Yakin zamanda departman degistirip bir ust departmana gectim diger gorevimden is yerinde genelde sessiz sakinimdir disarda oldugum gibi hic hicc degilimdir bunu herkeste bilir cok sessiz oldugumu soylerler esim falan bile sasirir her neyse bu gectigim departmanda iki bayan var 30 lu yaslarda ikiside bende 22 ve bu bayanlar bana isi ogretmeleri gerekicek yerde verdiler elime not getir gotur bir ton isi yaptiriyolar sesimi cikarmadim esim ameliyat olucakti izin alma sirasinda bence alma senin sagligin degil ne gerek var gibisinden laf sokmalari oldu ben dinlemedim mudurumle muhattap oldum ve aldim ben izinden dondukten sonra sefimizde donmustu ve sefimize sirketteki diger arkadaslar belirtmis bana ne yaptiklarini ve sefimizde baya kizdi ona ama kadin usanmiyor artik biri duzeldi digeri ayni dun yemekte hep beraber yemege ciktilar bende ardindan ciktim sen niye burdasin asagiya in biz gelince cikarsin dedi ki boyle bisi yok bekle dur falan yokk yani bir suru insanin icinde baya kirildim ust uste geldi sinirlerim bozuldu dert degil biliyorum ama haddini bildirmekte istiyorum