Iste bir fitneci daha.. sizin gibi insanlar yuzunden is hayatimizda kuyularimiz kaziliyor.. ayrica benimde kontratim longterm ama daimi degil henuz.. daha yeni universiteden cikmis bi insanda degilim.. uc yil oldu nerdeyse.. ben olsam asil sizin gibileri attiririm isten.. cunku kalbinde fesaflik olmayan insanlarin hakki.. bunu kulaginiza kupe yapin.. konumun iceriginede okumadan sacma sapan yorumlar yapmayin lutfen... Yine soyluyorum ben kimseyle arkadaslik yapmaya gitmiyorum ekmek parami kazanmak icin gidiyorum.. onlar gibide fitne fesatlik pesinde kosamam.. anlayanaNedense ben seni acayip burnu kaf daginda buldum.
Hatda kaf dagi degil...Mount Everest
Bence sormalari normal.
Bende avrupada dünyanin en büyük atomobil şirketinde calişiyorum...
Daha yeni üniversiten cikip işe başlayan biri böyle cümleler sarf etse bende attiririm işden.
Hem niye seni kiskansinlar?
Milletin kesin longterm contract'lari vardir...sen daha dün 1 bugün 2... neyse
Amin cnm.. herseyin hayirlisi.. dunyanin her yerinde var maalesef..Buralarda da bir çok ortamda böyle, illa ki kuyu kazanlar var maalesef hele ki iş ortamında.
Başarılı, çalışkan, dürüst olanı çekemeyen çok.
Hakkınızda hayırlısı.
+1Harvard mezunu da olsanız iş hayatında insan ilişkileri ve mütevazilik çok şey demektir.
Kendini beğenen kibirli insanlar her zaman kaybeder, üstelik daha yenisiniz bi de.
Bu şekilde davranmaya devam ederseniz iş hayatında hep kaybedersiniz.
Yerinizde olsam ders alır hareketlerimi değiştiririm.
Her zaman her aklına eseni söylersen daha çok iş açarsın başına, bazen de susmayı bilmek gerekir.
Ben neden kimseyi sorgulamiyorumda herkes beni sorguluyor anlamis degilim.. kimsenin isine karismam etmem.. kendi halimde bir insanim.. ben kendileriyle formasyon yaptim.. ama ben onlara kaynasmaya calistikca kiskancliklarindan beni ittiler, aralarina bile almadilar, tuttular kendi aralarinda fotoraf cekindiler beni disladilar yeniyim diye.. bende bu tepkilerinden dolayi toplantida boyle birsey soyledim.. belliki uzerlerine alinmislar.. yani durduk yere demedim bu sozu.. bana yapilmis olan hareketlerden dolayi soyledim.. bu anlattiklarima merhaba diyorum, merhaba bile demiyorlar bazilari.. simdi soruyorum benmi kibirliyim onlarmi ? Ben insanca yaklastikca kaynasmak istemediler.. ben daha napabilirim bunlara.. ama bankadaki is arkadaslarimla aramda sorun bile yok.. diger departmandakiler gitmis soylemis belliki sef'e.. ben is yerine diger calisanlarla yarisa gitmiyorum.. mudurum bile soyledi bazilari onlarin yerini kaparsiniz diye korkuyor dedi.. bende boyle bir amacim yok ekmek parami kazanmaya geldim dedim..Ey basini gör isini demisler...ne olursa olsun arkadas edinmeye gelmedin denilmez...cunku is ortaminda illa arkadas olmasanda muhabbet olur..
Ikincisi ise digerlerinin sizin is seviyenizin 4 ayda yukselmesini sorgulamasi normal degil mi ?
Hayirlisi hakkinizda
Aynen
ben dedim banka bolumundeki is arkadaslarimla guzel anlasiyorum, ama ben buraya arkadas edinmeye degil isimi yapmaya geldim dedim.
Cunku ilk formasyonumu bu kisilerle yaptim ama baska bir departmanda, yani tahminen bunlardan bi tanesi soylemis olabilir, ki bankadaki is arkadaslarimda hoslanmiyor onlardan, ben kaynasmaya calistikca beni disladilar, hatta bir tanesi ben isi ogrenirken elimdeki defteri elimden cekti.. kendi aralarinda foto cekilip beni dista biraktilar.. konusmaya calistim, kaynasmaya calistim ama dedigim gibi kaynasmak mumkun degil.. olan yine bana oldu .. kendilerinin musteriye davranislari cok kotu, hatta bugun musterinin bir tanesi beni hic iyi karsilamadilar diye bizim departmana geldi.. yani bu cumleyi soylememin sebebi bunlar.. yani sebepsiz degil..bu cumleye ne gerek var ben arkadasiniz olsam orda bu lafiniza bozulurdum
Siz neyin kafasini yasiyorsunuz.. benim yerimde olsaniz eminim aynilarini dusunurdunuz.. konumu detayla okuyun anlarsiniz ne demek istedigimi.. kendi mudurum bile bana sordu nasildi diye.. bende anlattim.. onlar sizin onlarin yerine gecersiniz diye korkuyorlar dedi.. bayanlar arasinda kiskanclik vardir.. ama ben is yerinde kimsenin kuyusunu kazmam cunku herkes ekmek pesinde.. umarim anlamissinizdir..Herkes seni kıskanıyor bibiyim, bak burdakiler de kıskandı anında.
Ben neden kimseyi sorgulamiyorumda herkes beni sorguluyor anlamis degilim.. kimsenin isine karismam etmem.. kendi halimde bir insanim.. ben kendileriyle formasyon yaptim.. ama ben onlara kaynasmaya calistikca kiskancliklarindan beni ittiler, aralarina bile almadilar, tuttular kendi aralarinda fotoraf cekindiler beni disladilar yeniyim diye.. bende bu tepkilerinden dolayi toplantida boyle birsey soyledim.. belliki uzerlerine alinmislar.. yani durduk yere demedim bu sozu.. bana yapilmis olan hareketlerden dolayi soyledim.. bu anlattiklarima merhaba diyorum, merhaba bile demiyorlar bazilari.. simdi soruyorum benmi kibirliyim onlarmi ? Ben insanca yaklastikca kaynasmak istemediler.. ben daha napabilirim bunlara.. ama bankadaki is arkadaslarimla aramda sorun bile yok.. diger departmandakiler gitmis soylemis belliki sef'e.. ben is yerine diger calisanlarla yarisa gitmiyorum.. mudurum bile soyledi bazilari onlarin yerini kaparsiniz diye korkuyor dedi.. bende boyle bir amacim yok ekmek parami kazanmaya geldim dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?