Merhaba arkadaşlar. 7 aydır bir firmada çalışıyorum. işimi seviyorum ancak insanlarla uğraşmak geriyor artık beni. yüzüme gülüyor, kaynaşıyoruz, espriler vs. 1 saat sonra yan masada dedikodumu yapıyor. gezmeyi ve eğlenmeyi de çok sevdiğim için bununla ilgili bile dalga geçmeli yorumlar, laf sokmalar havada uçuşuyor. insan niye yapar ki bunu..ben kimsenin hayatıyla ilgilenmem, sormam etmem. ama millet her daim takipte. Böyle size karşı sevimli, iyi ama arkadan dedikodunuzu yapan iş arkadaşlarınıza nasıl davranırsınız? görmemezlikten mi geleyim hır gür çıkmasın. yoksa ben de onların yöntemiyle laf mı sokayım? önerisi olanlara şimdiden teşekkür ederim. DİPNOT: İnsanların davranışlarını çok kafaya takarım
sanırım ilk iş tecrübesi... welcome to dünya =) bir süre sonra kafaya takmamaya, muhattap olmamaya, özel hayatını anlatmamaya başlıyorsun.. ilişkin sadece günaydın, merhaba ve bugün hava ne güzel gibi havadan sudan muhabbetlere dönüyor. dedikodu bitiyor mu? ASLA... ama sen alışıp sallamamaya başlıyorsun .. gün sonunda kapanışı yapıp, eve gidince başka şeylerle uğraşıp iş falan düşünmüyorsun, insanların adını bile unutuyorsun... yoksa gelmez o 58 emeklilik yaşı benden demesiMerhaba arkadaşlar. 7 aydır bir firmada çalışıyorum. işimi seviyorum ancak insanlarla uğraşmak geriyor artık beni. yüzüme gülüyor, kaynaşıyoruz, espriler vs. 1 saat sonra yan masada dedikodumu yapıyor. gezmeyi ve eğlenmeyi de çok sevdiğim için bununla ilgili bile dalga geçmeli yorumlar, laf sokmalar havada uçuşuyor. insan niye yapar ki bunu..ben kimsenin hayatıyla ilgilenmem, sormam etmem. ama millet her daim takipte. Böyle size karşı sevimli, iyi ama arkadan dedikodunuzu yapan iş arkadaşlarınıza nasıl davranırsınız? görmemezlikten mi geleyim hır gür çıkmasın. yoksa ben de onların yöntemiyle laf mı sokayım? önerisi olanlara şimdiden teşekkür ederim. DİPNOT: İnsanların davranışlarını çok kafaya takarım
Mümkün oldukça mesafeli olun. Kendi hayatınıza odaklanin..Bazen diyorum ki çalışmayayım kafamı dinleyeyim ama bu arada birşeylerle uğraşmam lazım. Çalışmayıp da vaktini dolu dolu geçiren hanımlara da özeniyorum. Nasıl vakit dolar, ne yapılır bilemiyorum.
Merhaba arkadaşlar. 7 aydır bir firmada çalışıyorum. işimi seviyorum ancak insanlarla uğraşmak geriyor artık beni. yüzüme gülüyor, kaynaşıyoruz, espriler vs. 1 saat sonra yan masada dedikodumu yapıyor. gezmeyi ve eğlenmeyi de çok sevdiğim için bununla ilgili bile dalga geçmeli yorumlar, laf sokmalar havada uçuşuyor. insan niye yapar ki bunu..ben kimsenin hayatıyla ilgilenmem, sormam etmem. ama millet her daim takipte. Böyle size karşı sevimli, iyi ama arkadan dedikodunuzu yapan iş arkadaşlarınıza nasıl davranırsınız? görmemezlikten mi geleyim hır gür çıkmasın. yoksa ben de onların yöntemiyle laf mı sokayım? önerisi olanlara şimdiden teşekkür ederim. DİPNOT: İnsanların davranışlarını çok kafaya takarım
mesafeli olun, özelinizi paylaşmayın, sosyal medyadan eklemeyin yada ekli ise o kişiler engel koyun sizin paylaşımlarınızı görmesinler bu kadar basit.Merhaba arkadaşlar. 7 aydır bir firmada çalışıyorum. işimi seviyorum ancak insanlarla uğraşmak geriyor artık beni. yüzüme gülüyor, kaynaşıyoruz, espriler vs. 1 saat sonra yan masada dedikodumu yapıyor. gezmeyi ve eğlenmeyi de çok sevdiğim için bununla ilgili bile dalga geçmeli yorumlar, laf sokmalar havada uçuşuyor. insan niye yapar ki bunu..ben kimsenin hayatıyla ilgilenmem, sormam etmem. ama millet her daim takipte. Böyle size karşı sevimli, iyi ama arkadan dedikodunuzu yapan iş arkadaşlarınıza nasıl davranırsınız? görmemezlikten mi geleyim hır gür çıkmasın. yoksa ben de onların yöntemiyle laf mı sokayım? önerisi olanlara şimdiden teşekkür ederim. DİPNOT: İnsanların davranışlarını çok kafaya takarım
Hayatınızla ilgili bu bilgileri nereden biliyorlar? Sosyal medyada orda burda sürekli paylaşım yapıyorsanız insanlar yorum yapma hakkını kendilerinde görüyorlar ne yazık ki ,bence yaşadığınız şeyleri kimseyle paylaşmayın,ben çözümü böyle buldum kimseye hiçbir şey anlatmıyorumMerhaba arkadaşlar. 7 aydır bir firmada çalışıyorum. işimi seviyorum ancak insanlarla uğraşmak geriyor artık beni. yüzüme gülüyor, kaynaşıyoruz, espriler vs. 1 saat sonra yan masada dedikodumu yapıyor. gezmeyi ve eğlenmeyi de çok sevdiğim için bununla ilgili bile dalga geçmeli yorumlar, laf sokmalar havada uçuşuyor. insan niye yapar ki bunu..ben kimsenin hayatıyla ilgilenmem, sormam etmem. ama millet her daim takipte. Böyle size karşı sevimli, iyi ama arkadan dedikodunuzu yapan iş arkadaşlarınıza nasıl davranırsınız? görmemezlikten mi geleyim hır gür çıkmasın. yoksa ben de onların yöntemiyle laf mı sokayım? önerisi olanlara şimdiden teşekkür ederim. DİPNOT: İnsanların davranışlarını çok kafaya takarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?