Haklısınız boş yere kendimi yordum gereksiz biri için iğrenç biriTartışacağınıza kısmet bu işler deyip kestirip atmak çok da muhatap olmamak daha iyi değil mi? Cacaron iki yüzlü bir insanla ulu orta tartışmak size yaramaz ki? Yuvarlak ve kısa cevaplar verip başınızdan savın. Sizi kışkırtmaya çalıştığını anlamışsınız madem istediği şekilde davranmayın.
Kendisi çirkef bir insan amir gibi davraniyor karar aliyor müdür kesildi başımızaBöyleleriyle fazla samimi olmasam da her zaman uyum içinde davranırım. Özellikle bariz bir uyumsuzluk sizi takım çalışmasına yatkın olmayan biri olarak göstereceğinden daha iyi noktalara gelmenizi baltalar. Ki bence bahsi geçen o kadın size de aynı politikayı uyguluyor. Ben tatlış sevimli ve benimseyiciyim ama Ceren ters ve uyumsuz fikrini herkese benimsetmeye çalışıyor. Böylelerini kendi silahlarıyla vuracaksınız ki akılları başlarına gelecek.
Her yerde malesef böyle insanlar var. Uzun süre orada olduğu için kendini yerleşmiş ve vazgeçilmez sanan çok tip var. Eskiden beri orda olmaları da onlara nedense her lafa burun sokma ve her konuda saçma sapan konuşup karar alma haddini veriyor sanıyorlar. Dediğim gibi tartışmak yerine onların çakma samimiyetine biraz uyum gösterip kendi işinize bakın. Oyuna gelmeyinKendisi çirkef bir insan amir gibi davraniyor karar aliyor müdür kesildi başımıza
İçmediğim bir şeyin parasini neden vereyim bende demir eksikliği var içmiyorum ben çok çay kahve tüketen biri değilim neden her ay 50 y e yakın vereyimÇay parası vermeyerek kötü bir imaj sergilemissiniz .
Her yerde malesef böyle insanlar var. Uzun süre orada olduğu için kendini yerleşmiş ve vazgeçilmez sanan çok tip var. Eskiden beri orda olmaları da onlara nedense her lafa burun sokma ve her konuda saçma sapan konuşup karar alma haddini veriyor sanıyorlar. Dediğim gibi tartışmak yerine onların çakma samimiyetine biraz uyum gösterip kendi işinize
Çakma samimiyetine de bakmam is disinda muhatap olmamaya çalışırım çok fazla ben de pnlar kadar çalıştım tecrübem var bu kaşın kışkırtıyor ortalığı karıştırıyor belli yani vıcık vıcık savmasapan konuşmalar bir daha benim ismim geçerse ke di işine bak diyeceğim sadeceHer yerde malesef böyle insanlar var. Uzun süre orada olduğu için kendini yerleşmiş ve vazgeçilmez sanan çok tip var. Eskiden beri orda olmaları da onlara nedense her lafa burun sokma ve her konuda saçma sapan konuşup karar alma haddini veriyor sanıyorlar. Dediğim gibi tartışmak yerine onların çakma samimiyetine biraz uyum gösterip kendi işinize bakın. Oyuna gelmeyin
Siz demir eksikligim var içmiyorum dersiniz, olay çıkıntılık gibi algılanır. Ayrıca ben o işi yaomam doğum iznindekiler aktif çalışsın demek sizin bileceğiniz birşey değil.İçmediğim bir şeyin parasini neden vereyim bende demir eksikliği var içmiyorum ben çok çay kahve tüketen biri değilim neden her ay 50 y e yakın vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?