Pozisyonlarınız aynı değil mi ? Ne demek sen aşağıya in ,bizden sonra ye ..Böyle bir hakları mı var ?İlk önce sizinle düzgün konuşmaları geektiğini onlara sert ve net bir şekilde söyleyin ..Sonra sadece göreviniz ne ise onu yapın ..Yani birilerinin getir götür işlerini mi yapıyosunuz ben anlamadım neden size yaptırıyorlar sizin göreviniz değilse bu benim görevim değil falan deseniz
ah bu kadınlar işyerini insana zehir ediyor. Erkeklerde böyle bi problem yok gerçekten. Bizim düşmanımız yine biziz aslında
boşver işini seviyorsan bak yoluna... herkes biliyormuş nasıl olsa kadının huyunu zor biliyorum ama o yokmuş gibi davran.Ayni statude pozisyondayiz bilmiyorum neden boyle davraniyo bazen cevabini veriyorum sirkeetteki arkadaslar sen takilma onun psikolojik sorunlari var diyolar varsa var ama ben napabilirim bugun bir suru milletin icinde boyle davranilmasi zoruma gitti cevap veremedim diye zaten sefimiz baya kizmis ama kadin anlamiyomu bilmiyorum kiziyolar 2dk duzeliyo sonra yine ayni geldi ozur diledi ama bisi degismicek ki bu kacinci bazen sirf bu yuzden cikasim geliyo isten
Bu konuda katiliyorum size gercekten bu departmana gectigim gunden beri mutlu degilim diyorum sabrett ama bi yere kadar sabir bugun oyle yapisina gercekten oturdum sinirden agladim tamam herkes neyin ne oldugunu goruyo ama ben yine mutsuzum seytan diyo gitt soylee soylee cikkta olmuyo iste
Sefimiz zaten ona geregini soyledi onunla ayni pozisyondasiniz herkes kendi isini yapicak kiza fazla is veya sunu getir gotur olmicak bundan sonra dedi ama kadinin genetigi dengesizŞef,müdür başınızdaki kimse sizin iş tanımınızı tam olarak yapıp assın şirkete.calışan tüm pozisyonların aynı şekilde yazılmalı.böylece herkes kendi işini bilir.
Bir işyerinde görmüştüm cok hoşuma gitti
Hatta hizmetlinin bile iş tanımı yazılmıştı,tuvalettlerin temizliği yer temizliği vs.gibi iş tanımında yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?