İş yerindeki kişiliksiz sahsiyet

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Selam kızlar benim işyerimde bir tane evrak getir götür işi yapan bir kurye çocuk var 29 yasinda bu kisi.Ben sekreterlik kısmında oturduğum için benim karşımda koltuklar var orda oturuyor içerde elemanlar evrak hazırlarken ya da mutfakta oturuyor.Mutfakta geçen çay almaya gittim bir an önce çıkalım bugün çok yoğun geçti dedim ben mutfaktan çıktım o da duydum ne zaman çıkiyoruz dedi üstünde durmadim.Gorunuste iyi niyei bir cicuga benziyordu garipan kendi halinde .Gecen haftalarda dedim hayırdır yengemizle konuşuyorsun hayırlı olsun falan dedim yok ya yenge falan yok dedi.Bugun içerdeki kızlarla benim olduğum yerden geçerken bana şirket içi çiçek siparişi verdiğim yerden promosyon olarak bir buket çiçek geldi bu da sürekli kimden geldi falan dedi kızlar da sordu ben de çiçek aldığım yer getirdi dedim.Bugun öğrendim meğerse evliymis bu adam elinde yüzük yok telefonunda çocuklarının ve eşinin resmi var muhasebedeki kadın da esin biraz olgun büyük duruyor dedi ona o da hiç ses etmedi çocuklar için Allah bağışlasın dedi o da herkesinkini dedi.Bir adam evli oldugunu niye gizler.Resmen pislik bunlar kişilik yok bunlarda hayret ettim gerçekten.

Ne zaman cikiyoruz derken is ne zaman biticek cikicaz demis olabilir belki siz yanlis anladiniz.

Yenge yok derken sevgili yok anlaminda soylemis olabilir saf birisi diyorsunuz

Zaten birilerinden hoslanip begenince ilk olarak evli nisanli sevgilisi var mi diye bakilir siz de ogrenmissiniz.

Bu arada saklayanlar var bunlara karsi her kiz kendini uyanik tutmali bazi erkekler evliyken aldatmayi flortu normal goruyor sakliyor veya saklamadan yapiyor.

Bence kafanizda büyütmüsünüz, önemli bir sey degil

Neden hemen tepki verilmiş
Ortada bariz bir yürüme var ve adam evli olduğunu gizleyerek bu kadına yürümüş hatta koşmuş bile olabilir
Karışık yazmış diye net gelmemiş olabilir ama bence gayet net
Ve evet adamın yaptığı karaktersizlik,flört etmeye çalışıp evli olduğunu gizlemesi=karaktersizlik

huvese sen her şeye çok anlam yüklüyorsun.

eski konularını da biliyorum ya eski nişanlının kınasının olacağı salonda o akşam kına olmayacağını öğrenip ayrıldılar diye sevinerek konu açmıştın. patronun ne yapsa gelip buraya yazıyorsun,iş yerindekileri de çok takıyorsun.

adam iyi ya da kötü bilemeyiz biz ama seninle bir olayı yok yani takma bu kadar insanları sal biraz.

Adama zaten ılgım yok iş yerinde kimse ile bir ilişki kurmam orası iş yeri herkes işini yapar evine gider selam o kadar diğer içerdeki çocuklar nişanlı evli olduğunu gizleniyor bu bana bakıp bakıp durdu ben de gormemeslige geldim geçen kapıdan giriyor melek gibi kizsin senin ismin melek olnaliymis dedi ben de hiç ses etmedim diğerlerine saygıdan dolayı çocuklar bana abla derler yasitlatim İsmimi söyler.Ne adamlar var şaşırdım sadece dertim falan da yok sukur.

Adam benim tipim ve tarzım olan biri değil zaten. sadece bu konuyu paylaşmak istedim.@superisi96 aynen cnm anlamışsın beni biraz karışık yazdım ama :p:p

witch hunt witch hunt adam benim tarzım tipim değil zaten kimse ye de potansiyel koca gözü ile bakmıyorum hele ki iş yerinde biri ile ilişki durumuna karşıyım sadece yaşanan durumu söyledim.

T tellaberry niye kiskanayim cnm Allah mutluluk versin herkese evli bir adamın iş yerinde bu kadar saklaması ve böyle davranması karaktersizlik sadece bu.Bana ne bugün varım o işyerinde yarın yokum adam benim ayarında biri değil zaten diğerleri yüzük takip nişanlı evli olduğunu gizlemezken boyle davranması bana normal gelmedi sadece bu

@RIVAVIRA inan göz dikecegim en son kişi olur herhalde maalesef ne tip ne de konuşma şekli olarak dönüp bakmam yani o derece ilgimi çekmez banalaf atan kendidi zaten benim görüştüğüm biri var şu an

Adama zaten ılgım yok iş yerinde kimse ile bir ilişki kurmam orası iş yeri herkes işini yapar evine gider selam o kadar diğer içerdeki çocuklar nişanlı evli olduğunu gizleniyor bu bana bakıp bakıp durdu ben de gormemeslige geldim geçen kapıdan giriyor melek gibi kizsin senin ismin melek olnaliymis dedi ben de hiç ses etmedim diğerlerine saygıdan dolayı çocuklar bana abla derler yasitlatim İsmimi söyler.Ne adamlar var şaşırdım sadece dertim falan da yok sukur.

sana ne benim melekliğimden şeytanlığımdan diyemediniz mi?

Yok ciddiye bile almadım o sırada kargo firmasıyla telefonda gorusuyordum önümden önümden gecerken öyle dedi ben de cevap vermedim doğal olarak

Back
X