Merhaba,
Bu iş yerine başlayalı 2,5 ay oldu.Mutfak personeli hanım 45-46 yaşlarında kapalı namazında 2 kızı olan bir kadın. Geldiğim günden beri beni sevemedi.Başlarda anlam veremedim.Terslemeler,suratsızlığı falan.Bir süre sonra yemek şirketinden gelen yemeklerle alakalı bir sorunu farkedip açığını diğerlerine farkettirince daha da gıcık oldu bana.iki şirket var biz 25 kişiyiz aynı kaplarda gelen yemeklerden yiyoruz ve adaletli dağıtılması gerekiyor.25 kişi ilk yarım saat,diğer şirket 15 kişi kalan yarım saatte yiyor onların yemek dagıtan personeli de kendi çaycıları. ama bu kadın hem biz önce yediğimiz için yemekleri bol keseden koyuyor çocuklara yaranmak için ve diğer grup gelmeden yemek ayırıyor.Sonraki gruptakilere de hep yemek eksik oluyor az az yiyorlar.Kimsenin hakkı yenmesin diye ben bunu ortaya dökünce adaletli dağıtım olsun kimsenin kursağından başkasının hakkı geçmesin diyince başladı savaşı.Olsun dedim fellicia sen iyi ol,yardım ettim,işim olmadığı halde dağıtmasına makinayı boşaltmasına vs sohbet etmeye çalıştım ama yok.Dünde açtığı camdan dolayı cereyan yapıyor benim masama diye camınız açık olunca mutfağın kapısını kapayalım dedim bana şirket hava alıyor bilmem ne diye söylenmeye başladı.Bende dedim ki size secenek sunuyorum yani tamam camı kapamayın kapıyı kapayalım o zaman.Bana dedi ki Allah Allah şuna bak ya sanki benim patronum da bana seçenek sunuyormuş.Yarabbi dedim sabır.A Hanım benim sabrımı sınamayın artık dedim ve masama geçtim oturdum.Sinir oluyorum şimdi kadına.Partonlar çalışanlar herkes onu agresif buluyor,büyük patronun da tanıdığının yakını galiba ondan böyle bir halt sanıyor kendini.
Ne yapmalıyım şaştım kaldım cidden.
Az önce yine açmış camı bana püfür püfür esiyor.Gittim bir hışımla kapadım camı 'yavaş fellicia hanım camı kırmayın dedi' dedim ki 'bir dahakine ya camınızı ya kapınızı kıracağım az kaldı'' emir kipiyle konuşmayın benimle diyor arkamdan hadsiz.