is yerindeki dengesizz

traumen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
104
47
53
Yakin zamanda departman degistirip bir ust departmana gectim diger gorevimden is yerinde genelde sessiz sakinimdir disarda oldugum gibi hic hicc degilimdir bunu herkeste bilir cok sessiz oldugumu soylerler esim falan bile sasirir her neyse bu gectigim departmanda iki bayan var 30 lu yaslarda ikiside bende 22 ve bu bayanlar bana isi ogretmeleri gerekicek yerde verdiler elime not getir gotur bir ton isi yaptiriyolar sesimi cikarmadim esim ameliyat olucakti izin alma sirasinda bence alma senin sagligin degil ne gerek var gibisinden laf sokmalari oldu ben dinlemedim mudurumle muhattap oldum ve aldim ben izinden dondukten sonra sefimizde donmustu ve sefimize sirketteki diger arkadaslar belirtmis bana ne yaptiklarini ve sefimizde baya kizdi ona ama kadin usanmiyor artik biri duzeldi digeri ayni dun yemekte hep beraber yemege ciktilar bende ardindan ciktim sen niye burdasin asagiya in biz gelince cikarsin dedi ki boyle bisi yok bekle dur falan yokk yani bir suru insanin icinde baya kirildim ust uste geldi sinirlerim bozuldu dert degil biliyorum ama haddini bildirmekte istiyorum

heryerde çıkıyor dengesizler
seni kendi himayesi altına almaya çalışmış
takma ağzına gelen lafı da çekme söyle

Pozisyonlarınız aynı değil mi ? Ne demek sen aşağıya in ,bizden sonra ye ..Böyle bir hakları mı var ?İlk önce sizinle düzgün konuşmaları geektiğini onlara sert ve net bir şekilde söyleyin ..Sonra sadece göreviniz ne ise onu yapın ..Yani birilerinin getir götür işlerini mi yapıyosunuz ben anlamadım neden size yaptırıyorlar sizin göreviniz değilse bu benim görevim değil falan deseniz

Hiiç sessiz kalma. Boyle tiplere arada ayari vermek lazim ki, kendilerine gelsinler.
Buyukse buyuklugunu bilecek. Ne demek bizden sonra in falan?
Sefin veya mudur etraftayken, "x hanim, su yemek sirasi meselesi neydi, gecen gun bahsetmistiniz ya. Hazir mudur beyde buradayken, sirayi yapalim herkes bilsin." Deyin.
Birakin aciklamayi o yapsin.

Ayni statude pozisyondayiz bilmiyorum neden boyle davraniyo bazen cevabini veriyorum sirkeetteki arkadaslar sen takilma onun psikolojik sorunlari var diyolar varsa var ama ben napabilirim bugun bir suru milletin icinde boyle davranilmasi zoruma gitti cevap veremedim diye zaten sefimiz baya kizmis ama kadin anlamiyomu bilmiyorum kiziyolar 2dk duzeliyo sonra yine ayni geldi ozur diledi ama bisi degismicek ki bu kacinci bazen sirf bu yuzden cikasim geliyo isten

ah bu kadınlar işyerini insana zehir ediyor. Erkeklerde böyle bi problem yok gerçekten. Bizim düşmanımız yine biziz aslında

Cok sert bir sekilde , senle boyle konusmamasi gerektigini soyle .

Haddini bilsin..
Ne demek sen in bizden sonra ye , orda cevabi yapistirman gerekiyodu herkesin icinde , birdaha cesaret edip senle oyle konusmamasi gerektigini anlardi.

Boylelerine karsi susarsan hayatinin hatasini yaparsin.
Taviz tavizi dogurur , asla taviz verme.

ah bu kadınlar işyerini insana zehir ediyor. Erkeklerde böyle bi problem yok gerçekten. Bizim düşmanımız yine biziz aslında

Bu konuda katiliyorum size gercekten bu departmana gectigim gunden beri mutlu degilim diyorum sabrett ama bi yere kadar sabir bugun oyle yapisina gercekten oturdum sinirden agladim tamam herkes neyin ne oldugunu goruyo ama ben yine mutsuzum seytan diyo gitt soylee soylee cikkta olmuyo iste

İşin ne ise onu yap güzelim onun psikolojik sorunları varsa hepimizin var yahu .
Bence bir daha boyle birşey olursa yapistirin lafi herkesin yaninda .
Diyelim yemekte dedi sen bekleseydin diye narin ve kibar bir üslupla ' kusura bakma x abla (abla deki kafayi yesin)bugün çok acim beklenmesi gerekiyorsa bugün sen bekle ' yyada ' oluşturulmuş bir bekleme listesi varda benim mi haberim yok.senin siran hangi gündu ' gibi.

Şef,müdür başınızdaki kimse sizin iş tanımınızı tam olarak yapıp assın şirkete.calışan tüm pozisyonların aynı şekilde yazılmalı.böylece herkes kendi işini bilir.
Bir işyerinde görmüştüm cok hoşuma gitti
Hatta hizmetlinin bile iş tanımı yazılmıştı,tuvalettlerin temizliği yer temizliği vs.gibi iş tanımında yazıyordu

sen sessiz kaldıkça üste çıkmaya çalışırlar...
gerekli cevapları ver bence...

boşver işini seviyorsan bak yoluna... herkes biliyormuş nasıl olsa kadının huyunu zor biliyorum ama o yokmuş gibi davran.
sen sonradan geldiğin için üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor belli ki...

bende suanki işyerime ilk geldiğim zamanlar ağlayarak geliyodum yolda o kadar zordu ki kamuda çalışıyorum bırakmakta olmuyor. Ama umursamamayı öğrendim bunu öğrendikten sonra cidden çok sevilmeye başladım :)

Onlar bizden sonra cik dediginde "ne munasebet, cok istiyorsaniz siz sonra cikin" demeliydin. Tamam isyerinde gerginlik olmasin diye sessiz kalmis olabilirsin ama calisma ortamlari kurtlar sofrasi gibi. Sakin taviz verme.

Sefimiz zaten ona geregini soyledi onunla ayni pozisyondasiniz herkes kendi isini yapicak kiza fazla is veya sunu getir gotur olmicak bundan sonra dedi ama kadinin genetigi dengesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…