Selam kızlar benim işyerimde bir tane evrak getir götür işi yapan bir kurye çocuk var 29 yasinda bu kisi.Ben sekreterlik kısmında oturduğum için benim karşımda koltuklar var orda oturuyor içerde elemanlar evrak hazırlarken ya da mutfakta oturuyor.Mutfakta geçen çay almaya gittim bir an önce çıkalım bugün çok yoğun geçti dedim ben mutfaktan çıktım o da duydum ne zaman çıkiyoruz dedi üstünde durmadim.Gorunuste iyi niyei bir cicuga benziyordu garipan kendi halinde .Gecen haftalarda dedim hayırdır yengemizle konuşuyorsun hayırlı olsun falan dedim yok ya yenge falan yok dedi.Bugun içerdeki kızlarla benim olduğum yerden geçerken bana şirket içi çiçek siparişi verdiğim yerden promosyon olarak bir buket çiçek geldi bu da sürekli kimden geldi falan dedi kızlar da sordu ben de çiçek aldığım yer getirdi dedim.Bugun öğrendim meğerse evliymis bu adam elinde yüzük yok telefonunda çocuklarının ve eşinin resmi var muhasebedeki kadın da esin biraz olgun büyük duruyor dedi ona o da hiç ses etmedi çocuklar için Allah bağışlasın dedi o da herkesinkini dedi.Bir adam evli oldugunu niye gizler.Resmen pislik bunlar kişilik yok bunlarda hayret ettim gerçekten.