

Ben de dedim ki kızın daha rahat birisi olduğunu anlamamız için bilgi veriyor olabilir mi?

Konuya gelecek olursak. Adamdan da kadından da uzak durun, böyle tiplerden hayır gelmiyor malesef.

Ben de dedim ki kızın daha rahat birisi olduğunu anlamamız için bilgi veriyor olabilir mi?

Konuya gelecek olursak. Adamdan da kadından da uzak durun, böyle tiplerden hayır gelmiyor malesef.
Evet dediğiniz gibi. Rahatlığından bahsetmeye çalıştım. Uzak duruyorum. Allaha yakın benden uzak olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…